En iyi adımsayar uygulamaları ile Android’de günlük attığın adımları hesapla

en-iyi-adımsayar-uygulamaları

Zinde kalmaya ve sağlıklı yaşamaya özen gösteriyorsan Android sana bu konuda destek sağlıyor. En iyi adımsayar uygulamaları ile günlük olarak attığın adımları ve çok daha fazlasını öğrenebilirsin. En iyi pedometre uygulaması hangisi sen de merak ediyorsan hemen okumaya başla!

En iyi adımsayar uygulamaları

Gelişen teknoloji ve giyilebilir cihazlar sayesinde sabah egzersizi gibi günlük aktivitelerini kontrol etmen daha kolay. Toplumdaki hareketsizliği engellemek adına insanlar spora teşvik edilmekte. Herkesin yapabileceği ve özel bir ekipman gerektirmeyen yürümek bunların başında geliyor.

Günlük olarak belirli miktarda atacağın adım sayısı bile spor yapmadığın sürelerde zinde kalmanı sağlayabilir. Fiziksel aktiviteni özellikle yürürken ve koşarken attığın adımları sayan gelişmiş uygulamalar mevcut.

🏋️En iyi fitness uygulamaları ile evde egzersiz yapmak için blog yazımızı inceleyebilirsin.

 

En iyi adımsayar uygulanmaları listesi

Günümüzün adımsayarları artık sadece adımlarını saymakla kalmıyor, kat ettiğin mesafeyi, hızını, yaktığın kaloriyi hesaplıyor ve rotanı harita üzerinde gösterebiliyor. Severek kullanabileceğin en iyi Android uygulamalardan bir liste hazırladık. Listemize kısaca bakalım.

  • Adım Sayar, çok yönlü bir adım hesaplama uygulaması.
  • Adım İzleyici, sadece adımlarını hesaplamakla kalmıyor birçok veri sunuyor.
  • Google Fit ile kendine hedefler koyabilir ve zinde kalabilirsin.
  • AdımPara ile yürüdükçe para kazanabilirsin.
  • Pedometre, grafiklerle desteklenen bir adımsayar.

En iyi adımsayar uygulamaları listemizin detaylarını aşağıda bulabilirsin. En iyi futbol uygulamaları ile canlı skorları ve haberleri öğrenmek için hemen listemizi incele.

APK indirme sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazlasını sunuyor. Facebook sayfamızı takip et ve bu makaleyi sosyal ağlarında arkadaşlarınla paylaş!

  1. Adım Sayar - Pedometre ve Kalori Sayacı

    Adım Sayar – Pedometre ve Kalori Sayacı

    Adım Sayar, yürüdüğün mesafeyi, attığın adımları, ne kadar süre yürüdüğünü gösterir. GPS ile takip etmediği için pil tüketimini artırmaz. Renkli temalardan birini seçebilir ve arayüzü özelleştirebilirsin. Son 24 saat, haftalık ve aylık olarak istatiksel grafikler sunar.

  2. Adım İzleyici: Ücretsiz Pedometre, Kalori İzleyici

    Adım İzleyici: Ücretsiz Pedometre, Kalori İzleyici

    Adım İzleyici, yürüdüğün mesafeyi, attığın adımları, yürüdüğün süreyi ve haritada rotanı gösterir. GPS ile takip etmesine rağmen pili tasarruflu kullanır. Renkli temalardan birini seçebilir ve arayüzü özelleştirebilirsin. Son 24 saat, haftalık ve aylık olarak detaylı istatiksel grafikler sunar.

  3. Google Fit: Sağlık ve Aktivite Takibi

    Google Fit: Sağlık ve Aktivite Takibi

    Google Fit, adım saymakla kalmaz fiziksel etkinliğini de takip eder. Bu nedenle iyi bir fitness yardımcısı. Giyilebilir cihazlarınla eşitleyebilir, verilerini günlük olarak kaydedebilirsin. Kendine hedefler koyup ne kadar başarılı olduğunu görebilirsin. Puanlar vererek seni harekete teşvik eder.

  4. AdımPara

    AdımPara

    AdımPara ile yürüdükçe sağlıklı kalacak ve birçok ödül kazanacaksın. Yürüdüğün adımları sayar ve paraya dönüştürür. Biriken paralarını ödül veya online mağazada indirim olarak kullanabilirsin. Lige katılıp diğer kullanıcılarla yarışabilirsin. Bonuslar sayesinde adımlarını ikiye katlayabilirsin.

  5. Pedometer

    Pedometer

    Pedometre, kullanışlı ve basit arayüzüyle en iyi ücretsiz adımsayar uygulamalarından biri. Attığın adımları, hızını, süreni ve yaktığın kaloriyi hesaplar. GPS kullanmaz. Cihaz boştayken hesaplamaya devam etmez. İstatistiklerini günlük, haftalık ve aylık olarak grafikler halinde görebilirsin.

Ana ekranını daha işlevsel yapacak en iyi 5 Android widget
Ana ekranını daha işlevsel yapacak en iyi 5 Android widget

Android telefonunu açtığında ana ekranında daha işlevsel araçlar görmek ister misin? İşte ana ekranını daha kullanışlı hale getirecek en iyi 5 Android widget. Listemizdeki widgetlar ile haberlere bakabilir, notlar alabilirsin. Çok daha fazlasını yapmak için okumaya devam et! …

Kaliteli uyku için en iyi 5 uyku takip uygulaması
Kaliteli uyku için en iyi 5 uyku takip uygulaması

Geceleri daha sağlıklı uyumak, daha kaliteli bir uyku çekmek ister misin? Daha iyi dinlenmeni ve uykunu tam almanı sağlayacak en iyi 5 uyku takip uygulamasını senin için listeledik. Bu uygulamalar ile uykunu izleyebilir ve düzenleyebilirsin. Ayrıntılar için okumaya devam et! …