Telegram Kişileri Yenileme Android’de Nasıl Yapılır?

telegram-kişileri-yenileme

Mesajlaşırken uygulamada bazı kişilerin eksik olduğunu mu fark ettin? Belki de yanlışlıkla sildin. Telegram kişileri yenileme imkanı sunuyor. Bu sayede Telegram silinen kişileri geri getirme daha da kolay hale geliyor. Adım adım nasıl yapılır öğrenmek için hemen okumaya başla!

Telegram Kişileri Yenileme

Telegram sohbetler için tema değiştirme gibi yeni özellikler duyurmaya devam ediyor. Popüler mesajlaşma uygulamasındaki son yeniliklerden bir tanesi de kişileri yenileme. Bir nevi kişiler listene reset atmanı yani sıfırlamanı sağlayan bu özellik kimi hallerde çok kullanışlı olabiliyor.

Özellikle bir kişiyi veya kişileri yanlışlıkla sildiysen veya listene eklenmemiş kişilerin olduğunu fark ettiğinde hayat kurtarıcı olabilir. Kişiler listeni çok daha önceden aktardıysan bu yeni özellik sayesinde silinen numaraları uygulamaya yeniden ekleyebilirsin.

Telegram Kişileri Yenileme: Adım Adım Rehber

Telegram kişileri yenileme özelliğini nasıl kullanacağına bakalım. Aşağıdaki adımları izleyerek popüler anlık mesajlaşma uygulamasında kendin kolayca yapabilirsin.

1. Uygulamayı aç ve sol taraftaki üç çizgili menü simgesine dokun.

telegram-kişileri-yenileme

2. Ayarlara gir.

telegram-kişileri-yenileme

3. Sayfanın altına doğrun in ve uygulama versiyon numarasını bul.

telegram-kişileri-yenileme

4. Bu numaraya elini basılı tut ta ki ‾\_(ツ)_/‾ simgesi çıkana dek.

telegram-kişileri-yenileme

5. Bu simge çıktıktan sonra versiyon numarasına tekrar basılı tut. Geliştirici Seçenekleri menüsü açılacak. ( 3. adımdaki resme bakabilirsin.)

6. Açılan menüden İçe Aktarılan Kişileri Sıfırla seçeneğine dokun.

telegram-kişileri-yenileme

İşlem sonrasında daha önce hesabından bulunan ancak silinmiş tüm kişiler geri yüklenecek. İster yanlışlıkla ister bilerek bazılarını Telegram kişilerinden silmiş ol, hepsi tekrar listene eklenecek.

Görüldüğü gibi çok da karışık bir işlem değil ancak buradaki geliştirici seçenekleri konusunda yeni olabilirsin. Bu menünün diğer özelliklerini kendin de keşfedebilirsin.

Telegram kişileri yenileme bu kadar kolay. Arkadaşlarınla sohbet ettikten sonra kitap okuyabilirsin. Bunun için en iyi kitap okuma uygulamaları listemize hemen göz at!

Uygulama indirme sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazlasını sunuyor. Facebook sayfamızı takip et ve bu makaleyi sosyal ağlarında arkadaşlarınla paylaşmayı unutma!

  1. Telegram

    Telegram

    Telegram kullanımı kolay, gizliliği ve kullanıcı verilerini koruyan bir mesajlaşma uygulaması. Sesli ve görüntülü arama yapabilir, kanal kurabilir, 200.000 kişilik gruplar oluşturabilir, 2 GB’a kadar dosya paylaşabilir, çoklu fotoğraf gönderebilir, canlı yayın yapabilirsin.

Android’ine indirmen gereken en iyi kodlama uygulamaları
Android’ine indirmen gereken en iyi kodlama uygulamaları

Herkesin severek kullanabileceği yeni uygulamalar ve yazılımlar geliştirmek ister misin? Bunun için öncelikle kodlamayı bilmen gerekir. Android için en iyi kodlama uygulamaları ile kendin öğrenebilirsin. İhtiyacın olabilecek en iyi uygulamaları keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram Kişileri Yenileme Android’de Nasıl Yapılır?
Telegram Kişileri Yenileme Android’de Nasıl Yapılır?

Mesajlaşırken uygulamada bazı kişilerin eksik olduğunu mu fark ettin? Belki de yanlışlıkla sildin. Telegram kişileri yenileme imkanı sunuyor. Bu sayede Telegram silinen kişileri geri getirme daha da kolay hale geliyor. Adım adım nasıl yapılır öğrenmek için hemen okumaya başla…