En İyi Kitap Okuma Uygulamaları ile Kütüphaneni Her Yere Taşı

en-iyi-kitap-okuma-uygulamaları

Okumayı seviyor musun? Kitaplarını hep yanında taşısan ne güzel olurdu. En iyi kitap okuma uygulamaları ile her yerde okuyabilirsin. Dijitalleşen dünya hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor ve artık kitabın en heyecanlı yerinde bırakmak zorunda değilsin. Nasıl mı? Hemen oku!

En İyi Kitap Okuma Uygulamaları ile Ayaklı Kütüphane Ol

Yeni çıkan kitaplar basılı olarak dağıtılmaya devam etse de günümüzün dünyasında artık yazılı eserler dijitale taşınıyor. Birçok kişi mobil cihazları aracılığıyla kitaplara erişiyor. Özellikle hareket halinde kitap okumayı tercih edenler e-kitaplara yöneliyor.

E-kitaplar sayesinde yüzlerce kitabı cebinde taşıman mümkün. Kendi dijital kütüphaneni oluşturabilir, istediğin her yerde kitap okuyabilirsin. En iyi kitap okuma uygulamalarında oluşan bir liste hazırladık.

En İyi Kitap Okuma Uygulamaları Listesi

Listemizde en iyi e-kitap okuyucuları bulabilirsin. E-kitap satın alabileceğin gibi sayısız ücretsiz kitaba da ulaşabilirsin. Listemize kısaca bakalım, detayları aşağıda bulabilirsin.

Yerli ve yabancı birçok kitabı bulabileceğin Amazon Kindle ile başlıyoruz. ReadEra, birçok farklı e-kitap formatını destekliyor. Kitap Oku, pratik bir çözüm. EPUB Reader, gelişmiş bir e-kitap okuyucu. Kobo, kapsamlı bir kitap kataloğuna sahip.

En iyi kitap okuma uygulamaları listemiz ilgini çektiyse en iyi 5 sesli kitap uygulaması yazımızı da mutlaka oku.

APK indirme sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazlasını sunuyor. Facebook sayfamızı takip et ve bu makaleyi sosyal ağlarında arkadaşlarınla paylaşmayı unutma!

  1. Amazon Kindle

    Amazon Kindle

    Amazon Kindle uygulaması, bir Kindle cihazın olmasa bile e-kitap okuma zevkini Android mobil cihazlarına taşıyor. Farklı cihazlarını eşitleyebilirsin. Ücretli ve ücretsiz pek çok kitaba erişim sağlayabilir, Google ve Wikipedia‘da arama yapabilirsin. İçinde bir de sözlük bulunuyor.

  2. ReadEra – free ebook reader

    ReadEra – free ebook reader

    ReadEra, birçok farklı formatı (Mobi, Pdf, Word, Fb2 vb.) destekleyen bir okuyucu. Ücretsiz içeriklere reklamsız erişebilirsin. Cihazındaki e-kitapları otomatik olarak kütüphaneye ekler. İmleme, göz için modlar, yeniden boyutlandırma gibi okuma kolaylığı sağlayan birçok araca sahip.

  3. Kitap Oku - Ücretsiz İnternetsiz E-Kitap

    Kitap Oku – Ücretsiz İnternetsiz E-Kitap

    Kitap Oku, farklı kategorilerden ücretsiz e-kitaplar bulup okuyabileceğin pratik bir araç. Kitaplarını internetsiz, çevrim dışı okuyabilirsin. Okumak istediğin kitapları arayabilir, bulamadıklarının eklenmesi için geliştiriciyle iletişime geçebilirsin. Yaygın kullanılan tüm formatları destekler.

  4. EPUB Reader sevdiğin tüm kitaplar için

    EPUB Reader sevdiğin tüm kitaplar için

    EPUB Reader, dosya yöneticisi sayesinde e-kitapların için bir kütüphane oluşturabilir, dilediğin an okuyabilirsin. Geniş format desteği, ekran aydınlatma, yazı büyütme, sözlük, okuma modu, yazı tipi gibi birçok özelliğe sahip. Dilersen kitaplarını seslendirebilir, geniş arşivinde kitap arayabilirsin.

  5. Kobo Books Okuma Uygulaması

    Kobo Books Okuma Uygulaması

    Kobo BooksTürkçe arayüzüyle kullanışlı bir uygulama. Sadece e-kitap okumakla kalmaz, kitapla ilgili yorumlarını, alıntılarını sosyal medya uygulamalarında paylaşabilirsin. Oldukça büyük bir veri tabanına sahip. Güncellenen farklı kitap koleksiyonlarına göz atabilir, yeni kitaplar keşfedebilirsin.

Android’ine indirmen gereken en iyi kodlama uygulamaları
Android’ine indirmen gereken en iyi kodlama uygulamaları

Herkesin severek kullanabileceği yeni uygulamalar ve yazılımlar geliştirmek ister misin? Bunun için öncelikle kodlamayı bilmen gerekir. Android için en iyi kodlama uygulamaları ile kendin öğrenebilirsin. İhtiyacın olabilecek en iyi uygulamaları keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram Kişileri Yenileme Android’de Nasıl Yapılır?
Telegram Kişileri Yenileme Android’de Nasıl Yapılır?

Mesajlaşırken uygulamada bazı kişilerin eksik olduğunu mu fark ettin? Belki de yanlışlıkla sildin. Telegram kişileri yenileme imkanı sunuyor. Bu sayede Telegram silinen kişileri geri getirme daha da kolay hale geliyor. Adım adım nasıl yapılır öğrenmek için hemen okumaya başla…