Denemen Gereken Android İçin En İyi Ritim Oyunları

ritim-oyunları

Kendini iflah olmaz bir müzik tutkunu olarak görüyorsan Android’de keyifle oynayabileceğin oyunlar var. Özellikle ritim oyunları tam da senin tarzın olabilir. Denemen gereken en iyi oyunlardan bir liste hazırladık. Listemizi keşfetmek ve daha fazlası için hemen okumaya başla!

Ritim Oyunları ile Kesintisiz Müzik

Android’de herkese hitap edebilecek bir oyun bulmak mümkün. Müzik severler için de harika oyunlar mevcut. Müzik kulağını ve refleksleri birleştiren ritim oyunları eğlenceli saatler geçirmeni sağlıyor. Bu tür oyunlarda müziğin ritmine göre hareket etmen gerekiyor.

Ritim oyunları bir enstrüman yardımıyla popüler şarkıları senin çalmanı sağlıyor. Bu yönüyle enstrüman çalmaktan keyif alanlar için de harika bir seçenek. Piyano bu enstrümanların başını çekiyor.

En İyi Ritim Oyunları Listesi

Şimdi müzik oyunları arasından seçerek hazırladığımız listemize geçelim. İlk olarak listemize hızlıca göz atalım. Detayları daha sonra aşağıda bulabilirsin.

Magic Tiles 3’te farklı enstrümanları çalacaksın. Bir topu kontrol etmen gereken Tiles Hop: EDM Rush’ta harika şarkılar seni bekliyor. Deemo, hikaye ve müzikleri ile seni alıp götürecek. FNF Music Battle Beat Fire efsane karakterler ile partiye devam. Rhythm Hive, K-Pop hayranları için biçilmiş kaftan.

Ritim oyunları ile keyifli dakikalar geçirebilirsin. Tek yapman gereken AndroidListe’den indirmek. İlkokul çağındaki çocuklar için en iyi eğitici oyunlar listemizi şimdi incele.

Oyun indirme sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazlasını sunuyor. Facebook sayfamızı takip et ve bu makaleyi sosyal ağlarında arkadaşlarınla paylaş!

  1. Magic Tiles 3

    Magic Tiles 3

    Magic Tiles 3,gitar, bateri ve piyano gibi farklı enstrümanları çalabileceğin harika bir ritim oyunu. Düzenli olarak güncellenen şarkılarıyla keyifli zaman geçirebilirsin. Tek başına oynayabileceğin gibi çevrim içi olarak tüm dünyadan diğer oyunculara da meydan okuyabilirsin.

  2. Tiles Hop: EDM Rush!

    Tiles Hop: EDM Rush!

    Tiles Hop, topu hareket ettirerek birçok farklı türden popüler şarkıları çalabileceğin eğlenceli bir ritim oyunu. En iyi piyano ve gitar şarkılarını bulabileceğin gibi istersen kendi şarkılarını da yükleyip oynayabilirsin. Puan topladıkça yeni özelleştirme seçeneklerinin kilidini açabilirsin.

  3. Deemo

    Deemo

    Deemo, özgün hikayesi 220’yi aşkın şarkısıyla bağımlısı olacağın bir ritim oyunu. Hikaye modunda 60 farklı oyun seni bekliyor. Piyano çalmaktan keyif alan kahramanımıza oyun boyunca eşlik edeceksin. Ritimleri yakalayarak puanlarını artırabilir ve yeni seviyelere kolaylıkla geçebilirsin.

  4. FNF New Music Battle - Funkin Friday Beat Fire

    FNF New Music Battle – Funkin Friday Beat Fire

    FNF Music Battle Beat Fire, kız arkadaşını kurtarmak için Huggy Wuggy gibi ünlü karakterlerle katılacağın ritim savaşlarında müzik yeteneğini sergileyeceksin. Akan okları müziğin ritmine vurman gerekiyor. Grafikleri ve eğlenceli müzikleri ile FNF partisinde sen de coş!

  5. Rhythm Hive

    Rhythm Hive

    Ryhthm Hive, K-Pop özellikle BTS hayranıysan severek oynayacağın bir ritim oyunu. Gruptaki en sevdiğin karakterin yerine geçerek şarkılara eşlik edeceksin. Ritmi kaçırmadıkça puan toplayacak ve özelleştirme seçeneklerinin kilitlerini açacaksın. Çevrim içi modda tüm dünyaya meydan okuyabilirsin.

Android’de oynaman gereken en iyi kaçış oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi kaçış oyunları

Ne olursa olsun kesin bir çıkış yolu bulurum diyorsan kaçış oyunları tam senlik olabilir. Android’de oynaman gereken en iyi kaçış oyunlarını listeledik. Maceralara dalacağın, kötü ve korkutucu adamlarla mücadele edeceğin en iyi Android oyunları keşfetmek için okumaya devam et…

Android’de oynaman gereken en iyi av oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi av oyunları

Canlılara zarar vermeden av yapmak istiyorsan Android oyunlar ideal bir çözüm olabilir. Mobil cihazlarında oynayabileceğin en iyi av oyunlarını listeledik. Vahşi doğada farklı maceralar yaşayacağın ve çeşitli hayvanlar avlayacağın en güzel av oyunları için okumaya devam et! E…

Android’de oynaman gereken en iyi poker oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi poker oyunları

Kart oyunlarını seviyor, şansına ve yeteneklerine güveniyor musun? O zaman en iyi poker oyunları ile Android’de keyifli zaman geçirebilirsin. Hareket halindeyken de Android cihazlarında online veya çevrim dışı oynayabileceğin en güzel oyunları keşfetmek için okumaya devam et!…

Android’de oynaman gereken en iyi Roblox oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Roblox oyunları

Roblox, her yaştan oyun severin Android’de en çok oynadığı oyunların başında geliyor. Devasa dünyasında yüzlerce oyun seçeneği sunuyor. Roblox’taki en iyi oyunların yanı sıra Roblox benzeri oyunların yer aldığı bir liste hazırladık. Listemizi keşfetmek için okumaya devam et! …