İndirmen gereken en iyi Android simülasyon oyunları

en-iyi-android-simülasyon-oyunları

Günlük hayatı eğlenceli görsellerle mobil cihazlara taşıyan oyunları seviyor musun? O zaman en iyi Android simülasyon oyunları tam da senlik! Oyun mekanikleri ve grafikleri ile ilgini çekecek, mobil cihazlarına indirmen gereken en iyi Android oyunları keşfetmek için hemen oku.

En iyi mobil simülasyon oyunları ile Android’de eğlence

Simülasyon oyunları birçok oyuncu tarafında ilgi gören bir tür. Gerçek hayattaki bir durumdan yola çıkılarak yapılan bu oyunlarda, motorlu taşıtları sürebilir, makyöz olabilir, hatta zorlu kararlar vermesi gereken bir patron dahi olabilirsin.

Mobil simülasyon oyunları, kolay oynanması, rengarenk grafikleri ve bol eğlence sunmaları ile çokça tercih ediliyor. Mobil versiyonlarında genellikle oyunun gidişatına karar vermen veya karakteri yönlendirmen gerekiyor. Birkaç tıklama ile bunu yapman mümkün.

👆 Birkaç basit tıklama ile oynayabileceğin en iyi point-and-click oyunları blog yazımızı okuyarak keşfedebilirsin.

En İyi Android simülasyon oyunları mobil cihazlarına indir

Oyun severler için harika bir liste daha hazırladık. Listemize geçmeden önce bu en güzel simülasyon oyunlarını kısaca tanıyalım.

  • Dragon City Mobile oyununda, bir sürü ejderha toplayıp büyüteceksin.
  • Fishing Clash: Balık Oyunları, tam avcılık meraklılarına göre bir oyun.
  • Heykel Yap ile kil hamuruna şekil vereceksin.
  • The Baby In Yellow’da bebek bakıcılığı deneyeceksin.
  • Araba Park Etme 3D, usta bir şoförüm diyorsan işte sana fırsat.

Bu harika oyunlarla ilgili detayları aşağıda bulabilirsin. Kelime oyunlarını seviyorsan en iyi Scrabble oyunları listemizi şimdi incele.

Oyun indirme sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazlasını sunuyor. Facebook sayfamızı takip et ve bu makaleyi sosyal ağlarında arkadaşlarınla paylaş!

  1. Dragon City

    Dragon City

    Dragon City Mobile, kendi şehrini kurup çiftlikler inşa edeceğin bir simülasyon oyunu. Bu kez çiftliğinde ejderha yetiştireceksin. Yeni ırklar oluşturacak ve yeteneklerini geliştireceksin. Eğittiğin ejderhalarınla diğer ustalara meydan oku, düellolardan galip çıkmak için elinden geleni yap.

  2. Fishing Clash: Balık oyunları

    Fishing Clash: Balık oyunları

    Fishing Clash: Balık Oyunları, eksiksiz bir balık tutma simülasyonu. Ustalığını göstermek için dünyanın dört bir yanındaki deniz, nehir ve göllerde balık yakalamaya çalışacaksın. Nefes kesen manzaralar eşliğinde yüzlerce balık çeşidini tut ve PvP modunda diğer oyunculara meydan oku!

  3. Sculpt people

    Sculpt people

    Heykel Yap, adından da anlayacağın üzere müşterilerinin istekleri doğrultusunda kile şekil vereceğin bir heykelcilik simülasyonu. Müşterilerinin fotoğraflarından yola çıkarak gerçekçi büstlerini yapacaksın. Basit aletlerle yeteneğini gösterebilir ve günün stresini atabilirsin.

  4. The Baby In Yellow

    The Baby In Yellow

    The Baby In Yellow, bir bebek bakma simülatörü ancak bu bebek hiç de sandığın kadar masum değil. Laf dinlemeyen bu afacana göz kulak olmak için çok çaba sarf edeceksin. Bunları yaparken bulmacalar çözecek, gizli nesneleri bulacak, zorlu ve korkulu görevleri yerine getireceksin.

  5. Araba Park Etme 3D

    Araba Park Etme 3D

    Araba Park Etme 3D, güzel bir açık dünyada ne kadar iyi park ettiğini göstermekle kalmayacaksın. Bu simülasyonda, zevkine göre arabanı modifiye edebilir, sokaklarda gezebilir, drift yapabilir ve oynarken arkadaşlarınla sohbet edebilirsin. Kariyer, çoklu oyuncu gibi birçok modu var.

Android’de oynaman gereken en iyi kaçış oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi kaçış oyunları

Ne olursa olsun kesin bir çıkış yolu bulurum diyorsan kaçış oyunları tam senlik olabilir. Android’de oynaman gereken en iyi kaçış oyunlarını listeledik. Maceralara dalacağın, kötü ve korkutucu adamlarla mücadele edeceğin en iyi Android oyunları keşfetmek için okumaya devam et…

Android’de oynaman gereken en iyi av oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi av oyunları

Canlılara zarar vermeden av yapmak istiyorsan Android oyunlar ideal bir çözüm olabilir. Mobil cihazlarında oynayabileceğin en iyi av oyunlarını listeledik. Vahşi doğada farklı maceralar yaşayacağın ve çeşitli hayvanlar avlayacağın en güzel av oyunları için okumaya devam et! E…

Android’de oynaman gereken en iyi poker oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi poker oyunları

Kart oyunlarını seviyor, şansına ve yeteneklerine güveniyor musun? O zaman en iyi poker oyunları ile Android’de keyifli zaman geçirebilirsin. Hareket halindeyken de Android cihazlarında online veya çevrim dışı oynayabileceğin en güzel oyunları keşfetmek için okumaya devam et!…

Android’de oynaman gereken en iyi Roblox oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Roblox oyunları

Roblox, her yaştan oyun severin Android’de en çok oynadığı oyunların başında geliyor. Devasa dünyasında yüzlerce oyun seçeneği sunuyor. Roblox’taki en iyi oyunların yanı sıra Roblox benzeri oyunların yer aldığı bir liste hazırladık. Listemizi keşfetmek için okumaya devam et! …