Arkadaşlarınla Oynayabileceğin En İyi Android Bulmaca Oyunları

en-iyi-android-bulmaca-oyunları

Zorlu bulmacaları çözmeyi, arkadaşlarına meydan okumayı seviyor musun? En iyi Android bulmaca oyunları ile hem eğlen hem de tatlı bir rekabete başla. Bugün beyin jimnastiği yaparken keyif alacağın en iyi Android oyunları listeledik. Muhteşem oyunları keşfetmek için hemen oku.

En İyi Android Bulmaca Oyunları: Arkadaşlarına Meydan Okuma Zamanı

Mobil oyun oynamayan neredeyse yok gibi. Çocuklardan gençlere hatta yetişkinlere kadar her yaş grubuna hitap eden onlarca oyun türü var. Bulmaca oyunları oldukça sevilen, her zevke hitap eden oyun türleri arasında.

Zeka oyunları dışında beyin jimnastiği yapmak isteyenler ve daha sakin oyunlar arayanlar mobil cihazlarında bulmaca çözmeyi tercih ediyor. Bugün yine en iyi Android oyunlardan bir liste hazırladık.

En İyi Android Bulmaca Oyunları

Çoklu oyuncu desteğinin yanı sıra kolay oyun mekaniği ve kontrolleri nedeniyle birçok kişinin tercih ettiği bulmaca oyunlarını listeledik.

Empires & Puzzles, RPG ve bulmaca ögelerini birleştiren bir oyun. Two Dots’ta iki noktayı birleştirerek bulmacaları çöz. Labirentin Kralı oyununda adından da anlaşılacağı üzere labirentten çıkış yolu bulmalısın.

The Room’da, gizemli bulmacaları çözerek bir odadan kurtulman gerekiyor. Brain It On’da, fizik kurallarına uyarak çözüm yolu bulmalısın.

En iyi Android bulmaca oyunları listemizi aşağıda inceleyip istediğin oyunları indirebilirsin. Android’de ücretsiz oynayabileceğin en iyi kelime oyunlarını biliyor musun?

AndroidListe‘den oyun indir, Facebook sayfamızı takip et ve bu makaleyi sosyal ağlarında paylaşmayı unutma!

  1. Empires & Puzzles: RPG Quest

    Empires & Puzzles: RPG Quest

    Empire & Puzzles, RPG, bulmaca ve eşleştirme oyunlarını birleştiriyor. Aynı şekillerle en az 3’lü eşleştirmeler yaparak ilerleyeceksin. Kaleni kurmalı ve kendi kahramanlar ordunu oluşturmalısın. PvP savaşlara katılıp daha fazla kaynak bulmalısın. Arkadaşlarına da meydan okuyabilirsin.

  2. Two Dots

    Two Dots

    Two Dots, öğrenmesi ve oynaması kolay bir bulmaca oyunu. Aynı renkteki noktaları birleştirmen gerekiyor. Ne kadar çok noktayı birleştirebilirsen hızlı ilerlersin ve komboları açabilirsin. Birbirinden farklı oyun tahtaları ile yeni yerler keşfedebilirsin. 2875 seviye ile sıkılmaya vakit bulamayacaksın.

  3. Labirentin kralı

    Labirentin kralı

    Labirentin Kralı, oldukça karmaşık görünen bir labirentte çıkış yolu bulman gereken, çok oyunculu bir bulmaca. Tek başına oynayabileceğin gibi arkadaşına veya tüm dünyadan insanlara karşı mücadele verebilirsin. 1000’den fazla zorlu labirent seni bekliyor.

  4. The Room

    The Room

    The Room, özgün hikayesi, grafik tasarımı ile dikkat çeken bir bulmaca. Serinin bu ilk oyununda kapalı kaldığınız bir odada nesnelerle etkileşime geçerek bulmacaları çözüp çıkış yolunu bulmalısın. Cüzi bir ücret karşılığını indirebileceğin oyun İngilizce olmasına rağmen oldukça popüler.

  5. Brain It On! - Physics Puzzles

    Brain It On! – Physics Puzzles

    Brain It On, en iyi olmak için arkadaşlarınla mücadele edebileceğin, fizik kurallarının geçerli olduğu bir mantık bulmacası. Verilen görevleri tamamlamak veya sorulan soruları cevaplamak için en iyi çözüm yolunu bul. Kim zaman beyin yakan bu bulmacada hayatın gerçeklerini hiç unutma!

Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları

Eşleştirme oyunlarını seviyor ama daha klasik oyunlar mı arıyorsun? O zaman klasik masa oyunu Mahjong tam senlik. Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları senin için listeledik. Keyifli zaman geçirmeni sağlayacak en iyi Android oyunları görmek için okumaya devam et.…

Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları

Ekranlarda severek izlediğin süper kahramanlarla oynamak ve onların eşsiz dünyasına dalmak ister misin? Birçok iyi ve kötü kahramanı barındıran en iyi Marvel oyunları ile Android’de keyifli zaman geçirebilirsin. Marvel evrenini mobil oyunlarla keşfetmek için okumaya devam et!…