Kaliteli uyku için en iyi 5 uyku takip uygulaması

en-iyi-uyku-takip-uygulaması

Geceleri daha sağlıklı uyumak, daha kaliteli bir uyku çekmek ister misin? Daha iyi dinlenmeni ve uykunu tam almanı sağlayacak en iyi 5 uyku takip uygulamasını senin için listeledik. Bu uygulamalar ile uykunu izleyebilir ve düzenleyebilirsin. Ayrıntılar için okumaya devam et!

Sağlıklı uymak için uyku takip uygulamaları

Günümüzün tempolu dünyasında, iyi bir uyku, akıl sağlığı ve fiziksel zindelik açısından oldukça önemli. Kaliteli bir uyku, sağlıklı yaşamanın olmazsa olmazlarından. Uyku takip uygulamaları, uyku alışkanlıklarını ve düzenini analiz edebilen, uyuma süren ve kalitesi hakkında faydalı bilgiler verebilen dijital araçlar.

Bu araçlar genel olarak akıllı telefonun sensörleri veya giyilebilir akıllı cihazların (bileklik, saat vb.) aracılığıyla gelen verileri izler. Kalp atışı hızını, uykuya dalma süreni, derin uyku uzunluğunu ve çok daha fazlasını takip ederek sana bildirir.

En iyi 5 uyku takip uygulaması ile kaliteli uyu

Uyuma alışkanlıklarını izleyebileceğin en iyi Android uygulamaları listeledik. Listemizdeki uygulamaları AndroidListe’den indirebilirsin. En iyi 5 uyku izleme uygulamasını kısaca tanıyalım ve ardından detayları paylaşalım.

  • Sleep Cycle: Sleep Tracker ile uyku günlüğünü izle.
  • BetterSleep: Sleep Tracker ile uyku kaliteni artırmanın yollarını keşfet.
  • Uyku Monitörü: Uyku İzleyici ile uyku kaliteni bozan şeyleri anla.
  • Uyku Takibi – Uyku Kayıt ile uykuda neler yaptığını öğren.

👩 Kadın sağlığı için önemli olan en iyi 5 regl takip uygulaması listemizi de incele.

Uygulama indirme sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazla APK, oyun, tema ve haber sunuyor. Bu makaleyi beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş!

  1. Sleep Cycle alarm clock

    Sleep Cycle alarm clock

    Sleep Cycle, uyku alışkanlıklarını takip ederek detaylı bir analiz sağlar. Bir uyku günlüğü oluşturarak raporlar oluşturur. Kayıt yaparak uyurken horluyor veya kendi kendine konuşuyor musun öğrenmeni sağlar. Uykuya dalma aşamalarını, uyuduğun süreyi takip eder. Uyuma alışkanlıkları ile ilgili faydalı bilgiler sunar.

  2. Relax Melodies: Sleep & Yoga

    Relax Melodies: Sleep & Yoga

    BetterSleep, uyku takibi ve uyku kalitesini artırmak için kapsamlı bir çözüm sunar. Stresini atıp daha kolay uykuya dalman için ritimler, melodiler, gürültüler gibi değişik seslere sahip. Ayrıca rahatlamanı sağlayacak hikayeler, müzikler, rehberlik edici konuşmalar dinleyebilirsin. Uyku analizini yapar ve sana rapor halinde bildirir.

  3. Sleep Monitor: Sleep Cycle Track, Analysis, Sounds

    Sleep Monitor: Sleep Cycle Track, Analysis, Sounds

    Uyku Monitörü, uyuma alışkanlıklarını takip ediyor. Uykundayken olup biteni (konuşma, horlama) kaydediyor. Derin uyku, REM uykusu gibi süreçleri izliyor. Gece uyanmana neden olan ve uyku kalitesini bozan faktörleri keşfetmene yardımcı oluyor. Daha rahat bir uyku için müzikler sunuyor.

  4. ShutEye: Sleep Tracker

    ShutEye: Sleep Tracker

    ShutEye, uykusuzluk sorununun üstesinden gelmen için birçok araç ve yardımcı kaynak sunuyor. Uyku alışkanlıklarını takip ediyor ve analizini yapıyor. Gece boyunca uykuya dalma, uykuda kalma süreni, varsa uyanma sıklığını ölçüyor ve nefes alışlarını izliyor. Tüm bunları detaylı raporlara dönüştürüyor.

  5. Uyku Takibi - Uyku Kayıt

    Uyku Takibi – Uyku Kayıt

    Uyku Takibi uygulaması, uyama sürecini baştan sonuna dek izliyor. Uykunu bozan horlama, konuşma veya uyanma gibi alışkanlıkların var mı kontrol ediyor. Uyku kaliteni günlük, haftalık ve aylık olarak raporluyor. Uyku getirici sesler ile daha kolay uyuyakalmana yardımcı oluyor. Ayrıca akıllı alarm sunuyor.

Ana ekranını daha işlevsel yapacak en iyi 5 Android widget
Ana ekranını daha işlevsel yapacak en iyi 5 Android widget

Android telefonunu açtığında ana ekranında daha işlevsel araçlar görmek ister misin? İşte ana ekranını daha kullanışlı hale getirecek en iyi 5 Android widget. Listemizdeki widgetlar ile haberlere bakabilir, notlar alabilirsin. Çok daha fazlasını yapmak için okumaya devam et! …

Kaliteli uyku için en iyi 5 uyku takip uygulaması
Kaliteli uyku için en iyi 5 uyku takip uygulaması

Geceleri daha sağlıklı uyumak, daha kaliteli bir uyku çekmek ister misin? Daha iyi dinlenmeni ve uykunu tam almanı sağlayacak en iyi 5 uyku takip uygulamasını senin için listeledik. Bu uygulamalar ile uykunu izleyebilir ve düzenleyebilirsin. Ayrıntılar için okumaya devam et! …