Android’de internet bağlantını optimize edecek en iyi hotspot uygulamaları

hotspot-uygulamaları

İnternet artık hayatımızın olmazsa olmazlarından. Kimi hallerde internetini paylaşman gerekebilir. Android’deki en iyi hotspot uygulamaları ile kolayca yapabilirsin. Üstelik bu araçlardan bazıları ücretsiz Wi-Fi erişim noktalarını da sunuyor. Keşfetmek için okumaya devam et!

Hotspot uygulamaları

Akıllı mobil cihazlar için internet en temel gereksinim. Aksi takdirde bu cihazlar, oldukça işlevsiz hale geliyor. Bazen mevcut internetini başka cihazlarla paylaşman gerekebilir. Bu gibi durumlar için Android yerleşik olarak hotspot yani mobil internet erişim noktası özelliğine sahip.

Bazı kullanıcılar için dahili hotspot özelliği karmaşık gelebilir veya performans kayıpları olabilir. İnterneti daha verimli paylaşmanı ve kullanmanı sağlayan üçüncü taraf hotspot uygulamaları kullanabilirsin.

🚄 Evde internet hızını test etmek için en iyi Android uygulamalar listemize de göz atabilirsin.

En iyi 5 hotspot uygulaması listesi

Dahili hotspot yerine alternatif bir araç kullanmak isteyenler için harika bir liste hazırladık. Bu araçlar ile mevcut internetini paylaşabilir ve gittiğin yerdeki ücretsiz Wi-Fi erişim noktalarını keşfedebilirsin. Listemizi kısaca tanıyalım ve sonrasında detayları paylaşalım.

En iyi hotspot uygulamalarını AndroidListe’den ücretsiz olarak indirebileceğini unutma! İşte listemiz:

  • Wifi Hotspot İnternet Paylaşma ile telefonunu hızlı bir erişim noktasına dönüştür.
  • PdAnet+’ın sunduğu Wi-Fi Direct ile cihazların arasında interneti paylaş.
  • Wifi Connection Mobile Hotspot ile kablosuz ağını yönet.
  • Wifi Master ile kablosuz ağlara otomatik bağlan.
  • Wifi Map ile küresel hotspot noktalarını keşfet.

🧑‍🎨 Cihazını kişiselleştirmeyi seviyorsan en iyi 5 simge oluşturucu listemizi inceleyebilirsin.

Güvenilir uygulama indirme sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazla uygulama, oyun, tema, haber ve APK sunuyor. Bu makaleyi beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş!

  1. Portable WIFI Hotspot & Wi-Fi Connect Tethering

    Portable WIFI Hotspot & Wi-Fi Connect Tethering

    Wifi Hotspot İnternet Paylaşma, mobil cihazların arasında mevcut internetini kolayca paylaşmanı sağlar. Cihazını pratik bir hotspota dönüştürmenin yanı sıra USB veya Bluetooth üzerinden de internet paylaşımına imkan tanır. Zamanlayıcı kurarak internetin ne kadar süre paylaşılacağına karar verebilirsin.

  2. PdaNet+

    PdaNet+

    PdAnet+, gelişmiş özelliklere sahip bir hotspot uygulaması. Bunlardan başlıcası Wi-Fi Direct Hotspot. Bu özelliği sayesinde interneti diğer cihazlarınla kolay, hızlı ve otomatik olarak paylaşabilirsin. USB modu ile bilgisayarını mobil erişim ağına bağlayabilirsin. Alternatif olarak Bluetooth ile internet paylaşımı da sunar.

  3. Wifi Ücretsiz Bağlantı Anywher

    Wifi Ücretsiz Bağlantı Anywher

    Wifi Connection Mobile Hotspot, her yerde internete erişebilmen için tasarlanmış bir uygulama. Kablosuz ağları yönetmeni sağlar. En yakın erişim noktalarını keşfetmenin dışında çeşitli Wi-Fi analiz araçları sunar. En boş kanalları, çekim ve sinyal gücünü gösterir. Hız testi ve veri tasarrufu yapabilirsin. Cihazını hotspot olarak kullanabilirsin.

  4. WiFi Master - Free WiFi Finder

    WiFi Master – Free WiFi Finder

    Wifi Master, çevrendeki güvenli kablosuz ağ erişim noktalarını keşfetmeni sağlar. Ağın güvenliğini, sinyal kalitesini, hızını kontrol eder ve en iyi ağa otomatik olarak bağlanmanı sağlar. Sistemdeki kayıtlı Wifi şifrelerini paylaşmaz ve gizli tutar. Ayrıca senin kimliğini de ifşa etmez.

  5. WiFi Map - Passwords

    WiFi Map – Passwords

    WiFi Map, dünyanın birçok şehrindeki, yaklaşık 100 milyon ücretsiz Wi-Fi noktasını gösteriyor. Bu sayede hiçbir zaman internetsiz kalmazsın. Bildirilen hotspot yani kablosuz ağ erişim noktalarını, harita üzerinde görebilirsin. En yakın Wi-Fi noktasını görebilirsin. Kendinde yeni ağ ekleyebilirsin.

Telefon numarası olmadan Telegram nasıl kullanılır?
Telefon numarası olmadan Telegram nasıl kullanılır?

Telefon numaranı kullanmadan mesajlaşmak, arkadaşlarınla veya yeni tanıştığın insanlarla sohbet etmek ister misin? Kişisel telefon numarası olmadan Telegram kullanmanın yeni ve resmi bir yolu duyuruldu. Nasıl yapacağını ve haberin detaylarını keşfetmek için okumaya devam et! …

WhatsApp etkinlik oluşturma ve yönetme nasıl yapılır?
WhatsApp etkinlik oluşturma ve yönetme nasıl yapılır?

Planladığın bir etkinliği paylaşmak ve arkadaşlarını haberdar etmek mi istiyorsun? Belirli gruplar için WhatsApp etkinlik oluşturma imkanı sunuyor. Tek tek haber vermekten kurtulmanı sağlayan bu yeni özelliği nasıl kullanacağını ve yöneteceğini öğrenmek için okumaya devam et!…

TikTok hesap gizleme nasıl yapılır?
TikTok hesap gizleme nasıl yapılır?

Video izlemek istiyor ama kim olduğunun pek de bilinmesini istemiyor musun? TikTok hesap gizleme özelliğinden yararlanman mümkün. Böylelikle biyografin diğer kullanıcılara gösterilmez sen de daha gizli kalabilirsin. Hesabını nasıl gizleyeceğini öğrenmek için okumaya devam et!…