En İyi 5 Sesli Kitap Uygulaması ile Android’de Kitap Dinle!

en-iyi-sesli-kitap-uygulaması

Kitap okumayı seviyor ama kimi zaman vakit mi bulamıyorsun? Hareket halindeyken dahi sevdiğin romana devam etseydin nasıl olurdu? En iyi 5 sesli kitap uygulaması bunu mümkün kılıyor. Okumak yerine dinleyerek sevdiğin kitapları bitirmek için blog makalemizi hemen okumaya başla!

En İyi Sesli Kitap Uygulamaları

Basılı yayınlar varlığını sürdürmeye devam etse de kitaplar giderek dijitalleşiyor. Mobil cihazlar sayesinde devasa bir kütüphanenin kolayca taşınabilmesi ve her an okunabilmesi, e-kitap kullananların sayısını her geçen gün artırıyor.

E-kitap derken sesli kitaplar da hayatımıza girmiş durumda. Android cihazında kullanabileceğin en iyi sesli kitap uygulamaları, bir liste haline getirdik.

Sesli kitaplar, kitap okumak için vaktim yok diyenlerin bu bahanesini ortadan kaldıracak cinsten. Koşarken, arabada, durakta, çay molasında kısacası her yerde sevdiğin kitapları dinleyebilirsin.

En İyi 5 Sesli Kitap Uygulaması AndroidListe’de

E-kitaplar kadar zengin bir kütüphaneye sahip olmasa da sesli kitap sayısı her geçen gün artıyor. Seni oldukça tatmin edecek en iyi 5 sesli kitap uygulamasını listeledik.

Genel olarak sesli kitap uygulamaları abonelik üzerine çalışıyor, deneme sürümleri veya ücretsiz içerikleri de mevcut. Storytel, ilk akla gelen uygulamalardan. Google Play Kitaplar, sesli kitaplara da sahip.

Audible ve Scribd zengin bir İngilizce sesli kitap arşivine erişmeni sağlıyor. En iyi Türkçe sesli kitap uygulaması sayabileceğimiz Dinlebi de listemizde. Ayrıca en iyi 5 Android kitap okuma uygulaması listemize de göz atabilirsin.

AndroidListe‘den uygulama indir, Facebook sayfamızı takip et ve bu makaleyi sosyal ağlarında paylaşmayı unutma!

  1. Storytel

    Storytel

    E-kitap, sesli kitap ve podcast hizmeti sunan Storytel, ücretsiz denemesi olsa da abonelik ile çalışıyor. Klasiklerden çocuk kitaplarına birçok yerli ve yabancı edebi eseri bulabilirsin. Türkçe arayüzü ve içerikleri ile kullanımı kolay. Çevrim dışı dinleme, ayraç, not ekleme gibi özellikler sunuyor.

  2. Google Play Kitaplar

    Google Play Kitaplar

    Google Play Kitaplar ile e-kitaplara ve sesli kitaplara mobil cihazınla erişim sağlayabilirsin. Sesli kitapları tercih ederek istediğin kitabı dinleyebilirsin. Geniş bir e-kitap, çizgi roman ve edebi eser kütüphanesine sahip. Kitapları tek tek satın alabilir veya ücretsiz içeriklerden faydalanabilirsin.

  3. Audiobooks from Audible

    Audiobooks from Audible

    Amazon’a ait olan Audible, dünyada oldukça popüler. Ücretsiz ve indirimli, e-kitaplar, sesli kitaplar, podcastler sunuyor. Çevrim dışı dinlemek için sesli kitapları indirebilir, tüm cihazlarınla eşitleyebilirsin. Yüksek ses kalitesi, hızlandırma, ileri-geri sarma, örnekler gibi birçok özelliğe sahip.

  4. Scribd - Reading Subscription

    Scribd – Reading Subscription

    Dijital bir kütüphane olan Scribd, e-kitaplara, sesli kitaplara, müzik ve dergilere erişim sağlıyor. Gelişmiş oynatıcısı, uyku modu, hızlandırma, çevrim dışı dinlemek için indirme gibi özelliklere sahip. İngilizce kitap okumak veya farklı kaynaklara erişmek isteyenler için ideal.

  5. Dinlebi: Sesli Kitap

    Dinlebi: Sesli Kitap

    Dinlebi, klasik eserlerden en çok okunan kitaplara kadar yüzlerce seçeneğin yer aldığı Türkçe sesli kitap uygulaması. Ücretsiz denemenin yanı sıra grup aboneliği imkanı da sunuyor. Kitaplardan hoşuna giden 15 saniyelik kısımlarını sosyal ağ hikayelerinde paylaşmana izin veriyor.

Android’ine indirmen gereken en iyi kodlama uygulamaları
Android’ine indirmen gereken en iyi kodlama uygulamaları

Herkesin severek kullanabileceği yeni uygulamalar ve yazılımlar geliştirmek ister misin? Bunun için öncelikle kodlamayı bilmen gerekir. Android için en iyi kodlama uygulamaları ile kendin öğrenebilirsin. İhtiyacın olabilecek en iyi uygulamaları keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram Kişileri Yenileme Android’de Nasıl Yapılır?
Telegram Kişileri Yenileme Android’de Nasıl Yapılır?

Mesajlaşırken uygulamada bazı kişilerin eksik olduğunu mu fark ettin? Belki de yanlışlıkla sildin. Telegram kişileri yenileme imkanı sunuyor. Bu sayede Telegram silinen kişileri geri getirme daha da kolay hale geliyor. Adım adım nasıl yapılır öğrenmek için hemen okumaya başla…