Android’de oynaman gereken en iyi zombi oyunları

en-iyi-zombi-oyunları

İnsanlığın korkulu rüyası zombilerle yüzleşmeye hazır mısın? Ölülerin şafağında hayatta kalmak için mücadele edeceğin en iyi zombi oyunlarını Android’inde oynamak ister misin? Bu türün efsanevi olmuş en iyi 5 tanesinin yer aldığı listemizi keşfetmek için hemen okumaya başla.

En iyi Android zombi oyunları

Popüler kültürün vazgeçilmez unsurlarının başında gelen zombiler, birçok filme, diziye, kitaba ve oyuna konu olmakta. Mobil oyunlar da tabii ki bu rüzgardan payına düşeni alıyor. Zombi temalı onlarca mobil oyun bulmak mümkün.

Ölümsüz ölülere karşı mücadele edeceğin farklı senaryolara sahip birçok oyun var. Özellikle FPS ve hayatta kalma oyunları arasında zombi temasıyla karşılaşman mümkün.

Android’de oynaman gereken en iyi hayatta kalma oyunları listemizi şimdi incele.

En iyi zombi oyunları listesi

Zombilerin dışında farklı unsurları da taşıyan ve oyuncular tarafından en çok beğenilen oyunlardan bir liste hazırladık. Listemizi kısaca tanıyalım.

  • The Walking Dead: Season One oyununda, yaşam ile ölüm arasında karar ver.
  • Plants vs Zombies 2’de bitkiler ölümsüzlere kafa tutuyor.
  • Unkilled oyununda zombileri hem avla hem de ordun için kullan.
  • Zombie Gunship Survival, ağır silahlarla zombileri yok et.
  • Into the Dead 2’de zombilerin içine dal.

Arkadaşlarınla birlikte eğlenebileceğin en iyi ev partisi oyunları listemizi de incele.

APK sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazla uygulama, oyun, tema ve haber sunuyor. Bu makaleyi beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş!

  1. The Walking Dead: Season One

    The Walking Dead: Season One

    TV dizisinden ilham alan The Walking: Season One, hızlı kararlar vermen gereken, bulmacaları çözeceğin bir Point-and-Check oyunu. Hapisten kaçan Lee Everett olarak ikinci bir şans yakalayacak ama ölülerle dolu bir dünyada hayatta kalmak için kararlar alacaksın.

  2. Plants vs. Zombies™ 2

    Plants vs. Zombies™ 2

    Retro grafikleriyle Plants vs Zombies 2’de stratejini belirleyip kendinebitkilerdenbir ordu ve üs kurmalısın. Zombilerle savaşmak ve onları yenmek için bitkilerden bir savunma hattı oluşturmalısın. Her seviyede en iyi bitkilere sahip olmalı, ölmemeleri için birçok kaynak bulmalısın.

  3. UNKILLED: ZOMBİ AVLAMA OYUNU

    UNKILLED: ZOMBİ AVLAMA OYUNU

    Unkilled, zombilerin kıyametinde hayatta kalmak için silahlar bulup savaşacağın bir FPS. Oyunun online PvP modu, etkili grafikleri ve aksiyon dolu görevleri seni kendine bağlayacak. New York caddelerini ölümsüzlerden temizlerken bir taraftan da kendi zombi ordunu kurup saldırabilirsin.

  4. Zombie Gunship Survival

    Zombie Gunship Survival

    Zombie Gunship Survival’dainsanları kurtarmak veaskerlerine destek sağlamak amacıyla uçak, gemi, helikopter gibi araçların yanı sıra en öldürücü makineli silahları bulup kullanacaksın. Etrafın zombiler tarafından sarılmışken kendi üssünü kurup geliştireceksin. Elin hep tetikte olacak.

  5. Into the Dead 2

    Into the Dead 2

    Into the Dead 2 oyunu birinci şahıs bakış açısıyla koşu unsurları taşıyan bir zombi avı oyunu. Koşarken hayatta kalmak istiyorsan önüne çıkan tüm zombileri yok etmeli, yeni silahlar keşfetmelisin. Birçok görev ve zorlu mücadele seni bekliyor. Isırılmamak için elinden geleni yapmaya hazırlan.

Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları

Ekranlarda severek izlediğin süper kahramanlarla oynamak ve onların eşsiz dünyasına dalmak ister misin? Birçok iyi ve kötü kahramanı barındıran en iyi Marvel oyunları ile Android’de keyifli zaman geçirebilirsin. Marvel evrenini mobil oyunlarla keşfetmek için okumaya devam et!…

Tutkunları için Android’deki en iyi bilardo oyunları
Tutkunları için Android’deki en iyi bilardo oyunları

Efsane masa oyunu bilardoyu sevenlerden misin? Oynaması kolay ama bir o kadar da keyifli olan, çok oyunculu ve çevrim dışı en iyi bilardo oyunlarını listeledik. Fiziği, oynanışı, görünümü ile oyun salonlarını aratmayan en iyi Android oyunları keşfetmek için okumaya devam et! …