Android’de oynaman gereken en iyi gacha oyunları

en-iyi-gacha-oyunları

Sürprizlerle dolu, sevimli karakterlerin olduğu ve aksiyonun hiç eksilmediği oyunları seviyor musun? O zaman gacha oyunları tam senlik olabilir. Oyun mekaniği, grafikleri ve müzikleriyle mobil oyun dünyasında oldukça popüler olan en iyi gacha oyunları keşfetmek için hemen oku!

 

Gacha oyunları

Uzak doğudan, özellikle Japonya’dan doğan gacha oyunları, tüm dünyada giderek yaygınlaşıyor. Küçük kapsüllerin içinden sürpriz oyuncakların çıktığı Japanyo’daki gashapon otomatları bu oyun türünün çıkış kaynağı.

Oyun esnasında, kutular açarak yeni karakterler elde edebilir, ganimet ve kart toplayabilir veya yeni yetenek ve güçler satın alabilirsin. Özellikle ender karakterleri veya kartları toplamak için para harcaman gerekebilir. Bu gibi durumlarda oyun içi satın alma gerektirmesi en çok eleştirilen yönlerinden biri.

 

En iyi gacha oyunları listesi

Bu tür en çok beğenilen ve oynanan oyunlarından bir liste hazırladık. Hala bu tür ile tanışmadıysan AndroidListe’den indirip oynamaya başlayabilirsin. Şimdi listemizi tanıyalım.

  • Genshin Impact, sonsuz bir dünyayı keşfedeceğin harika bir MMORPG.
  • Honkai Impact 3rd’de oyunun hikayesine kendini kaptıracaksın.
  • Arknights kazanmak için iyi bir strateji gerektiriyor.
  • Another Eden, macera dolu, klasik JRPG tadında bir oyun.
  • Punishing: Gray Raven oyununda en iyi komboları yaparak yoluna devam et.

Uzak Doğu demişken en iyi Pokemon Go benzeri oyunlar listemizi incelemiş miydin?

 

Android oyun sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazla uygulama, tema ve haber sunuyor. Bu makaleyi beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş!

  1. Genshin Impact

    Genshin Impact

    Genshin Impact, gacha ögelerin taşıyan oldukça iddialı bir RPG. Harika müzikler ve görseller eşliğinde fantastik evren Teyvat’ı keşfedeceksin. Mücadele ettikçe yeni karakterler kazanacak, yeteneklerini geliştireceksin. İdeal takımını oluşturmak için birçok gizemi ortaya çıkarman gerekiyor.

  2. Honkai Impact 3rd

    Honkai Impact 3rd

    Honkai Impact 3rd, etkileyici görselleri, bağımlılık yapan savaş sistemi ve derin hikayesiyle başarılı gacha oyunlarında biri. Etkinliklere katılabilir, karakterini özelleştirebilir ve geliştirebilirsin. Honkai’yi kurtarmak için düşmanlarına meydan okuyacak ve onları yenmek için kombolar kullanacaksın.

  3. Arknights

    Arknights

    Arknights, kule savunması üzerine kurgulanmış, kazanmak için iyi bir strateji gerektiren bu gacha oyununda kart toplayacaksın. Ayrıca toplayabileceğin ve takımına alabileceğin yüzlerce karakter var. Seviyeleri geçmek için ölümcül savaşlardan galip gelmeli ve bulmacaları çözmelisin.

  4. ANOTHER EDEN

    ANOTHER EDEN

    Another Eden, gacha özellikleri taşıyan bir JRPG. Hikaye ilerledikçe çeşitli görevleri tamamlaman gerekiyor. Müzikleri ve grafikleri oldukça keyifli. Bu tek kişilik oyunda acele etmeden kendine göre istediğin hızda ilerleyebilirsin. Seçeceğin karakterle yeni maceralara dalabilirsin.

  5. Punishing: Gray Raven

    Punishing: Gray Raven

    Punishing: Gray Raven, reflekslerini iyi kullanman ve hızlı olman gereken gacha tarzı bir RPG. Oyunda dünyayı istila eden güçlü robotlara meydan okuyacaksın. Takımına liderlik etmeli ve düşmanlarını yenmek için hızlı kombolar yapabilmelisin. Karakterlerin hareketlerinde ustalaşmayı unutma!

Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları

Ekranlarda severek izlediğin süper kahramanlarla oynamak ve onların eşsiz dünyasına dalmak ister misin? Birçok iyi ve kötü kahramanı barındıran en iyi Marvel oyunları ile Android’de keyifli zaman geçirebilirsin. Marvel evrenini mobil oyunlarla keşfetmek için okumaya devam et!…

Tutkunları için Android’deki en iyi bilardo oyunları
Tutkunları için Android’deki en iyi bilardo oyunları

Efsane masa oyunu bilardoyu sevenlerden misin? Oynaması kolay ama bir o kadar da keyifli olan, çok oyunculu ve çevrim dışı en iyi bilardo oyunlarını listeledik. Fiziği, oynanışı, görünümü ile oyun salonlarını aratmayan en iyi Android oyunları keşfetmek için okumaya devam et! …