Android’ine indirmen gereken en iyi koşu uygulamaları

en-iyi-koşu-uygulamaları

Spor yapmak ve zinde kalmak için düzenli olarak koşuyor musun? En iyi koşu uygulamaları listemizi inceleyerek kendine sanal bir asistan bulabilir, daha düzenli egzersiz yapabilirsin. Koşu antrenmanlarını ve verilerini daha iyi takip edebilirsin. Detaylar için okumaya devam et!

 

En iyi koşu uygulamaları ile koşmaya başla

Kardiyo egzersizleri arasında yer alan koşmak, herkesin yapabileceği sporlardan bir tanesi. Her yaştan insanın kolaylıkla yapabileceği bir egzersiz biçimi. Profesyonel sporculardan kilo vermek isteyenlere kadar birçok insan koşmayı tercih ediyor. Çok fazla ekipman gerektirmeyen bu sporun insan sağlığına katkısı da büyük.

Koşarken kat ettiğin mesafeyi, ne kadar kalori harcadığını, koşu rotanı ve daha fazlasını kaydetmek istersen Android uygulamalardan destek alabilirsin. Bu uygulamalar yeni fitness eğitmenin olabilir ve bu alışkanlığını daha düzenli hale getirmeni sağlayabilir.

 

En iyi koşu uygulamaları listesi

Listemizdeki en iyi koşu uygulaması seçeneklerinden birini Android’ine indirip kullanmaya başlayabilirsin. Öncellikle bu uygulamaları kısaca tanıyalım. Detayları yazımızın devamında bulabilirsin.

  • Adidas Running Fitness, eski adıyla Runtastic, koşularını detaylı şekilde takip ediyor.
  • Strava, koşunun sosyal ağı.
  • Nike Run Club, koşu için kapsamlı bir rehber sunuyor.
  • Map My Run, hedefine ulaşmana yardımcı oluyor.
  • Runkeeper, koşu programlarıyla seni her an destekliyor.

Koşarken sana yardımcı olacak bu uygulamaların dışında internette gezinirken can sıkıcı reklamlardan kurtulmanı sağlayacak en iyi 5 reklam engelleyici listemizi şimdi incele.

Android uygulama sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazlasını sunuyor. Facebook sayfamızı takip et ve bu makaleyi sosyal ağlarında arkadaşlarınla paylaş!

  1. Runtastic

    Runtastic

    Adidas Running Fitness, (Runtastic) açık havada koşarken haritada seni GPS ile takip ediyor. Sesli koçuyla sana destek oluyor. Hedeflerine ulaşıp ulaşmadığını kontrol edebilirsin. Kalp atışı sayısı, atılan adım gibi çeşitli istatistikler tutar. Gelişim seviyeni ve performansını takip edebilirsin.

  2. Strava Running and Cycling GPS

    Strava Running and Cycling GPS

    Strava, bisikletçiler ve koşucular için harika bir spor takip uygulaması. Rotayı, hızı, yakılan kaloriyi ve daha fazlasını kaydeder. Rotanı harita üzerinde gösterir ve kaydetmeni sağlar. Motive olmak ve rekabet etmek için büyük bir koşu topluluğuna girebilir, hedefler koyup meydan okumalara katılabilirsin.

  3. Nike+ Run Club

    Nike+ Run Club

    Nike+ Run Club, hem amatörler hem de profesyoneller için hazırlanmış bir koşu uygulaması. Antrenman sırasında katettiğin mesafeyi, zamanı ve hızını kaydeder. Sonuçları sosyal ağlarında paylaşabilirsin. Sesli uyarılarla koşu sırasında canlı bilgilendirme yapan kapsamlı bir koşu rehberi.

  4. Run with Map My Run

    Run with Map My Run

    Map My Run, geniş bir topluluğa sahip bir koşu uygulaması. Yeni koşu rotaları keşfetmene yardımcı oluyor. Koştuğun yeri, süreyi, mesafeyi, hedefi ve çok daha fazlasını kaydedebilir ve diğer kullanıcılarla paylaşabilirsin. Amatörler için oldukça yeterli performans analizleri sunar.

  5. Runkeeper - GPS Track Run Walk

    Runkeeper – GPS Track Run Walk

    RunKeeper, gün içinde yaptığın koşu egzersizlerini takip edebileceğin sanal bir koç. Antrenman programları, ısınma egzersizleri, ipuçları ve çok daha fazlası hakkında bilgiler sunar. Maratonlara katılmak istersen seni bu yönde motive eder, hedefine ulaşman için istatistiklerini paylaşır.

Ana ekranını daha işlevsel yapacak en iyi 5 Android widget
Ana ekranını daha işlevsel yapacak en iyi 5 Android widget

Android telefonunu açtığında ana ekranında daha işlevsel araçlar görmek ister misin? İşte ana ekranını daha kullanışlı hale getirecek en iyi 5 Android widget. Listemizdeki widgetlar ile haberlere bakabilir, notlar alabilirsin. Çok daha fazlasını yapmak için okumaya devam et! …

Kaliteli uyku için en iyi 5 uyku takip uygulaması
Kaliteli uyku için en iyi 5 uyku takip uygulaması

Geceleri daha sağlıklı uyumak, daha kaliteli bir uyku çekmek ister misin? Daha iyi dinlenmeni ve uykunu tam almanı sağlayacak en iyi 5 uyku takip uygulamasını senin için listeledik. Bu uygulamalar ile uykunu izleyebilir ve düzenleyebilirsin. Ayrıntılar için okumaya devam et! …