Android için indirmen gereken en iyi Scrabble oyunları

en-iyi-scrabble-oyunları

Ailecek veya arkadaşlarınla oynayabileceğin kutu oyunlarının başında gelen kelime türetme oyunu Scrabble’ı bilirsin. Android için en iyi Scrabble oyunlarından birini indirerek bu keyfi mobil cihazlarına taşıyabilirsin. En iyi kelime oyunlarını keşfetmek için okumaya devam et!

En iyi Scrabble oyunları şimdi Android’de

En iyi masa oyunları arasında sayılan Scrabble, bir tür kelime türetme oyunu. 15X15’lik oyun tahtasına 100 tane harf taşı eşlik eder. 2 ila 4 oyuncu arasında oynanır. Her oyuncu ıstakasına torbadan 7 harf çeker ve anlamlı bir kelime oluşturmaya çalıştırır.

Buradaki zorluk; oluşturacağın kelime, oyun tahtasındaki harflerden birini de içermeli ve rakiplerinden daha önce yüksek puan veren kareleri doldurmalısın. Bu heyecanlı kutu oyunun mobil versiyonu da mevcut: Scrabble Go.

En iyi 5 Scrabble Oyunu Listesi

Alternatif arayan kelime oyunları tutkunları için harika bir liste hazırladık. Scrabble’a benzer kurallara sahip ancak farklı zorluklarda içeren çok oyuncu destekli en iyi Android oyunlardan bir liste hazırladık.

  • Kelimelik, online olarak dünyadan birçok oyuncuyla yarışabileceğin harika bir oyun.
  • Wordfeud ile kelime bilgini arkadaşlarına gösterebilirsin.
  • Classic Word Solo, yapay zekaya karşı çevrim dışı oynayabileceğin güzel bir kelime üretme oyunu.
  • Words with Friends 2, yenilenmiş haliyle seni çok cezbedecek.
  • Word Crack, kelime dağarcığına güveniyorsan denemen gereken oyunlardan biri.

APK oyun indirme sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazlasını sunuyor. Facebook sayfamızı takip et ve bu makaleyi sosyal ağlarında arkadaşlarınla paylaş!

  1. Kelimelik

    Kelimelik

    Scrabble tarzı masa oyunlarını sevenler için Kelimelik iyi bir mobil alternatif. Elindeki harflerden bir kelime oluşturarak oyun tahtasına yerleştirmelisin. Rastgele oyuncularla çevrim içi oynayabilir veya arkadaşlarına meydan okuyabilirsin. Süper lige katılabilir ve en iyi olmak için mücadele edebilirsin!

  2. Wordfeud FREE

    Wordfeud FREE

    Wordfeud, kelimeler türeterek dünyanın her yerinden insanlarla yarışabileceğin interaktif oyun. Farklı dillerde oynamak mümkün. Oyun esnasında rakiplerinle sohbet edebilir ve ihtiyaç duyduğunda sözlükten (şimdilik Türkçe olmasa da) yararlanabilirsin. Aynı anda 30 oyun açabilirsin.

  3. Classic Words Solo

    Classic Words Solo

    Classic Word Solo, birçok farklı dili destekleyen, telefonunda veya tabletinde yapay zekaya meydan okuyacağın bir Scrabble oyunu. 6 zorluk seviyesi, sözlük, kelime yardımı ve hızlı maçlarıyla keyifli zaman geçirebilirsin. Kelime dağarcığını test edebilir, rakip bulmak için internete de ihtiyacın yok.

  4. Words With Friends 2 - Word Game

    Words With Friends 2 – Word Game

    Serinin devamı ve hataları giderilmiş olan Words with Friends 2, tek başına, çevrim içi PvP veya çok oyunculu oynayabileceğin bir kelime oyunu. Geliştirilmiş yeni sözlüğü, popüler kültürden birçok kelime içeriyor. Düellolar, hızlı maçlar ve etkinlikler öneriyor.

  5. Aworded Crack

    Aworded Crack

    Word Crack, Türkçe olarak oynayabileceğin iyi bir Scrabble alternatifi. Klasik oynanışa ek olarak güçlendiricilerin yer aldığı daha heyecanlı modlar da sunuyor. Meydan okumalara katılabilir, ipuçlarından yararlanarak kelimeleri tahmin edebilirsin. Arkadaşlarınla keyifle oyna!

Android’de oynaman gereken en iyi kaçış oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi kaçış oyunları

Ne olursa olsun kesin bir çıkış yolu bulurum diyorsan kaçış oyunları tam senlik olabilir. Android’de oynaman gereken en iyi kaçış oyunlarını listeledik. Maceralara dalacağın, kötü ve korkutucu adamlarla mücadele edeceğin en iyi Android oyunları keşfetmek için okumaya devam et…

Android’de oynaman gereken en iyi av oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi av oyunları

Canlılara zarar vermeden av yapmak istiyorsan Android oyunlar ideal bir çözüm olabilir. Mobil cihazlarında oynayabileceğin en iyi av oyunlarını listeledik. Vahşi doğada farklı maceralar yaşayacağın ve çeşitli hayvanlar avlayacağın en güzel av oyunları için okumaya devam et! E…

Android’de oynaman gereken en iyi poker oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi poker oyunları

Kart oyunlarını seviyor, şansına ve yeteneklerine güveniyor musun? O zaman en iyi poker oyunları ile Android’de keyifli zaman geçirebilirsin. Hareket halindeyken de Android cihazlarında online veya çevrim dışı oynayabileceğin en güzel oyunları keşfetmek için okumaya devam et!…

Android’de oynaman gereken en iyi Roblox oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Roblox oyunları

Roblox, her yaştan oyun severin Android’de en çok oynadığı oyunların başında geliyor. Devasa dünyasında yüzlerce oyun seçeneği sunuyor. Roblox’taki en iyi oyunların yanı sıra Roblox benzeri oyunların yer aldığı bir liste hazırladık. Listemizi keşfetmek için okumaya devam et! …