Arkadaşlarla birlikte oynamak için en iyi ev partisi oyunları

ev-partisi-oyunları

Arkadaşlarınla bir araya geldiğin ev partilerini daha da eğlenceli hale getirmek ister misin? En iyi ev partisi oyunları listemizi incele, beğendiğin bir oyunu indirip hep birlikte oynayın. Android’in sana vadettiği bu eğlenceli oyunları keşfetmek için hemen okumaya başla!

 

Eğlenceli Parti oyunları

Ev partilerinde yapılabilecek birçok şey var. Kimi yiyip içmeyi severken kimileri maç veya film izler. Çılgın yarışmalar yapılabileceği gibi mobil oyunlar oynamak da mümkün.

Arkadaşlarınla bir araya geldiğinde mobil oyun oynamaktan keyif alıyorsan sana harika bir haberimiz var. En eğlenceli parti oyunlarından oluşan bir liste hazırladık.

 

En iyi ev partisi oyunları listesi

Herkesin artık bir telefonu olduğuna göre ev partinde arkadaşlarınla birlikte online olarak oynayabileceğin oyunları listeledik. Şimdi listemizi kısaca tanıyalım, detayları ise daha sonra.

🚀 Among Us nasıl oynanır, kazanmak için bilmen gerekenleri öğrenmek adına blog yazımızı şimdi incele.

  • Among Us, aranızdaki haini bulmanız gereken harika bir oyun.
  • Crossy Road’da tavuğu en uzak mesafeye kim götürecek?
  • Gumball Muhteşem Parti Oyunu, çocuklar için mini oyunlar sunuyor.
  • Spaceteam, tam bir takım çalışması gerektiren oyun.
  • Tabu’da yasaklı kelimeleri kullanmadan eşine doğru kelimeyi anlat.

Ev partisi oyunları listemize göz attıktan sonra en iyi gacha oyunları yazımızı mutlaka incele.

APK sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazla uygulama, oyun, tema ve haber sunuyor. Bu makaleyi beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş!

  1. Among Us

    Among Us

    Aksiyon oyunu olan Among Us’ta bir uzay gemisinin mürettebatından biri olarak görevleri tamamlamalı ve aranızdaki sahtekarı (impostor) bulmalısın. Impostor olursan fark edilmeden ne kadar mürettebat varsa hepsini öldürmeli ve gemiyi sabote etmelisin. 4 ila 10 kişi oynayabilirsin.

  2. Crossy Road

    Crossy Road

    Crossy Road, retro tarzı renkli kübik grafiklere sahip. Oyunda sevimli tavukları ve diğer karakterleri yol, nehir ve tren raylarından karşıya geçireceksin. Trafiğe takılmadan olabildiğince uzağa gitmeye çalış ve yeni karakterleri topla. Yerel çoklu oyuncu moduyla arkadaşlarına meydan oku.

  3. Gumball Muhteşem Parti Oyunu

    Gumball Muhteşem Parti Oyunu

    Gumball Muhteşem Parti Oyunu, aynı cihazda dört kişinin oynayabileceğin heyecanlı mini oyunlar sunuyor. 4 farklı oyun tahtası, 20 mini oyun, en sevilen Gumball karakterleri ve çok daha fazlasını içeriyor. Diğer oyuncularla yarışırken kimi zaman iş birliği yapman da gerekebilir.

  4. Spaceteam

    Spaceteam

    Spaceteam, 2 ila 8 kişinin eşzamanlı ve koordineli bir şekilde oynayabileceğin bir oyun. Her oyuncunun ekranı aynı olur. Bütün oyuncular, atomizörleri doldurmak gibi çeşitli görevleri hep birlikte yerine getirmeli. Görev süresi dolmadan ve gemi yok olmadan verilen talimatları yapmalısın.

  5. Tabu - Resmi Oyunu

    Tabu – Resmi Oyunu

    Tabu, bildiğin klasik masa oyunu Tabu’nun resmi mobil oyunu. Yasaklı kelimeleri kullanmadan anlatarak kartta istenen kelimeyi doğru tahmin ettirmelisin. Rakiplerinin bir türlü tahmin edemediği kelimeyi de söyleyebilir ve önlerine geçebilirsin. Parti modu sayesinde bolca gülüp eğlenebilirsin.

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…