Android’de oynaman gereken en iyi 5 gizli nesne bulma oyunu

gizli-nesne-bulma-oyunu

Dikkatine ve gözlem yeteneğine güveniyor musun? Ayrıntılar gözümden asla kaçmaz diyorsan severek oynayabileceğin en iyi 5 gizli nesne bulma oyununu seçip bir liste hazırladık. Maceralara dalacağın ve keyifli zaman geçireceğin Android oyunları keşfetmek için okumaya devam et!

Gizli nesne bulma oyunları

Bulmacalar, basit oyun mekaniği ve kolay kontrolleri ile her yaştan oyuncunun ilgisi çekiyor. Keyifli zaman geçirmeyi sağlayan bulmacaların birçok farklı türü söz konusu.

🧩 Kelimelerle aran iyiyse en iyi Scrabble oyunları listemize göz atabilirsin.

Detayları es geçmeden iyi bir şekilde odaklanman gereken gizli nesne bulma oyunları da oldukça popüler bulmaca türü. Bu oyunlar aynı zamanda macera, aksiyon, stratejik düşünme gibi birçok ögeye de sahip.

En iyi 5 gizli nesne bulma oyunu listesi

Etkileyici hikayeler ve senaryoların yanı sıra saklı eşyaları bulman gereken bu oyunlardan 5 tanesini seçtik ve senin için sıraladık. Şimdi kısaca listemizi tanıyalım.

  • Hidden City: Gizli Nesne’de hayalle gerçeğin karışacağı büyülü bir dünyaya dal.
  • Pearl’s Peril – Gizli Eşya Bul’da dedektif gibi iz sür.
  • Hidden Object: Coastal Hill’de adım adım kendi karakterini oluştur.
  • June’s Journey’de 1920’lerin dünyasını keşfet.

🎲 Arkadaşlarla oynamak için en iyi Android multiplayer oyunlar listemize şimdi göz at.

APK sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazla uygulama, oyun, tema ve haber sunuyor. Bu makaleyi beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş!

  1. Seekers Notes

    Seekers Notes

    Seekers Notes: Hidden Objects, sayısız görev içeren eğlenceli bir eşya bulma oyunu. Bir şehre dağılmış gizli hazineleri bulman ve sırları çözmen gerekiyor. Nesne bulmanın dışında keyifli zaman geçirmen için farklı mini oyunlara da sahip: 3’lü eşleştirme, zeka, kart, yapboz vb.

  2. Hidden City: Gölgelerin Gizemi

    Hidden City: Gölgelerin Gizemi

    Hidden City: Gizli Nesne, fantastik bir hikayeye sahip ve oldukça zorlu görevler içeriyor. Arkadaşını kurtarmak için birbirinden tehlikeli maceralara atılacaksın. Bir şehrin gizemini çözmek için zindanları keşfedecek, büyülü tılsımlar kullanacak, yaratıklarla yüzleşecek ve gizli nesneleri bulacaksın.

  3. Pearl's Peril

    Pearl’s Peril

    Pearl’s Peril – Gizli Eşya Bul oyununda bir dedektif gibi iz sürecek ve Pearl’in babasına yapılan suikastı çözmesine yardım edeceksin. Bunun için harika bir yolculuğa çıkacak, gizli nesneleri bulacak ve bilmeceleri çözeceksin. Ayrıca Miras olarak kalan adayı kendi zevkine göre dekorasyona başlayacaksın.

  4. Coastal Hill Mystery - Hidden Object

    Coastal Hill Mystery – Hidden Object

    Hidden Object: Coastal Hill, kendi karakterini/avatarını oluşturmana imkan tanıyor, ilgini çekecek bir hikaye ve macera sunuyor. Bir şehrin gizemini çözmek için gizli nesneleri bulmanın dışında canavarlarla savaşacak, kendi köşkünü dekore edeceksin. Arkadaşlarınla bir takım kurabilirsin.

  5. June's Journey - Hidden Object

    June’s Journey – Hidden Object

    June’s Journey, etkileyici hikayesiyle seni 1920’lere götürecek ve June Parker isimli bir kadın rolünde dünyanın farklı noktalarını keşfedeceksin. Birbirinden güzel mekanlardaki gizli nesneleri bulmakla kalmayacak, tarihi konağını o dönemin şartlarına ve lüksüne göre yeniden dekore edeceksin.

Android’de oynaman gereken en iyi Roblox oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Roblox oyunları

Roblox, her yaştan oyun severin Android’de en çok oynadığı oyunların başında geliyor. Devasa dünyasında yüzlerce oyun seçeneği sunuyor. Roblox’taki en iyi oyunların yanı sıra Roblox benzeri oyunların yer aldığı bir liste hazırladık. Listemizi keşfetmek için okumaya devam et! …

Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları

Eşleştirme oyunlarını seviyor ama daha klasik oyunlar mı arıyorsun? O zaman klasik masa oyunu Mahjong tam senlik. Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları senin için listeledik. Keyifli zaman geçirmeni sağlayacak en iyi Android oyunları görmek için okumaya devam et.…