Arkadaşlarınla Online Oynamak İçin En İyi Soru Cevap Oyunları

soru-cevap-oyunları

Evde veya internette arkadaşlarınla keyifli bir zaman mı geçirmek istiyorsun? Bilgine de güveniyorsan soru cevap oyunları tam da aradığın şey olabilir. Ev partilerinde veya online olarak arkadaşlarınla oynayabileceğin muhteşem trivia oyunları var. Keşfetmek için hemen okumaya başla!

Soru Cevap Oyunları ile Online Eğlence

Ekranlarda izlediğimiz bilgi yarışmalarını sevmeyen yok gibidir. Sorulara cevap vererek yarışmada ilerlenir. Trivia oyunlar ile bilgi yarışmaları mobil dünyaya taşındı. Mekaniği basit olsa da bilgisine güvenenler için müthiş bir heyecan sunuyor. Oyunda amaç aynı: sorulara doğru cevap vermek ve en çok puanı kazanmak.

Daha önce zihinsel becerilerini test edecek en iyi trivia oyunları paylaşmıştık. Listemizi inceleyerek harika oyunlar keşfedebilirsin. Bugün bahsedeceğimiz soru cevap oyunları ise bu tırıvırı oyunlarıyla benzer nitelikler taşıyor ancak bu oyunlarda online rekabet öne çıkıyor.

En İyi 5 Soru Cevap Oyunu

Genel kültürünü test etmeye hazır mısın? Ev ya da sanal partilerini şenlendirecek eğlenceli soru cevap oyunlarını listeledik. Kısaca listemizi tanıyalım.

  • Trivia Crack 2, bu türün efsanesi 2. versiyonuyla devam ediyor.
  • TRT Bil Bakalım’da binlerce soruyla sadece Türkiye’den arkadaşlarına değil, tüm dünyadan insanlara meydan oku.
  • Cevabı Tahmin Et ile 100 kişinin en çok söylediği cevapları bulmaya çalış.
  • Bil ve Fethet oyununda, bilginle yeni topraklar ele geçir.
  • Zarta ile sosyalleşmeye hazırlan.

Soru cevap oyunları ile ilgili detayları aşağıda bulabilirsin. Ailenle keyifli zaman geçirmek için çocuklar için en iyi müzik oyunları listemizi şimdi incele.

Oyun indirme sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazlasını sunuyor. Facebook sayfamızı takip et ve bu makaleyi sosyal ağlarında arkadaşlarınla paylaş!

  1. Trivia Crack 2

    Trivia Crack 2

    Devam niteliği taşıyan Trivia Crack 2’de birbirinden farklı konularda kendini test edeceksin. Sanattan eğlenceye kadar çeşitli kategorilerde yüzlerce soru seni bekliyor. Gerçek zamanlı yarışmalara katılabilir, sona kalan kişi olabilirsin. Düelloda soruları hızlıca bilerek rakibinden önce kuleni inşa et!

  2. TRT Bil Bakalım

    TRT Bil Bakalım

    TRT Bil Bakalım, ücretsiz ve reklamsız, rekabet ve eğlence dolu bir bilgi yarışması sunuyor. İlgi alanlarına göre seçim yapabilir, her gün güncellenen soruları cevaplayabilir ve yeni şeyler öğrenebilirsin. Hatta Türkiye’den ve dünyadan diğer yarışmacılara bilginle meydan okuyabilir ve unvan kazanabilirsin.

  3. Guess Their Answer

    Guess Their Answer

    Cevabı Tahmin Et, TV’den bildiğin Aileler Yarışıyor’a çok benziyor. 100 kişinin söylemiş olabileceği en popüler cevapları tahmin etmeli, rakibinden daha çok kullanıcı toplamalısın. Çevrim içi olarak birbirinden eğlenceli sorulara cevap vererek rakiplerini tek tek diskalifiye et ve havanı at!

  4. Bil ve Fethet

    Bil ve Fethet

    Bil ve Fethet, klasik bir soru cevap oyunundan fazlasını sunuyor. Soruları cevapladıkça stratejik düşünmeli, yeni topraklara saldırmalı ve kaleler fethetmelisin. Tüm dünyadan oyunculara meydan okuyabilir, haftalık mücadelelere katılıp ligde üst sıralara çıkabilir ve sezonun en iyisi olabilirsin.

  5. Zarta - Bilgi Yarışması - Ücretsiz, Online & Sesli

    Zarta – Bilgi Yarışması – Ücretsiz, Online & Sesli

    Zarta, bolca sosyalleşme vaat eden bir bilgi yarışması. Arkadaşlarınla bir araya gelebilir, kategori seçip onlara meydan okuyabilirsin. Yeni insanlarla tanışabilir ve yarış esnasında sohbet edebilirsin. Edebiyattan filmlere kadar güncel birçok konuyla ilgili soruyu cevaplarken çok eğleneceksin.

Android’de oynaman gereken en iyi Roblox oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Roblox oyunları

Roblox, her yaştan oyun severin Android’de en çok oynadığı oyunların başında geliyor. Devasa dünyasında yüzlerce oyun seçeneği sunuyor. Roblox’taki en iyi oyunların yanı sıra Roblox benzeri oyunların yer aldığı bir liste hazırladık. Listemizi keşfetmek için okumaya devam et! …

Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları

Eşleştirme oyunlarını seviyor ama daha klasik oyunlar mı arıyorsun? O zaman klasik masa oyunu Mahjong tam senlik. Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları senin için listeledik. Keyifli zaman geçirmeni sağlayacak en iyi Android oyunları görmek için okumaya devam et.…