Android’de oynaman gereken en iyi anime oyunları

en-iyi-anime-oyunları

Japon kültürünün dünyaya hediyesi animeler, neredeyse her şeye ilham oluyor. Oyunları bu akımdan ayrı tutmak imkansız. Android’de bulabileceğin en iyi anime oyunları beşli bir liste halinde hazırladık. Sen de animelerden hoşlanıyorsan listemizi keşfetmek için okumaya devam et!

En iyi Anime oyunları Android’de

Günümüzde animeler, sadece birer çizgi film olmaktan çok daha ötesi. Birçok şeyin esin kaynağı olmuş durumda. Bunlardan biri de Android oyunlar.

Rol yapma oyunlarında kendini üstün yetenekleri olan bir kahraman olarak deneyebilir veya animelerdeki en sevdiğin kahramanın yerine geçebilirsin.

Sadece RPG değil, birçok kart oyunu ve bulmaca da anime ögeleri içeriyor. Anime dizilerden ve hikayelerden etkilenmiş yüzlerce oyun var.

👾 Animelerin ilham olduğu en iyi gacha oyunları listemize de göz atabilirsin.

En iyi anime oyunları

Şimdi Android cihazlarına indirip oynayabileceğin en iyi anime oyunları listemize geçelim. Listemizi kısaca tanıyalım. Bu oyunlarla ilgili detayları ve indirme linklerini listemizin devamında bulabilirsin.

  • Dragon Ball Legends’ta ne kadar iyi bir dövüşçü olduğunu göstereceksin.
  • One Piece Treasure Cruise ile korsanların dünyasına merhaba de.
  • Bleach Mobile 3D’de kötülüğe meydan okuyacaksın.
  • One-Punch Man: Road to Hero 2, oyun modlarıyla seni çok saracak.
  • Fate/Grand Order’da, insanlığın kaderi senin elinde olabilir.

🧛 Efsanevi varlıklardan ilham alan oyunları seviyorsan en iyi vampir oyunları listemizi şimdi incele.

APK sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazla uygulama, oyun, tema ve haber sunuyor. Bu makaleyi beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş!

  1. DRAGON BALL LEGENDS

    DRAGON BALL LEGENDS

    Dragon Ball Legends, ünlü bir animeden ilham alsa da özgün hikayesiyle seni saracak bir oyun. 400’den fazla karaktere sahip. RPG ve dövüş oyunlarını birleştiriyor. Ayrıca oyunda kart toplaman gerekiyor. Kombolar oluşturmak için bu kartları kullanmalı ve en iyi şekilde birleştirmelisin.

  2. ONE PIECE TREASURE CRUISE

    ONE PIECE TREASURE CRUISE

    One Piece Treasure Cruise’da çocuk olmasına rağmen oldukça cesur bir korsan olan Luffy’i kontrol edebilir ve maceralara atılabilirsin. Bu sıra tabanlı RPG’de rakibini bitirecek en iyi komboları yapmalı, hayatta kalmak için mücadele etmelisin. Herkese kimin en iyi korsan olduğunu ispatlamalısın.

  3. BLEACH Mobile 3D

    BLEACH Mobile 3D

    Bleach Mobile 3D, aksiyon dolu bir rol yapma oyunu. Ana karakter Ichigo’nun yerine geçecek, önüne çıkan şeytani orduları paramparça edecek, seni durdurmaya çalışan patronlara meydan okuyacaksın. Birçok özelleştirme seçeneğiyle birlikte karakterini de geliştirmene imkan tanıyan iyi bir anime oyun.

  4. One-Punch Man: Road to Hero 2.0

    One-Punch Man: Road to Hero 2.0

    One-Punch Man: Road to Hero 2, sevilen oyunun ikinci serisi. Ünlü animeden karakterler sunmaya devam ediyor. Hikaye tabanlı tek oyuncu, PvP gibi farklı oyun modlarına sahip heyecan verici bir RPG. Karakterler ve kartlar toplamalı, topladığın kartlarla karakterlerini güçlendirmelisin.

  5. Fate/Grand Order

    Fate/Grand Order

    Etkileyici bir JRPG olan Fate/Grand Order, insanlığın sonunun geldiği mistik bir dünyada geçiyor. Canavarları öldürebilen bir makine taşıyan Mash’i kontrol edeceksin. İnsanlığı yok olmaktan kurtaracaksın. Sıra tabanlı dövüşlerin yanı sıra bol bol okuyacağın heyecanlı bir hikaye.

Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları

Ekranlarda severek izlediğin süper kahramanlarla oynamak ve onların eşsiz dünyasına dalmak ister misin? Birçok iyi ve kötü kahramanı barındıran en iyi Marvel oyunları ile Android’de keyifli zaman geçirebilirsin. Marvel evrenini mobil oyunlarla keşfetmek için okumaya devam et!…

Tutkunları için Android’deki en iyi bilardo oyunları
Tutkunları için Android’deki en iyi bilardo oyunları

Efsane masa oyunu bilardoyu sevenlerden misin? Oynaması kolay ama bir o kadar da keyifli olan, çok oyunculu ve çevrim dışı en iyi bilardo oyunlarını listeledik. Fiziği, oynanışı, görünümü ile oyun salonlarını aratmayan en iyi Android oyunları keşfetmek için okumaya devam et! …