Arkadaşlarla oynamak için en iyi Android multiplayer oyunlar

android-multiplayer-oyunlar

Dostlarınla internette veya evde bir araya geldiğinde keyifli zaman geçirmek için oyunlar mı arıyorsun? Android multiplayer oyunlar senin için çok ideal. En güzel çok oyunculu mobil oyunlardan yeni bir liste daha hazırladık. Listemizi yakından keşfetmek için okumaya devam et!

Android çok oyunculu oyunlar

Android oyunlar her geçen gün daha iyiye gidiyor. Başlarda sadece basit bulmaca oyunları vardı. Çok oyunculu demek, Facebook’tan arkadaş davet etmekti ve sadece liderlik tablosunda yarışabiliyordun. Ama artık öyle değil.

Günümüzde çoklu oyuncu desteği sunan binlerce oyun var. Gerçek zamanlı olarak iş birliği yapabilir, tekli ya da çoklu mücadele edebilirsin. Artık neredeyse multiplayer modu olmayan oyun yok gibi.

👻 Gerçek ile sanal dünyayı birleştiren en iyi Pokemon Go benzeri oyunlar listemizi inceleyebilirsin.

En iyi çok oyunculu mobil oyunlar

Arkadaşlarınla bir araya geldiğinde oynayabileceğin en iyi Android multiplayer oyunlardan beşli bir liste hazırladık. Önce listemizi kısaca tanıyalım.

  • Garena Free Fire MAX’de bir adada hayatta kalan son kişi olmak için çarpışacaksın.
  • Brawl Stars’ta, 3 dakika içinde tüm rakiplerini devirmelisin.
  • Call of Duty Mobile’de takımınla teröristleri etkisiz hale getir!
  • Among Us, aranızdaki haini bulman gereken bir oyun.
  • League of Legends: Wild Rift, amansız savaşlara katılacağın bir MOBA.

🗺️ Özgürlüğü seviyorsan en iyi Android açık dünya oyunları listemizi şimdi incele.

Oyun indirme sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazla uygulama, oyun, tema ve haber sunuyor. Bu makaleyi beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş!

  1. Garena Free Fire MAX

    Garena Free Fire MAX

    Garena Free Fire, zorluklarla dolu bir adada, hayatta kalabilmek için rakiplerini yok etmen gereken bir aksiyon oyunu. Paraşütle atıldığın bir adada 10 dakika boyunca 49 kişiye meydan oku. Dört kişilik bir takım kurup ekipçe savaş. Silah ve gerekli malzemeleri bul. Kaplamaları özelleştir.

  2. Brawl Stars

    Brawl Stars

    Brawl Stars oyununda üç dakikalık, üçe üç savaşlarda güçlü rakiplerine meydan oku. Arenada rakipsiz olmak için özel süper yeteneklere sahip yeni savaşçıları aç ve yükselt.  Çeşitli haritalarda, kostümler toplayabilir, farklı oyun modlarını deneyebilir ve etkinliklere katılabilirsin.

  3. Call of Duty®: Mobile

    Call of Duty®: Mobile

    Call of Duty: Mobile, gerçek zamanlı çevrim içi, solo veya 5’e 5 takım halinde 100 oyuncuya karşı ölüm kalım mücadelesi vereceğin bir oyun. Farklı mod ve haritaların yanı sıra Battle Royale’de keskin nişancılık yeteneklerini sergileyebilir, özelleştirebileceğin silah ve ekipmanlar kullanabilirsin.

  4. Among Us

    Among Us

    Aksiyon oyunu olan Among Us’ta, uzay gemisinin mürettebatından biri olarak görevleri tamamlamalı ve aranızdaki sahtekarı (impostor) bulmalısın. Impostor olursan fark edilmeden ne kadar mürettebat varsa hepsini öldürmeli ve gemiyi sabote etmelisin. 4 ila 15 kişi oynayabilirsin.

  5. League of Legends: Wild Rift

    League of Legends: Wild Rift

    League of Legends: Wild Rift, 5’e 5 takımlar halinde savaşacağın bir MOBA. En iyi olmak için takımınla birlikte diğer oyuncularla mücadele edeceksin. İkili veya üçlü takım kurmak mümkün. Oynadıkça kilidini açacağın şampiyonalar mevcut. Savaşçılarına yeni yetenekler kazandırmalısın!

Android’de oynaman gereken en iyi Roblox oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Roblox oyunları

Roblox, her yaştan oyun severin Android’de en çok oynadığı oyunların başında geliyor. Devasa dünyasında yüzlerce oyun seçeneği sunuyor. Roblox’taki en iyi oyunların yanı sıra Roblox benzeri oyunların yer aldığı bir liste hazırladık. Listemizi keşfetmek için okumaya devam et! …

Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları

Eşleştirme oyunlarını seviyor ama daha klasik oyunlar mı arıyorsun? O zaman klasik masa oyunu Mahjong tam senlik. Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları senin için listeledik. Keyifli zaman geçirmeni sağlayacak en iyi Android oyunları görmek için okumaya devam et.…