İndirmen gereken Android için en iyi 5 reklam engelleyici

android-için-en-iyi-reklam-engelleyici

İnternette gezinirken iki de bir karşına çıkan reklamlardan artık sıkıldın mı? Reklam engelleyiciler sayesinde daha keyifli bir gezinme deneyimi yaşayabilirsin. En iyi 5 reklam engelleyici için harika bir liste hazırladık. En iyi Android uygulamaları keşfetmek için hemen oku!

 

Reklam engelleyici uygulamalar

Reklamlar, birçok web sitesinin en önemli gelir kaynağı. Ancak kullanıcı deneyimi açısından bazı reklamlar gezinmeyi oldukça olumsuz etkiler. Açılan pencereler, bannerlar, haber önleri, sayfa geçiş reklamları gibi birçok türde görmek mümkün.

Kimi zaman içeriği ulaşmak için birkaç reklamı izlemek veya kapatmak zorunda kalabilirsin. Bu yüzden web tarayıcılarına entegre çalışabilen reklam engelleyici uygulamalar geliştirilmiş durumda. En iyi 5 uygulamadan güzel bir liste hazırladık.

 

En iyi 5 reklam engelleyici Android’de seni bekliyor

Web tarayıcılar ile birlikte çalışabilen bu uygulamalar, hızlı bir sörf deneyimi vadediyor. Farklı özellikler sunsalar da temel işlevleri aynı: reklamları engellemek. Şimdi kısaca listemize bakalım.

  • Adguard İçerik Engelleyicisi, reklamsız bir gezinme deneyimi yaşatır.
  • Adblock Browser, videolu reklamları dahi engeller.
  • FAB Adblocker Browser, içeriklere daha fazla odaklanmanı sağlar.
  • Brave Gizli Web Tarayıcısı, reklam ağlarına takılmadan dolaşma fırsatı sunar.
  • AdAway, açık kaynak kodlu bir reklam engelleyici.

Uygulamalarla ilgili detayları ve indirme linklerini aşağıda bulabilirsin. AndroidListe‘den APK dosyalarını güvenle indirebilirsin.

👽 Yabancı dilde hazırlanmış web sitelerine de göz atmak istiyorsan en iyi çeviri uygulamaları listemizi şimdi incele.

APK indirme sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazlasını sunuyor. Facebook sayfamızı takip et ve bu makaleyi sosyal ağlarında arkadaşlarınla paylaş!

  1. Adguard Content Blocker

    Adguard Content Blocker

    Adguard İçerik Engelleyicisi, rootsuz olarak Yandex ve Samsung web tarayıcılarında sorunsuz bir şekilde çalışır. Uygulama içi reklamları engellemez. Kendi filtreleme kurallarını oluşturabilirsin. Hızlı taramanın yanı sıra yemleme (fishing) saldırılarına karşı koruma sağlar.

  2. Android için Adblock Tarayıcı

    Android için Adblock Tarayıcı

    Adblock Browser, reklamlar tarafından rahatsız edilmeden gönül rahatlığıyla İnternet’te sörf yapmana yardımcı olur. Video sitelerindeki reklam kesintilerini önler. Gizliliğini korumakla birlikte sayfaların daha hızlı açılmasını, pil ve veri tasarrufu sağlar. Kötü amaçlı yazılımlardan korur.

  3. Free Adblocker Browser

    Free Adblocker Browser

    FAB Adblocker Browser, internet keyfini azaltan banner, video, pop-up gibireklamları rahatlıkla engeller ve içeriğe odaklanmanı sağlar. Kötü amaçlı yazılımları ve tercihlerini anlamaya çalışan gizli izleyicileri durdur. Veri ve pil tasarrufu sağlar. Gizliliğini koruyarak hızlı gezinme imkanı sunar.

  4. Brave Browser: Fast AdBlock

    Brave Browser: Fast AdBlock

    Brave Gizli Web Tarayıcısı, hızlı ve güvenli bir şekilde internette gezinmeni sağlar. Dahili reklam engelleyici ile pop-up reklamları ve üçüncü taraf çerezleri engeller. Bu sayede izlenmeni zorlaştırır. Pil ömrünü uzatır ve veri tasarrufu sağlar. Malware gibi kötü amaçlı yazılımlarakarşı korur.

  5. adAway

    adAway

    AdAway, açık kaynak kodlu, yerel VPN modunda root istemese de genel itibarıyla rootlu cihazlarda çalışabilen bir reklam engelleyici. Android’in host dosyalarını kullanarak veya VPN desteğiyle reklamları engeller. Web siteleri için beyaz ve kara liste oluşturabilirsin.

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…