Oynaman Gereken En İyi Android Çocuk Oyunları

en-iyi-android-çocuk-oyunları

Android telefon ve tabletlerden çocukları uzak tutmak çok zor. Çocukların daha keyifli ve güvenli zaman geçirmesini sağlayacak mobil oyunlar var. En iyi Android çocuk oyunları bugün AndroidListe’de seni bekliyor. Listemizi keşfetmek ve oyun indirmek için hemen okumaya başla!

En İyi Android Çocuk Oyunları

Çocukları teknolojiyle olan ilk teması artık bilgisayarlar yerine telefon ve tabletler aracılığıyla oluyor. Mobil cihazlarda en çok ilgilerini çeken husus ise elbette ki oyunlar. Çocuklara özel geliştirilmiş pek çok mobil oyun, uygulama mağazalarında yer alıyor.

En iyi Andorid çocuk oyunları oldukça basit kontrollere sahip. Oyun mekanikleri de bir o kadar kolay. Her ne kadar özel olarak geliştirilse de çocuklar için oyunlarda, oyun için satın alma veya reklamlar bulunabilir.

Oyun içi satın almalara karşı cihazını ayarlayabilirsin. Reklamları engellemek için oyunları satın alabilir, reklam veya oyun içi satın alma içermeyen oyunları tercih edebilirsin.

En İyi Android Çocuk Oyunları Listesi

Listemize her yaştan çocuğa hitap edecek oyunları seçtik. Ancak yaş büyüdükçe çocukların ilgi alanları değişeceğinden oyun seçiminde çocuklarına yardım etmen yerinde olacaktır. Bu koleksiyonumuzdan öğretici ve zeka geliştirici uygulamalar da bulabilirsin.

5 yaş altı çocukların severek oynayacağı Sago Mini Friends ile listemize başlıyoruz. Toca Kitchen 2’ye  6-8 yaş arası çocuklar bayılacak. MentalUP çocukların zeka gelişimine katkı sunan oyunlara sahip. Tüm çocukların severek oynadığı Lego Tower listemizde. TRT Çocuk çizgi karakterleriyle birçok oyuna imza atıyor, bugün ise Rafadan Tayfa Tornet’i listemize ekledik.

En iyi Android çocuk oyunları listemizin detaylarını aşağıda bulabilirsin. Civilization benzeri en iyi 5 strateji oyunu listemize de göz at!

AndroidListe‘den tema, oyun, uygulama ve APK indir, Facebook sayfamızı takip et ve bu makaleyi sosyal ağlarında paylaşmayı unutma!

  1. Sago Mini Friends

    Sago Mini Friends

    Sago Mini Friends, mini oyunlarla çocukların yaratıcılık, el ve problem çözme becerilerini geliştiriyor. Sevimli bir karakter seçip komşularını tanımaya başlıyorsun. Oldukça renkli ve çizgi film tadında grafiklere sahip oyun 5 yaş altı çocukların ilgisini çekecek türde hazırlanmış.

  2. Toca Kitchen 2

    Toca Kitchen 2

    Toca Kitchen 2, 6-8 yaş arası çocukların yaratıcılıklarını kullanarak eğlenmelerini sağlayan bir yemek yapma oyunu. Mutfaktaki aletlerle ve buzdolabındaki malzemelerle kendi tariflerine göre yemek ve içecekler hazırla, misafirlerinizi şaşırt. Gelen tepkilere göre tarifini değiştir veya yeni malzemeler ekle.

  3. TRT Rafadan Tayfa Tornet

    TRT Rafadan Tayfa Tornet

    TRT Çocuk’un sevilen çizgi dizi karakterleri Rafadan Tayfa Kornet ile İstanbul sokaklarında keyifli bir macera seni bekliyor. 9-12 yaş arası çocukların reflekslerini ve el-göz koordinasyonunu geliştirmek için tasarlanan oyunda Akın’ın arkadaşlarını tornetiyle istedikleri yere bırakmasına yardım etmelisin.

  4. LEGO® Tower

    LEGO® Tower

    LEGO Tower‘da, her türlü daire ve işletmeye ev sahipliği yapan hayalindeki kuleleri inşa ederken çok eğleneceksin. Sanal bloklarla minifigürlerin yaşayıp çalışacağı yeni katlar inşa edeceksin. Yeni minifigürler topla ve arkadaşlarının kulelerini ziyaret et ve parça takası yap.

  5. MentalUP – Akıl Oyunları

    MentalUP – Akıl Oyunları

    MetalUP, 4-13 yaş arası çocuklar için eğitici ve eğlendirici zeka oyunları sunuyor. Çocukların sayısal, görsel ve dilsel zeka gelişimine katkı sunuyor. Hafıza güçlendirme, matematik, spor gibi farklı birçok akıl ve zeka oyununa yer veriyor. Dikkat gerektiren bu oyunlar yaşa ve sınıfa göre sunuluyor.

Android’de oynaman gereken en iyi satranç oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi satranç oyunları

Android’de biraz beyin jimnastiği yapmaya ve yeni taktikler öğrenmeye ne dersin? En iyi satranç oyunları listemizde harika uygulamalar seni bekliyor. Yapay zekaya ya da çevrim içi diğer oyunculara meydan okuyabileceğin en iyi Android oyunları keşfetmek için okumaya devam et! …

Oynayabileceğin Çocuklar İçin Araba Yarışı Oyunları
Oynayabileceğin Çocuklar İçin Araba Yarışı Oyunları

Çocukların severek oynayacağı, keyifle zaman geçireceği mobil oyunlar mı arıyorsun? Çocuklar için araba yarışı oyunları bugün AndroidListe’de. Genç yaştaki Android kullanıcıları düşünülerek geliştirilmiş en iyi yarış oyunlarını listeledik. Keşfetmek için hemen okumaya başla! …

Oynaman Gereken En İyi Android Çocuk Oyunları
Oynaman Gereken En İyi Android Çocuk Oyunları

Android telefon ve tabletlerden çocukları uzak tutmak çok zor. Çocukların daha keyifli ve güvenli zaman geçirmesini sağlayacak mobil oyunlar var. En iyi Android çocuk oyunları bugün AndroidListe’de seni bekliyor. Listemizi keşfetmek ve oyun indirmek için hemen okumaya başla! …