Android İçin Bilmen Gereken En İyi Masa Oyunları

en-iyi-masa-oyunları

Masa oyunlarını seviyor ama taşıması zor mu geliyor? Android seni bu dertten kurtarıyor ve en popüler oyunları mobile taşıyor. Her an oynayabileceğin en iyi masa oyunları AndroidListe’de. Keyifli zaman geçirmeni sağlayacak en güzel oyunları keşfetmek için hemen okumaya başla!

En İyi Masa Oyunları ile Keyifli Saatler

Her dönemde insanlar eğlenmek için farklı farklı oyunlar bulmuş ve yeni kuşaklara aktarmış. Bu oyunlardan biri de masa oyunları. Aile eğlencelerinin, ev partilerinin veya arkadaş buluşmalarının vazgeçilmezi olmuş birçok masa oyunu var.

Gelişen mobil teknolojiyle birlikte bu oyunlar da dijitalleşti ve cebe girdi. Artık oyun tahtasını veya taşlarını taşımak zorunda değilsin. Oynayacak rakip aramak, masaya dördüncüyü bulmak gibi dertlerden de kurtuldun.

En İyi 5 Masa Oyunu Şimdi Android’de

Türkiye’de günlük hayatta oldukça sevilen bu tarz oyunlar, Android’de de oldukça popüler. En iyi 5 masa oyunu için harika bir liste hazırladık. Öncelikle listemize kısaca bakalım.

  • 101 Okey Plus, dünyanın dört bir tarafından Okey sevenleri buluşturan klasik masa oyunu.
  • Okey ile internet olmadan da bu güzel oyunu oynayabilirsin.
  • Chess, yüzyıllar geçse de oynanacak en iyi strateji oyunlarından biri olan satrancı mobile taşıyor.
  • Ludo King, bir dönem severek oynayan Kızma Birader tekrar gündemde.
  • Dama, yine yılların eskitemediği oyunun güzel bir mobil versiyonu.

Aşağıda bu oyunlarla ilgili detayları bulabilirsin. Arkadaşlarınla oynamak için en iyi soru cevap oyunları listemizi şimdi incele.

Oyun indirme sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazlasını sunuyor. Facebook sayfamızı takip et ve bu makaleyi sosyal ağlarında arkadaşlarınla paylaş!

  1. 101 Yüzbir Okey Plus

    101 Yüzbir Okey Plus

    101 Yüzbir Okey Plus, klasik 101 oynamayı sevenleri buluşturuyor. Kim şimdi kahveye gidecek diyor, dörtlüyü kurmaya üşeniyorsan tam senlik bir oyun. Online olarak Okey oynayabilir, boş olan bir masaya hemen katılabilir veya özel bir odaya dahil olabilirsin. Sohbet et ve hediyeler gönder!

  2. Okey

    Okey

    Ahoy tarafından sunulan Okey, bildiğin klasik Okey oyununun mobil hali. Elini per haline getirip herkesten önce aç. Yapay zekaya karşı oynayacağın bu oyun İnternet bağlantısı da istemiyor. Her an ve her yerde hemen masaya dördüncü olup oyunu başlat!

  3. Chess

    Chess

    Chess, herkesin severek oynadığı satranç bu kez 3D grafiklerle Android’de. 2D seçeneğine de sahip. Oyunda 10 farklı seviye bulunuyor. Oyun esnasında ipuçları alabilirsin. Performansını değerlendirebilir, satranç tahtasını özelleştirebilirsin. Arkadaşınla iki kişi oynayabilirsin.

  4. Ludo King™

    Ludo King™

    Ludo King, bildiğin Kızma Birader oyunu. Ancak maske modu gibi sahip olduğu farklı modlarla oyuna yeni heyecanlar katıyor. Çevrim dışı kendin oynayabilir veya çevrim içi olarak arkadaşlarına ve dünyadan diğer oyunculara meydan okuyabilirsin. Sesli sohbet ve özelleştirme seçenekleri de cabası.

  5. Dama

    Dama

    Dama, klasik masa oyunlarından biri. Türk, İngiliz, İspanyol daması gibi farklı kurallara sahip dama oyunlarından dilediğini seçebilirsin. Kolaydan zora doğru farklı zorluk seviyeleri var. Yapay zekaya ve çevrim dışı arkadaşına karşı oynayabilirsin. Profil oluşturup çoklu oyuncu modunu da dene!

Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları

Eşleştirme oyunlarını seviyor ama daha klasik oyunlar mı arıyorsun? O zaman klasik masa oyunu Mahjong tam senlik. Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları senin için listeledik. Keyifli zaman geçirmeni sağlayacak en iyi Android oyunları görmek için okumaya devam et.…

Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları

Ekranlarda severek izlediğin süper kahramanlarla oynamak ve onların eşsiz dünyasına dalmak ister misin? Birçok iyi ve kötü kahramanı barındıran en iyi Marvel oyunları ile Android’de keyifli zaman geçirebilirsin. Marvel evrenini mobil oyunlarla keşfetmek için okumaya devam et!…