En İyi Podcast Uygulamaları: Android’ine İndirmen Gerekenler

en-iyi-podcast-uygulamaları

İşten eve giderken, spor yaparken veya ev işleriyle uğraşırken yeni bilgiler edinmek hatta eğlenmek ister misin? Android’ine yükleyeceğin en iyi podcast uygulamaları ile bunu gerçekleştirebilirsin. Bu uygulamalarla keyifli zaman geçirmek, yeni şeyler keşfetmek için hemen oku!

İndirmen Gereken En İyi Podcast Uygulamaları

Podcast, radyo programlarını anımsatan, seri halinde yayımlanan, ağırlıklı olarak sesli içerik dosyalarına ve videolara verilen isim.

Günümüzde pek çok farklı konu hakkında podcast bulabilirsin. Haberlerden komedi şovlarına, yabancı dil öğreniminden kişisel gelişime, sağlıklı yaşamdan moda tüyolarına kadar zevkine göre birçok podcast bulabilirsin.

Hemen hemen her konuda bulabileceğin podcastleri dinlemek için bu tür dosyaları barındıran servislere ve oynatıcılara ihtiyacın var. Android’deki en iyi podcast uygulamaları için bir liste hazırladık.

En İyi 5 Podcast Uygulaması

Android cihazlarında kullanabileceğin en iyi 5 podcast uygulamasından bir liste hazırladık. Bu uygulamalar podcast deneyimini bir üst seviyeye çıkaracak, zengin içerikleri ile memnun kalacaksın.

Zengin arşiviyle Google Podcast listemizde. Popüler CastBox senin de seveceğin uygulamalardan biri. Podcast Addict, sesli kitap ve radyo gibi ek özelliklere sahip. Materyal tasarımlı Podcast Go kullanıcı dostu. Spotify, şarkı dinlemenin yanı sıra podcastlere de ulaşabileceğin bir uygulama.

Hazır bahsetmişken en iyi Spotify alternatiflerine de bakabilirsin. AndroidListe‘den uygulama indir, Facebook sayfamızı takip et ve bu makaleyi sosyal ağlarında paylaşmayı unutma!

  1. Google Podcasts

    Google Podcasts

    Google Podcast ile zengin bir podcast seçkisine erişebileceksin. Dilediğin podcaste abone olabilir, sessiz kısımları atlayarak kesintisiz dinleyebilirsin. İçerikleri mobil cihazına indirerek çevrim dışı olarak her an erişebilirsin. Cihazların arasında da eşitleyebilirsin.

  2. CastBox - Ücretsiz ve En İyi Podcast'ler

    CastBox – Ücretsiz ve En İyi Podcast’ler

    CastBox, 1 milyondan fazla podcast yayınına erişmeni sağlayan dünyanın en popüler podcast uygulaması. Chromecast’in yanı sıra 70’ten fazla dil desteği, dil öğrenime yardımcı içerikler, indirme ve çevrim dışı dinleme gibi pek çok avantaja sahip.

  3. Podcast & Radio Addict

    Podcast & Radio Addict

    Podcast Addict, devasa podcast kütüphanesi, sesli kitapları, canlı radyoları, YouTube ve Twitch kanalları desteğiyle eksiksiz bir uygulama. Özelleştirilebilir çalma listelerinin yanı sıra hazır listeler de sunuyor. Çalma hızını ayarlayabilir, sessiz kısımları atlayabilirsin.

  4. Podcast Go

    Podcast Go

    Podcast Go, temel özellikleriyle kullanışlı bir uygulama. Podcast bölümlerini indirme, hızlı oynatma, uyku alarmı gibi işlevlere sahip. Materyal Tasarım ile göz dolduran uygulama 300.000 podcastlik bir arşive sahip. Ücretsiz olmasının yanı sıra reklamları kaldıran paralı sürümü de mevcut.

  5. Spotify - Müzik ve Podcast'ler

    Spotify – Müzik ve Podcast’ler

    Spotify, cihazından binlerce şarkıyı hem ücretsiz online hem de çevrimdışı olarak da dinlemeni sağlıyor. Ayrıca rakipleri kadar zengin olmasa da podcastler de bulabilirsin. Premium abonelik ile podcastleri ve şarkıları indirebilir, dilediğin an dinleyebilirsin.

Android’ine indirmen gereken en iyi kodlama uygulamaları
Android’ine indirmen gereken en iyi kodlama uygulamaları

Herkesin severek kullanabileceği yeni uygulamalar ve yazılımlar geliştirmek ister misin? Bunun için öncelikle kodlamayı bilmen gerekir. Android için en iyi kodlama uygulamaları ile kendin öğrenebilirsin. İhtiyacın olabilecek en iyi uygulamaları keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram Kişileri Yenileme Android’de Nasıl Yapılır?
Telegram Kişileri Yenileme Android’de Nasıl Yapılır?

Mesajlaşırken uygulamada bazı kişilerin eksik olduğunu mu fark ettin? Belki de yanlışlıkla sildin. Telegram kişileri yenileme imkanı sunuyor. Bu sayede Telegram silinen kişileri geri getirme daha da kolay hale geliyor. Adım adım nasıl yapılır öğrenmek için hemen okumaya başla…