Sevdiğin oyunları oynayabileceğin en iyi Android emülatörler

en-iyi-android-emulatorler

Bir döneme damga vurmuş klasik oyunları, mobil cihazlarında yeniden oynamak ister misin? En iyi Android emülatörler sayesinde artık bu mümkün. Geçmişin en iyi oyun ve oyun konsollarını denemeye var mısın? Seni maziye taşıyacak bu araçları keşfetmek için hemen okumaya başla!

En iyi Android emülatörler ile oyun zamanı

Oyun konsolları bir dönemin olmazsa olmazlarındandı. Gameboy, Nintendo, Xbox bunlardan sadece bazıları. Atarilerin gözde olduğu bu dönemde birçok oyun da efsaneleşmişti.

🕹️ Atari demişken Android’de oynamak için ücretsiz en iyi arcade oyunlar listemizi de inceleyebilirsin.

Biraz nostalji yaşamak ve bu oyunları yeniden oynamak için bu konsolları almana gerek yok. Emülatörler, bu klasik oyunları Android’e taşıyor. Hareket halindeyken dahi keyifle oyun oynayabilirsin.

En iyi Android emülatörler listesi

Birçok oyunu çalıştırabilen emülatörler, günümüzde oldukça popüler. Kafa karışıklığını gidermene yardımcı olabilecek harika bir liste hazırladık. Listemize kısaca bakalım.

  • PPSSPP – PSP Emulator, PSP oyunlarını Android’de yüksek çözünürlüklü olarak oynamana imkan tanıyor.
  • John GBA Lite ile Game Boy Advanced oyunları artık cebinde.
  • My OldBoy Lite ile Game Boy oyunlarını keyifle oyna.
  • Snes9x EX+ Nintendo keyfini sunuyor.
  • RetroArch Dreamcast’i Android’e getiriyor.

En iyi Android emülatörler listemizin ayrıntılarını aşağıda bulabilirsin. Ayrıca indirmen gereken en iyi simülasyon oyunları listemizi de mutlaka göz at!

APK oyun indirme sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazlasını sunuyor. Facebook sayfamızı takip et ve bu makaleyi sosyal ağlarında arkadaşlarınla paylaş!

  1. PPSSPP - PSP emulator

    PPSSPP – PSP emulator

    PPSSPP – PSP Emulator sayesinde çok sevilen PSP oyunlarını Android’de kolayca oynayabilirsin. Cihazının gücüne bağlı olarak yüksek çözünürlük ve akıcı oynanış sunar. SD kartından oyun çalıştırabilir. Birçok oyun ile uyumlu çalışan araç, hile yapmana da imkan tanıyor.

  2. John GBA Lite - Gameboy(GBA)

    John GBA Lite – Gameboy(GBA)

    John GBA Lite, Pokemon gibi birçok Game Boy Advanced oyunlarını Android’e taşıyor. Orjinal GBA motoru ile çalıştığından sorunsuzca oyun oynayabilirsin. Yüksek sistem gereksinimi olmayan araç ekran görüntüsü almana, oyunları kaydetmene imkan tanıyor. Sanal ekran tuşlarını kullanabilirsin.

  3. My OldBoy! Free - GBC Emulator

    My OldBoy! Free – GBC Emulator

    My OldBoy Lite, Game Boy ve Game Boy Color oyunlarını kusursuz bir şekilde Android’de oynamanı sağlıyor. Düşük sistemli cihazlarda bile çalışabilen uygulama, oyunları renklendirmene, kaydetmene, hızlı ilerletmene imkan tanıyor. Ancak lite versiyonu olduğu için tüm özellikleri çalışmayabilir.

  4. Snes9x EX+

    Snes9x EX+

    Açık kaynak kodlu Snes9x EX+, çok fazla özelliği sahip olmayan ancak akıcı bir oyun deneyimi yaşatan bir Nintendo emülatörü. Mükemmele yakın kontrolleri, kolay ROM yükleme özelliğiyle öne çıkıyor. Hile kodlarını ekleyebilir, ekran kontrollerini kendine göre ayarlayabilirsin.

  5. RetroArch

    RetroArch

    RetroArch, Dreamcast oyunlarını desteklemesiyle tanınıyor ancak zengin bir oyun/çekirdek kütüphanesine sahip. Yüksek hızlarda oyunları sorunsuz bir şekilde oynatabiliyor. Açık kaynaklı araç çekirdek programları indirmene imkan tanıyor. Farklı konsollardan oyun oynaman mümkün.

Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları

Eşleştirme oyunlarını seviyor ama daha klasik oyunlar mı arıyorsun? O zaman klasik masa oyunu Mahjong tam senlik. Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları senin için listeledik. Keyifli zaman geçirmeni sağlayacak en iyi Android oyunları görmek için okumaya devam et.…

Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları

Ekranlarda severek izlediğin süper kahramanlarla oynamak ve onların eşsiz dünyasına dalmak ister misin? Birçok iyi ve kötü kahramanı barındıran en iyi Marvel oyunları ile Android’de keyifli zaman geçirebilirsin. Marvel evrenini mobil oyunlarla keşfetmek için okumaya devam et!…