Ücretsiz Wi-Fi Bulma En İyi Android Uygulamaları ile Her Yerde Mümkün!

ücretsiz-wifi-bulma

Sık sık seyahat ediyor, İnternetsiz kalmaktan korkuyor musun? Nereye gidersen git, herkese açık bedava kablosuz ağlar bulabilirsin. Ücretsiz Wi-Fi bulma konusunda kullanabileceğin en iyi Android uygulamalar AndroidListe’de. Bu harika listeyi keşfetmek için hemen okumaya başla!

Ücretsiz Wi-Fi Bulma

İnternet hayatımızın artık olmazsa olmazlarından. Nerede olursak olalım, İnternet’e bağlanmak istiyoruz. Mobil veri üzerinden İnternet’e bağlanmak maliyetli olduğu için ücretsiz kablosuz ağlar tercih konusu.

Doğal olarak gidilen bir yerde hemen ücretsiz Wi-Fi bulma çabasına giriyoruz. Çok sık seyahat ediyor, gittiğin yerde İnternetsiz kalmak istemiyorsan, Android uygulamalardan destek alabilirsin.

Ücretsiz Wi-Fi Bulma Konusunda En İyi 5 Android Uygulama

Günümüzde pek çok yerde halka açık Wi-Fi noktası bulunuyor. Bunların nerede olduğunu bulman konusunda sana yardım edecek Android uygulamalar mevcut.

Bu uygulamalar, İnternet’e girebilmen için gerekli olan Wi-Fi adı, güvenlik şifresi, kanallar, sinyal gücü, marka gibi bilgileri toplar ve veri tabanlarında saklar. Hatta haritalama yapar.

WiFi Map, dünya çapında milyonlarca ücretsiz ağı gösteriyor. osmino Free Wi-Fi hem halka açık hem de özel kablosuz ağları listeliyor. WiFi Map Passwords, yakın çevrendeki kablosuz ağları şifresini sunuyor.

WiFi Key Connector listemizdeki bir başka kullanışlı araç. Son olarak OpenSignal sadece bağlantı hızını ölçmekle kalmayacak.

Ücretsiz Wi-Fi bulmana yardımcı olacak bu muhteşem 5 Android uygulama hakkında aşağıda detaylı bilgi bulabilir ve dilersen bu uygulamaları indirebilirsin.

Android’de kayıtlı Wi-Fi şifresini öğrenme yolunu biliyor musun?

AndroidListe‘den uygulama indir, Facebook sayfamızı takip et ve bu makaleyi sosyal ağlarında paylaşmayı unutma!

  1. WiFi Map - Passwords

    WiFi Map – Passwords

    WiFi Map, dünyanın birçok şehrindeki, yaklaşık 100 milyon ücretsiz Wi-Fi noktasını gösteriyor. Bu sayede hiçbir zaman İnternetsiz kalmazsın. Bildirilen kablosuz ağ erişim noktalarını harita üzerinde bulabilirsin. En yakın Wi-Fi noktasını görebilirsin. Kendinde yeni ağ ekleyebilirsin.

  2. osmino Wi-Fi: free WiFi

    osmino Wi-Fi: free WiFi

    osmino Free Wi-Fi uygulamasıyla tüm dünyada 120 milyondan fazla noktada kablosuz ağa erişebilir, bedava İnternet’in tadını çıkarabilirsin. Kamuya açık ve özel ağları harita üzerinde bulabilir, en yakın noktayı görebilirsin. İstersen Wi-Fi erişim noktalarını içeren haritaları indirebilirsin.

  3. Wifi Map Passwords - Free Wifi

    Wifi Map Passwords – Free Wifi

    WiFi Map Passwords ile dünya çapında 5 milyondan fazla kablosuz ağın şifresini öğrenebilir ve İnternet’e bağlanabilirsin. Tek dokunuşla şifreyi kopyalayıp yapıştırabilir, harita üzerinde en yakın erişim noktasını öğrenebilirsin. Bildiğin ağların şifresini sen de paylaşabilirsin.

  4. WiFi Key Connector: Free Password and WiFi Map

    WiFi Key Connector: Free Password and WiFi Map

    WiFi Key Connector, en yakın kablosuz erişim noktasını hızlı bir şekilde bulmanı sağlıyor. İnternet hızını test edebilir, bulduğun hotspotları diğer kullanıcılarla paylaşabilirsin. Harita üzerine Wi-Fi noktalarını konumlandırıyor ve ücretsiz olanları belirtiyor.

  5. OpenSignal 3G WiFi Haritaları

    OpenSignal 3G WiFi Haritaları

    OpenSignal, daha iyi kapsama alanı olan, daha hızlı 3G ve 4G performansına sahip bir noktaya yönlendirebilen bir araç. En yakın sinyal kuleleri göstermesinin yanı sıra Wi-Fi erişim noktalarını da harita üzerinde işaretliyor. Bağlantının hızını kontrol edebilir ve arkadaşlarınla bilgi paylaşabilirsin.

Ana ekranını daha işlevsel yapacak en iyi 5 Android widget
Ana ekranını daha işlevsel yapacak en iyi 5 Android widget

Android telefonunu açtığında ana ekranında daha işlevsel araçlar görmek ister misin? İşte ana ekranını daha kullanışlı hale getirecek en iyi 5 Android widget. Listemizdeki widgetlar ile haberlere bakabilir, notlar alabilirsin. Çok daha fazlasını yapmak için okumaya devam et! …

Android’de bilmen gereken en iyi 5 aile takip uygulaması
Android’de bilmen gereken en iyi 5 aile takip uygulaması

Çocuklarının, sevdiklerinin arkadaşlarının nerede olduğunu takip etmek mi istiyorsun? Artık nerede kaldı diye endişelenmene hiç gerek yok. Listemizdeki en iyi 5 aile takip uygulaması aracılığıyla sevdiklerinin konumunu her daim izleyebilirsin. Keşfetmek için okumaya devam et!…