Android’de oynaman gereken en iyi yaşam simülasyonu oyunları

yaşam-simülasyonu-oyunları

Hayatın akışına yön vermeyi seviyor musun? O zaman sanal karakterle dolu bir dünyada, karar verici olacağın yaşam simülasyonu oyunlarını çok seveceksin. Birbirinden ilginç karakterlere ve zorlu görevlere sahip en iyi Android oyunlar listemizi keşfetmek için okumaya devam et!

En iyi hayat simülasyonu oyunları

Hayat simülasyonu oyunları son dönemlerin en popüler türleri arasında. Her yaştan oyuncuyu kendisine çeken bu oyunlar yapı itibarıyla günlük hayatı taklit ediyor. Günlük hayatın bir benzerini sanal alemde yaşamaya imkan tanıyor.

Oluşturacağın yeni bir karakter veya mevcut karakterlerden birini seçerek sanal bir hayatı yaşamaya ve kararlar vermeye başlıyorsun. Tabii ki gerçek hayata benzeyen günlük görevler ve daha fazlası seni bekliyor.

😎 Daha önce paylaştığımız en iyi Android simülasyon oyunları listemizi de çok beğeneceksin.

İlgi çeken en iyi yaşam simülasyonu oyunları

Severek oynayabileceğin en iyi yaşam simülasyonu oyunlarından harika bir liste hazırladık. Önce kısaca listemizi tanıyalım ve ardından detaylarına bakalım.

  • The Sims Mobile, kendi Sim’in ile birlikte yeni bir hayat kur.
  • BitLife’da iyi ya da kötü bir olmak arasında seçim yap.
  • Avataria’da, kendi avatarınla çekingenliğini at.
  • Godus’ta insanların yaşamlarına yön veren ilahi güç olacaksın.
  • Life Choices’da cennet ile cehennem arasındaki ince çizgide yürü.

🏰 Gizemli zindanları keşfetmen gereken oyunları seviyorsan en iyi roguelike oyunlar listemizi şimdi incele.

Türkiye’nin en güvenilir APK sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazla uygulama, oyun, tema ve haber sunuyor. Bu makaleyi beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş!

  1. The Sims™ Mobile

    The Sims™ Mobile

    The Sims Mobile’de kendi karakterini yaratacak, zevkine göre özelleştireceksin ardından da sanal bir hayat yaşamaya başlayacaksın. Karakterine ev yapacak, meslek edinmesini sağlayacak hatta aşık olmasına yardım edeceksin. Sim’inle birlikte çılgın partilere katılabilir ve arkadaşlarınla takılabilirsin.

  2. BitLife - Life Simulator

    BitLife – Life Simulator

    BitLife, insanın ömrünü doğumdan ölüme kadar kapsayan bir simulasyon oyunu. Kaderini sen belirleyeceksin, seçimlerinle çok iyi bir insan olabilir veya herkese korku salan bir zalim olabilirsin. İyi ya da kötü olmak senin elinde. Hayata dair birçok soruya cevap verecek ve seçimlerinin sonucunu göreceksin.

  3. Avataria - aile, aşk & sanal

    Avataria – aile, aşk & sanal

    Çekingen biri misin? Avataria, oynarken hem karşı cinsle iletişim kurmana hem de eğlenmene yardımcı olacak. Evini kur, kendi avatarını, saç kesimi, makyaj, kıyafetler, aksesuarlar ile şık, ilgi çekici ve yakışıklı hale getir. Ardından sanal partilere katıl, sohbet et ve karşı cinsle flört etmeye başla.

  4. Godus

    Godus

    Godus’ta kendini bir tanrının yerine koyacak, kullarına karşı merhametli olacak, sana ibadet etmelerini sağlayacaksın. Onları nimetlerinle lütuflandıracaksın. İlk çağdan başlayarak insanların hayatlarını ve yeryüzünü şekillendireceksin. Kullarına yol gösterecek ve onları geliştireceksin.

  5. Life Choices

    Life Choices

    Life Choices’da farklı karakterlere hayat vereceksin. İyi ya da kötü olabilir, insanları mutlu veya huzursuz edebilirsin. Zorlu sorulara akıllıca cevaplar verecek, kasabalılara yardım edecek, iş ve aile hayatını düzene koyacaksın. Hedeflerine ulaşmak için çok çabalaman gerekecek.

Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları

Ekranlarda severek izlediğin süper kahramanlarla oynamak ve onların eşsiz dünyasına dalmak ister misin? Birçok iyi ve kötü kahramanı barındıran en iyi Marvel oyunları ile Android’de keyifli zaman geçirebilirsin. Marvel evrenini mobil oyunlarla keşfetmek için okumaya devam et!…

Tutkunları için Android’deki en iyi bilardo oyunları
Tutkunları için Android’deki en iyi bilardo oyunları

Efsane masa oyunu bilardoyu sevenlerden misin? Oynaması kolay ama bir o kadar da keyifli olan, çok oyunculu ve çevrim dışı en iyi bilardo oyunlarını listeledik. Fiziği, oynanışı, görünümü ile oyun salonlarını aratmayan en iyi Android oyunları keşfetmek için okumaya devam et! …