İlkokul Çağındaki Çocuklar İçin En İyi Eğitici Oyunlar

Çocukların mobil cihazlarını kullanırken daha kaliteli zaman geçirmesini ister misin? İlkokula giden çocuklar en iyi eğitici oyunlar sayesinde hem çok eğlenebilir hem de birçok yeni şey öğrenebilirler. Eğitici Android oyunlar listemizi keşfetmek için hemen okumaya başla!

İlkokuldaki Çocuklar İçin En İyi Eğitici Oyunlar

Çocuklar için oyunlar hayatın bir vazgeçilmezi ancak tablet ve telefon gibi mobil cihazlar ile artık daha çok vakit geçiriyorlar. Çocukları teknolojiden uzak tutmak mümkün değil. Yine de harcadıkları bu zamanı daha kaliteli geçirmelerini sağlayabilirsin. Eğlenirken yeni şeyler öğrenmelerini sağlamak mümkün. Bunun bir yolu da eğitici mobil oyunlar.

İlkokula giden 7-11 yaş arası çocukların hem dikkat ve koordinasyon becerilerini hem de matematik gibi temel bilgilerini geliştirecek oyunlar listemizde yer alıyor. Bu oyunlar sayesinde çocuklar için matematik eğlenceli hale gelebilir.

İlkokul Çocukları İçin En İyi Eğitici Oyunlar Listesi

Çocukların gelişimine olumlu katkı sağlayacak eğitici oyunlardan 5 tanesini seçik ve listeledik. Kısaca listemize göz atalım.

Test ve quizlere dayalı oyunlar sunan Kahoot ile başlıyoruz. MentalUp Akıl Oyunları, dikkat gelişimine yardımcı zeka oyunları içeriyor. Dört işlem için Matematik Oyunları oldukça keyifli. Kral Şakir Kelime Bulmaca oyunu dil becerilerini geliştiriyor. TRT Bilgi Adası çocuklar için harika bilgi yarışmaları sunuyor.

Çocuklar için en iyi eğitici oyunlar listemizin detaylarını aşağıda bulabilirsin. Zihinsel becerilerini test etmek için en iyi trivia oyunlar listemizi şimdi incele.

APK oyun indirme sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazlasını sunuyor. Facebook sayfamızı takip et ve bu makaleyi sosyal ağlarında arkadaşlarınla paylaş!

  1. Kahoot!

    Kahoot!

    Kahoot, quizlere dayalı ilgi çekici bilgi yarışmaları sunan bir eğitim uygulaması. Öğretmenler veya öğrenciler tarafından hazırlanan birçok test, bilgi kartı, ders çalışma notu sunuyor. Dilediğini seçerek çözmeye başlayabilir ve diğer öğrencilere meydan okuyabilirsin. Kendi kahootlarını da yapabilirsin.

  2. MentalUP – Akıl Oyunları

    MentalUP – Akıl Oyunları

    MetalUP, 4-13 yaş arası çocuklar için eğitici ve eğlendirici zeka oyunları sunuyor. Çocukların sayısal, görsel, işitsel ve dilsel zeka gelişimine katkı sağlıyor. Hafıza güçlendirme, matematik, spor gibi farklı birçok oyununa yer veriyor. Dikkat gerektiren bu oyunlar yaşa ve sınıfa göre ayrılmış.

  3. Matematik Oyunları - Toplama, Çıkarma, Çarpma

    Matematik Oyunları – Toplama, Çıkarma, Çarpma

    Matematik Oyunları, çocukların matematiksel gelişimlerine katkı sağlayan eğlenceli oyunlar sunuyor. Dört işlemin yanı sıra üslü sayılar, kesirler, karakök, ondalık içeren karma işlemlerin yer aldığını oyunlar da var. 1 ila 6. sınıf öğrencilerinin zihinden işlem yapmalarına yardımcı oluyor.

  4. Kral Şakir - Kelime Bulmaca

    Kral Şakir – Kelime Bulmaca

    Sevimli animasyon kahramı Kral Şakir ile eğlenceli bir kelime bulmaca oyunu. Resimde gösterilen nesneleri bulmak gerekiyor. Bunun için oyun tahtasında heceler gösteriliyor. Hecelerden yola çıkarak bulduğun her doğru kelime için altın kazanabilir ve yeni paketlerin kilidini açabilirsin.

  5. TRT Bilgi Adası

    TRT Bilgi Adası

    TRT ekranlarında çıkan çizgi film kahramanlarının yer aldığı TRT Bilgi Adası, 9-12 yaş çocuklara özel hazırlanmış bir bilgi yarışması oyunu. 2 veya 4 seçenekli, resimli veya resimsiz soru tiplerinin yanı sıra edebiyattan biyolojiye kadar farklı alanlarda eğlenceli ve bilgilendirici sorular içeriyor.

Android’de oynaman gereken en iyi satranç oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi satranç oyunları

Android’de biraz beyin jimnastiği yapmaya ve yeni taktikler öğrenmeye ne dersin? En iyi satranç oyunları listemizde harika uygulamalar seni bekliyor. Yapay zekaya ya da çevrim içi diğer oyunculara meydan okuyabileceğin en iyi Android oyunları keşfetmek için okumaya devam et! …

Oynayabileceğin Çocuklar İçin Araba Yarışı Oyunları
Oynayabileceğin Çocuklar İçin Araba Yarışı Oyunları

Çocukların severek oynayacağı, keyifle zaman geçireceği mobil oyunlar mı arıyorsun? Çocuklar için araba yarışı oyunları bugün AndroidListe’de. Genç yaştaki Android kullanıcıları düşünülerek geliştirilmiş en iyi yarış oyunlarını listeledik. Keşfetmek için hemen okumaya başla! …

Oynaman Gereken En İyi Android Çocuk Oyunları
Oynaman Gereken En İyi Android Çocuk Oyunları

Android telefon ve tabletlerden çocukları uzak tutmak çok zor. Çocukların daha keyifli ve güvenli zaman geçirmesini sağlayacak mobil oyunlar var. En iyi Android çocuk oyunları bugün AndroidListe’de seni bekliyor. Listemizi keşfetmek ve oyun indirmek için hemen okumaya başla! …