Civilization Benzeri En İyi 5 Strateji Oyunu

civilization-benzeri-oyunlar

Bir medeniyet kurup tüm dünyaya meydan okumayı seviyor musun? O zaman Civilization benzeri en iyi strateji oyunları listemizi de çok seveceksin. Android’de severek oynayabileceğin, bu popüler oyuna alternatif olabilecek en iyi seçenekleri keşfetmek için hemen okumaya başla!

Civilization Benzeri En İyi Strateji Oyunları

Taktiksel düşünmeyi sevenler için daha önce en iyi strateji oyunları listesi paylaşmıştık. Bugün yine bu türden örnekler vereceğiz. Özellikle Civilization benzeri oyunları tercih edenler için en iyi mobil oyunları bir araya getirdik.

Civilization altıyı bulan serisiyle en çok oynanan oyunlar arasında yer almaya devam ediyor. Bir medeniyetin kaderini ellerine aldığın oyunda ister diplomasi yolunu seçebilir, istersen amansız savaşlara katılabilirsin.

Civilization Benzeri En İyi 5 Strateji Oyunu Listesi

Her ne kadar Civilization’ı seviyor olsan da artık farklı oyunlar deneyebilirsin. Her hareketini stratejik olarak düşünerek, şehirler inşa edip güçlü bir ordu kuracağın ve gerekirse savaş meydanlarına çıkacağın en iyi alternatifleri sıraladık.

Çok eski zamanlardan günümüze geleceğin Forge of Empires ile başlıyoruz. Ülkelere göre taktiksel savaşlarıyla Dominations listemizde. Townsmen ile Orta Çağ’a döneceksin. Klanlar – Tribal Wars’ta yenilmez bir klan kurmalısın. Rise of Empires ile küçük bir kasabayken bir dünya fatihine dönüşeceksin.

Civilization benzeri oyunlar listemizle ilgili detayları aşağıda bulabilirsin. Clash Royale benzeri oyunlar listemizi inceledin mi?

AndroidListe‘den APK ve oyun indir, Facebook sayfamızı takip et ve bu makaleyi sosyal ağlarında paylaşmayı unutma!

  1. Forge of Empires

    Forge of Empires

    Forge of Empires, bir şehri Taş Devri’nden alıp modern çağlara taşıyacağın bir strateji oyunu. Kaynakları kullanarak şehrini büyütmeli ve teknolojik olarak ilerlemelisin. Komşu topraklara hakim olmak için güçlü bir orduya sahip olmalısın. İttifaklar kurabilir, diplomasiyi seçebilirsin.

  2. DomiNations

    DomiNations

    Dominations, 8 farklı medeniyetten birini yönetmen, geliştirerek uzay çağına ulaştırman gereken bir strateji oyunu. Her medeniyetin kendine has yetenekleri, binaları, orduları var. Para ve kaynak bulmak için diğer medeniyetlere saldırabilir ve topraklarını ele geçirebilirsin.

  3. Townsmen

    Townsmen

    Townsmen, klasik bir şehir inşa etme ve strateji oyunu. Halkın için evler inşa etmeli, ekonomiyi canlandırmalısın. Yağmacılardan kenti korumak için asker toplamalı ve kışla kurmalısın. Halkın hem güvenliğini sağlamalı hem de refah ve mutluluk seviyesini artırmalısın. Birçok görev seni bekliyor.

  4. Klanlar - Tribal Wars

    Klanlar – Tribal Wars

    Klanlar – Tribal Wars seni Orta Çağ’a götürecek gerçek zamanlı bir strateji oyunu. Kendi klanını korumak için bir ordu kurmalısın. Köyüne 15 farklı bina kurup geliştirebilirsin. Savaş taktikleri belirleyerek düşmanlarını şaşırt. Diğer köyleri fethetmek için gerekirse ittifaklar kur.

  5. Rise of Empire

    Rise of Empire

    Rise of Empires, çok oyunculu gerçek zamanlı bir strateji oyunu. Küçük bir kasaban bir krallığa doğru ilerleyeceksin. Binalarını geliştirmeli, ordunu eğitmelisin. Bir taraftan orduna güçlü kahramanları toplarken diğer taraftan da ejderhalar ekle. Teknolojini geliştir, üstün silahlar edin.

Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları

Eşleştirme oyunlarını seviyor ama daha klasik oyunlar mı arıyorsun? O zaman klasik masa oyunu Mahjong tam senlik. Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları senin için listeledik. Keyifli zaman geçirmeni sağlayacak en iyi Android oyunları görmek için okumaya devam et.…

Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları

Ekranlarda severek izlediğin süper kahramanlarla oynamak ve onların eşsiz dünyasına dalmak ister misin? Birçok iyi ve kötü kahramanı barındıran en iyi Marvel oyunları ile Android’de keyifli zaman geçirebilirsin. Marvel evrenini mobil oyunlarla keşfetmek için okumaya devam et!…