Android’de oynaman gereken en iyi tycoon oyunları

en-iyi-tycoon-oyunları

Ticari zekana ve yönetim becerilerine güveniyor, her işi kâra geçiririm diyorsan işte sana fırsat! İş dünyasının kapılarını aralayacak en iyi tycoon oyunları arasından beş tanesini seçtik ve listeledik. Listemizdeki en popüler Android oyunları keşfetmek için okumaya devam et!

En iyi tycoon oyunları mobil cihazlarında seni bekliyor

Günümüzdeki birçok oyunun aslında ilham kaynağı gerçek hayat. Esin kaynağı gerçek hayat olan mobil oyunlardan biri de tycoon oyunları. Tycoon, kelime olarak büyük iş insanı, bir sektörün kralı manasına geliyor.

Oyun türü olarak bakıldığında da benzer bir nitelik taşıyor. Tycoon oyunlarında, elindeki sermayeyi kullanarak mevcut yapıyı kâra geçirmeli, işlerini büyütmeli ve sektöre hakim olmasın. İş adamı oyunları, iş simülasyonu oyunları gibi farklı isimlerle anıldığını görmek mümkün.

🧬 Gerçekçi oyunları seviyorsan en iyi yaşam simülasyonu oyunları listemizi inceleyebilirsin.

En iyi tycoon oyunları listesi

Büyük bir iş insanına dönüşeceğin, eğlenceli bir oynanışa sahip en iyi tycoon oyunlarını listeledik. Öncelikle, listemizi kısaca tanıyalım. Detayları ve AndroidListe indirme linkleri aşağıda bulabilirsin.

  • Used Car Tycoon Game, ikinci el araç piyasasının hakimi olman gereken bir simülasyon.
  • Egg, Inc. ile kendi yumurta imparatorluğunu kur.
  • Idle Office Tycoon, iş dünyasındaki acımasız rekabetle seni tanıştırıyor.
  • Tiny Tower’da akıllı yatırımlar yaparak kuleni yükselt.
  • OpenTTD’de lojistik zekanı konuşturacak, nakliyeciler kralı olacaksın.

🎎 Japon kültürünü seviyorsan en iyi anime oyunları listemize şimdi göz at.

Oyun indirme sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazla uygulama, tema ve haber sunuyor. Bu makaleyi beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş!

  1. Used Car Tycoon Game

    Used Car Tycoon Game

    Used Car Tycoon Game ile ikinci el araba piyasasına adım atacaksın. Sektörün en zengin iş adamı olmak için en karlı alım-satım işlerine gireceksin. Eski ve kullanılmış araçları tamir edecek, modifeyeler yapacak ve çok iyi fiyatlara satacaksın. Garajını ve araç sayını her geçen gün büyüt!

  2. Egg, Inc.

    Egg, Inc.

    Egg, Inc. bir tavuk çiftliği kurup yumurta işine gireceğin eğlenceli bir işletme oyunu. Basit bir kümesle iş hayatına atılacak, satış kanalları bulacak, para kazandıkça tavuk sayını artıracak, bir çiftliğe geçecek, çiftliğini ve üretim bandını büyüteceksin. Sektöründe dev bir şirkete dönüşeceksin.

  3. Office Building - Idle Tycoon

    Office Building – Idle Tycoon

    Idle Office Tycoon, emlak sektörüyle iş dünyasına giriş yapacaksın. Şirketini kurduktan binalar alıp satmaya başlayacak ve kârlılığını artıracaksın. Ofisine en uzman çalışanları toplayacak ve en akıllı yatırımları yapacaksın. Kararlarına göre ya büyük bir iş insanı olacak ya da iflas bayrağını çekeceksin.

  4. Tiny Tower

    Tiny Tower

    Tiny Tower’da, bir kuleyi yönetecek, insanların yerleşmesini, eğlenmesini ve alışveriş yapmasını sağlayacaksın. Kuleni adım adım yükseltecek ve yeni kuleler inşa edeceksin. İnsanları memnun ederek daha fazla para kazanmanın yolunu bulacaksın. Retro tarzı ile çok keyif alacaksın.

  5. OpenTTD

    OpenTTD

    Açık kaynaklı OpenTTD, klasik oyun Transport Tycoon Deluxe’ten ilham alan bir taşımacılık oyunu. Bir nakliye firmasının başına geç, şehirleri birleştirip yolcu taşı. Madenleri fabrikalara, malları şehirlere götür. Bunun için araba ve tren yolları inşa et, limanlar kur. Kara, deniz ve hava filonu genişlet.

Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları

Eşleştirme oyunlarını seviyor ama daha klasik oyunlar mı arıyorsun? O zaman klasik masa oyunu Mahjong tam senlik. Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları senin için listeledik. Keyifli zaman geçirmeni sağlayacak en iyi Android oyunları görmek için okumaya devam et.…

Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları

Ekranlarda severek izlediğin süper kahramanlarla oynamak ve onların eşsiz dünyasına dalmak ister misin? Birçok iyi ve kötü kahramanı barındıran en iyi Marvel oyunları ile Android’de keyifli zaman geçirebilirsin. Marvel evrenini mobil oyunlarla keşfetmek için okumaya devam et!…