Çocuklar İçin En İyi Müzik Oyunları ile Eğlence ve Öğrenme Zamanı

çocuklar-için-müzik-oyunları

En güzel şarkıları bulabileceğin çocuklar için müzik oyunları, çocukların hem eğlenmesini hem de öğrenmesini sağlıyor. Android’de birçok müzik oyunu bulmak mümkün. Ancak her yaştan çocuğunun severek oynayabileceği mobil oyunları listeledik. Keşfetmek için hemen okumaya başla!

Çocuklar İçin Müzik Oyunları

Çocuklar için oyun vazgeçilmezdir. Müzik de her zaman ilgilerini çeker. Birçok şarkıyı kolayca ezberleyebilirler. Sadece şarkıları değil müzik sayesinde birçok şeyi hızlıca öğrenebilirler. Bu nedenle çocukların gelişimlerine katkı sunacak, keyifli zaman geçirmelerini sağlayacak müzik oyunları tasarlanmıştır.

Müzik oyunları çocukların severek oynayabileceğini, oynarken eğlenebileceği ve yeni şeyler keşfedebileceği bir oyun türü. Müzik kulağının yanı sıra reflekslerini ve algı düzeylerini de artıracak oyunlar mevcut.

Çocukların Seveceği En İyi Müzik Oyunları

Farklı yaş gruplarına hitap edebilecek en iyi 5 çocuk müzik oyununu listeledik. Şimdi listemizdeki oyunlara kısaca bakalım.

  • Piyano Çocukları ile müzik aletlerini keşfe çık.
  • Çocuk Şarkıları ve Oyunları, yüzlerce şarkıya ve eğitici oyuna ev sahipliği yapıyor.
  • My Singing Monster’da bir canavarı müzikle büyütebilir misin, dene ve gör!
  • Lost in Harmony ile ritme ayak uydurarak müthiş hikayeleri keşfet.
  • TRT Çocuk Müzik Atölyesi, sevilen kahramanları, şarkıları ve oyunları tek bir yerde topluyor.

Çocuklar için en iyi müzik oyunları listemizin detaylarını aşağıda bulabilirsin. Her yaştan insana hitap eden Candy Crush benzeri üçlü eşleştirme oyunları listemize de göz at.

APK oyun indirme sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazlasını sunuyor. Facebook sayfamızı takip et ve bu makaleyi sosyal ağlarında arkadaşlarınla paylaş!

  1. Piyano Çocuk - Müzik Şarkılar

    Piyano Çocuk – Müzik Şarkılar

    Piyano Çocukları, 8 yaşa kadar olan çocukların için Android cihazını çok sesli bir müzik aletine dönüştürüyor. Çocuğun şarkıları hem çalmayı hem de söylemeyi öğrenecek ve yeni sesleri keşfedecek. Oyunlarla motor kasları gelişirken eğlenecek ve yeni şeyler öğrenecek.

  2. Nursery Rhymes, Kids Games, ABC Phonics, Preschool

    Nursery Rhymes, Kids Games, ABC Phonics, Preschool

    Çocuk Şarkıları ve Oyunları, 5 yaş altı çocuklarına temel bilgileri kazandırırken onları bolca eğlendiriyor. Şarkılar ve oyunlar eşliğinde çocuklara İngilizce, matematik gibi birçok şeyi öğretiyor. Oyunlarla sıkılmalarının önüne geçiyor. Sevilen birçok çocuk şarkısı uygulamada yer alıyor.

  3. My Singing Monsters

    My Singing Monsters

    My Singing Monster, ailecek eğlenebileceğin bir müzik oyunu. Zamanda geriye gidip canavarları keşfedeceksin. Canavarını büyütmek için müziğe ihtiyacın olacak. Her bir canavarın kendine has sesi var. Canavarlarını birleştirerek muhteşem bir orkestra kurabilir, şarkılarını dinleyebilirsin.

  4. Lost in Harmony

    Lost in Harmony

    Lost in Harmony, koşu ve ritim oyunlarının özelliklerini birleştiriyor. Görselleri ve hikayeleri ile çocuklarının oldukça ilgisini çekecek. Klasik ile modern müziği harmanlayan oyun, çocuklarının rahatlamasını, motor becerilerinin gelişmesine ve bir müzik zevki oluşturmasına katkı sunacak.

  5. TRT Müzik Atölyesi

    TRT Müzik Atölyesi

    TRT Çocuk Müzik Atölyesi, kanalın sevilen çizgi kahramanlarını ve şarkılarını harika bir oyunda bir araya getiriyor. Piyano tuşlarına dokunarak sevimli karakterlere eşlik edebilir, şarkıları kendin çalabilirsin. Notaların dünyasını keşfe çıkabilir ve müzik kulağını geliştirebilirsin.

Android’de oynaman gereken en iyi satranç oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi satranç oyunları

Android’de biraz beyin jimnastiği yapmaya ve yeni taktikler öğrenmeye ne dersin? En iyi satranç oyunları listemizde harika uygulamalar seni bekliyor. Yapay zekaya ya da çevrim içi diğer oyunculara meydan okuyabileceğin en iyi Android oyunları keşfetmek için okumaya devam et! …

Oynayabileceğin Çocuklar İçin Araba Yarışı Oyunları
Oynayabileceğin Çocuklar İçin Araba Yarışı Oyunları

Çocukların severek oynayacağı, keyifle zaman geçireceği mobil oyunlar mı arıyorsun? Çocuklar için araba yarışı oyunları bugün AndroidListe’de. Genç yaştaki Android kullanıcıları düşünülerek geliştirilmiş en iyi yarış oyunlarını listeledik. Keşfetmek için hemen okumaya başla! …

Oynaman Gereken En İyi Android Çocuk Oyunları
Oynaman Gereken En İyi Android Çocuk Oyunları

Android telefon ve tabletlerden çocukları uzak tutmak çok zor. Çocukların daha keyifli ve güvenli zaman geçirmesini sağlayacak mobil oyunlar var. En iyi Android çocuk oyunları bugün AndroidListe’de seni bekliyor. Listemizi keşfetmek ve oyun indirmek için hemen okumaya başla! …