Android’de oynaman gereken en iyi vampir oyunları

en-iyi-vampir-oyunları

Bir ısırıkla insanlığın kaderini değiştiren yaratıkları hatırlıyor musun? Hani birçok kitaba ve filme konu olan vampirler var ya Android oyunlara da ilham oluyor. En iyi vampir oyunlarının yer aldığı harika bir liste hazırladık. Yeni listemizi keşfetmek için okumaya devam et!

Mobil vampir oyunları

Var mı yok mu tartışıla dursun vampirler, birçok hikayeye konu olduğu herkesin malumu. Sinemadan edebiyata kadar birçok alanda kendine yer bulan vampirler, oyun dünyasında da hatırı sayılır bir konuma sahip. Vampir temalı birçok mobil oyunu bulmak mümkün.

Hayatta kalma, macera, aksiyon, arcade, rol yapma gibi birçok farklı türde, vampir karakterleri görmek mümkün. Bu oyunlarda ya vampirlerle mücadele edecek ya da bir vampir olarak insanlığın sonunu getirecek, kendine yeni kurbanlar bulacaksın.

🧟 İnsanlığın sonunu getirmek isteyen sadece vampirler değil, en iyi zombi oyunları listemizi de incele.

En iyi vampir oyunları listesi

Farklı türlerle iç içe geçmiş ancak oyun mekanikleri ile kesintisiz eğlence vadeden en iyi Android oyunlardan beş tanesini seçip listeledik. Önce kısaca listemizi tanıyalım ardından detayları paylaşalım.

  • Vampire’s Fall: Origins RPG’de kılıcını halkını kurtarmak için kullanacaksın.
  • Vampir Aşk Hikayesi’nde zorlu bir aşk üçgeninde kalacaksın.
  • Man or Vampire’da kendini insanlık ile vampirlik arasında bulacaksın.
  • Immortal Diaries’da vampir atalarının mirasını keşfedeceksin.
  • Heroes of the Dark’ta türler arası amasız bir savaşa katılacaksın.

🚧 Çocukların çok sevdiği oyuncak Lego Android’de, en iyi Lego oyunları listemizi şimdi incele.

Oyun indirme sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazla uygulama, APK, tema ve haber sunuyor. Bu makaleyi beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş!

  1. Vampire's Fall: Origins

    Vampire’s Fall: Origins

    Vampire’s Fall, şeytani güçlerin elinden halkını kurtarman gereken aksiyon ögeleri taşıyan bir RPG. Farklı yeteneklere sahip karakterlerden dilediğini seçip özelleştir. Kılıcını ya da seçtiğin silahını ustaca kullanmalısın. Vampirler başta olmak üzere köyüne musallat olan tüm kötüleri alt etmeye bak.

  2. Vampir Aşk Oyunları

    Vampir Aşk Oyunları

    Vampir Aşk Hikayesi; insanlar, kurt adamlar ve vampirler arasında gelişen bir aşkı konu alıyor. Bu romantik oyunda, vereceğin kararlar ile hikayenin gidişatına ve kahramanların kaderine yön vereceksin. Ya bir vampir avcısı ya da bir vampire sırılsıklam aşık olacaksın. Karar senin!

  3. Man or Vampire

    Man or Vampire

    Man or Vampire, gizemlerle dolu fantastik bir alemde insan olmakla vampir olmak arasında gidip geleceğin bir RPG. Karanlık tünelleri ve zindanları keşfedecek, düşmanlarını yenmek için stratejik düşmelisin. Birdenbire ortaya çıkan patronları yenmek için sürekli olarak karakterini geliştirmelisin.

  4. Immortal Diaries

    Immortal Diaries

    Immortal Diaries, seni alıp ölümsüzlerin dünyasına götürecek etkileşimli bir oyun. Vampir kökenini keşfedecek, kendi şatonun kraliçesi olacaksın. Karakterini özelleştirip geliştirirken çeşitli görevleri tamamlayacaksın. Sevgilini, evcil hayvanını hatta ne giyeceği seçecek, bulmacaları çözeceksin.

  5. Heroes of the Dark

    Heroes of the Dark

    Heroes of the Dark, sırlar dolu ve karanlık bir dünyada üç türden biri olacaksın: insan, kurt adam ve vampir. Gizemli hazineleri keşfetmeli, seni engelleyen düşmanlarını yok etmeli ve sahip oldukların için savaşmalısın. Karakterine süper güçler kazandırırken rakiplerinden gözünü ayırmamalısın.

Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları

Eşleştirme oyunlarını seviyor ama daha klasik oyunlar mı arıyorsun? O zaman klasik masa oyunu Mahjong tam senlik. Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları senin için listeledik. Keyifli zaman geçirmeni sağlayacak en iyi Android oyunları görmek için okumaya devam et.…

Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları

Ekranlarda severek izlediğin süper kahramanlarla oynamak ve onların eşsiz dünyasına dalmak ister misin? Birçok iyi ve kötü kahramanı barındıran en iyi Marvel oyunları ile Android’de keyifli zaman geçirebilirsin. Marvel evrenini mobil oyunlarla keşfetmek için okumaya devam et!…