Android’de Oynaman Gereken En İyi Point-and-Click Oyunları

point-and-click-oyunları

Müthiş hikayesiyle seni içine çeken oyunları seviyor musun? Bulmaca, macera ve gizem unsurlarını taşıyan Point-and-Click oyunları tam da aradığın olabilir. Bir döneme damga vuran bu oyun türünü yeniden hatırlayalım. En iyi Android oyunları keşfetmek için hemen okumaya başla!

En İyi Point-and-Click Oyunları

Point-and-Click oyunları, 90’lı yılların revaçta olan bilgisayar oyunlarıydı. İşaretle ve tıkla anlamına gelen bu oyun türünün ilk örnekleri pikselli tarzda iken bugün gelişmiş grafiklere sahip oyunları görmek mümkün. Anlaşılan mobil dünyayı da etkisine almış durumda.

Oynaması kolay bu oyunlarda, ne yapacağına karar vermen gerekiyor. Aslında oyunda tek yapman gereken tıklamak. Ancak güçlü kurgu yapısı, bulmaca ve macera ögelerinin yer alması oyuna heyecan katıyor.

Vereceğin kararlar oyunun gidişatını etkiler. Bu durumda bulmacaları çözmen, gizemli nesneleri bulman veya karakterin kaderine yön vermen gerekebilir.

En İyi Point-and-Click (İşaretle ve Tıkla) Oyunları Listesi

AndroidListe olarak beğenerek oynayacağın 5’li bir liste hazırladık. Hala bu oyunlarla tanışmadıysan senin için güzel bir fırsat olabilir. Listemizdeki oyunlara kısaca değinelim.

Popüler dizinin oyun versiyonu The Walking Dead: Season One ile başlıyoruz. Silent Age’te 70’li yıllara bir zaman yolcuğu yapacaksın. Gözler ile korkmaya hazırlan. Life is Strange’te kahramanın kaderini belirleyeceksin. Machinarium’da bir robotun sevgilisini kurmasını sağlayacaksın.

Point-and-Click oyunları listemizle ilgili detayları aşağıda bulabilirsin. En iyi çevrimdışı oyunlar listemizi de mutlaka incele.

AndroidListe‘den tema, oyun, uygulama ve APK indir, Facebook sayfamızı takip et ve bu makaleyi sosyal ağlarında arkadaşlarınla paylaşmayı unutma!

  1. The Walking Dead: Season One

    The Walking Dead: Season One

    TV dizisinden ilham alınarak hazırlanan The Walking: Season One, hızlı kararlar vermen gereken, bulmacaları çözeceğin bir Point-and-Check oyunu. Hapisten kaçan Lee Everett olarak oynayacaksın. Kahramanımız ikinci bir şans yakalar ama ölülerle dolu bir dünyada ne kadar hayatta kalabilecek? Karakteri yönlendirecek ve kararlar alacaksın.

  2. The Silent Age

    The Silent Age

    The Silent age ile zamanda yolculuk yapacak, 70’li yıllara geri döneceksin. Bir kapıcı olan Joe, dünyayı kurtarmak zorunda. Ancak birçok engel ve zorlukla karşılaşacak. Polisten kaçmasına ve gizemli ipuçlarını toplamasına yardım edeceksin. Bu macerada kahramanın sırlarla dolu bulmacaları çözmesini sağlayacaksın.

  3. Eyes - the horror game

    Eyes – the horror game

    Gözler: Gerilim Oyunu‘nda, hayatta kalabilmek için terk edilmiş bir evde yaşayan hayalete yakalanmadan para çantalarını toplaman gerekiyor. Korku ve gizem ögelerin üst seviyede olduğu oyunda birçok odayı keşfetmelisin. Hayalet yaklaştığında nesneler hareket etmeye başlayacak veya ürpertici sesler duyacaksın.

  4. Life is Strange

    Life is Strange

    Hikaye temelli Life is Strange oyununda Max’in kaderi senin elinde. Max’in geçmişe gitme ve olayların gidişatını değiştirme gücünü kullanacaksın. Tabii ki her değişiklik geleceği de yeniden şekillendirecek. Bu yüzden mantıklı kararlar vermen gerekiyor. Oyunda geçen diyalogları iyi takip etmeli, hikayede herhangi bir yeri es geçmemelisin.

  5. Machinarium Demo

    Machinarium Demo

    Machinarium Demo, kız arkadaşı kaçırılan bir robota yardım etmen gereken bulmaca ve macera temelli bir Point-and-check oyunu. İlginç grafik ve mekanlara sahip oyunda nesnelerle etkileşime girerek bulmacaları çözmelisin. Bu bazen açılması gereken bir kapı veya geçilmesi gereken bir kötü robot olabilir. Bu ücretsiz sürümde bölüm sayısı sınırlı.

Telefon numarası olmadan Telegram nasıl kullanılır?
Telefon numarası olmadan Telegram nasıl kullanılır?

Telefon numaranı kullanmadan mesajlaşmak, arkadaşlarınla veya yeni tanıştığın insanlarla sohbet etmek ister misin? Kişisel telefon numarası olmadan Telegram kullanmanın yeni ve resmi bir yolu duyuruldu. Nasıl yapacağını ve haberin detaylarını keşfetmek için okumaya devam et! …

Instagram’da uzun video paylaşma nasıl yapılır?
Instagram’da uzun video paylaşma nasıl yapılır?

Artık videoların daha fazla ilgi uyandırıyor ama Instagram’da uzun video paylaşma imkanın var mı merak ediyorsan işte tam senlik bir rehber. Videolar için bir süre kısıtlaması söz konusu mu, daha uzun video paylaşmak için neler deneyebilirsin keşfetmek için okumaya devam et! …

TikTok alt yazı ekleme adım adım nasıl yapılır?
TikTok alt yazı ekleme adım adım nasıl yapılır?

Videolarının daha anlaşılır olması için alt yazı eklemek isteyebilirsin. Herhangi bir ek uygulamaya gerek kalmadan TikTok alt yazı ekleme otomatik yapılabiliyor. Hem içerik üreticiler hem de kullanıcılar açısından bu özellik nasıl kullanılır öğrenmek için okumaya devam et! Vi…

Android’de denemen gereken en iyi kısa video uygulamaları
Android’de denemen gereken en iyi kısa video uygulamaları

Kısa videoların popülerliği her geçen gün artıyor. Android’de videolarını düzenleyip paylaşım yapabileceğin en iyi kısa video uygulamalarını listeledik. Bu mobil platformlar ile sayısız insana ulaşabilir ve eğlenceli içeriklere göz atabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…