Karantinada Yemek: Android için En İyi 5 Yemek Tarifi Uygulaması ile Ne Pişirsem Derdine Son!

en-iyi-5-yemek-tarifi-uygulamasi-

Koronavirüs salgını tüm dünyada karantinaya ve sosyal izolasyona neden oldu. En iyi yemek tarifi uygulamaları ile evinde kaldığın süre zarfında birbirinden harika yemekler pişirebilirsin: çorbalar, ana yemekler, salatalar, hamur işleri. Pratik ve kolay tarifler bulabileceğin uygulamalar için hemen okumaya başla!

COVID-19 etkisini sürdürmeye devam ediyor. Herkes evinde. Restoranlar kapanmış durumda. Evden çalışma imkanın varsa evde daha çok vakit geçirebilirsin. İstersen kendin ve ailen için evdeki malzemelerle süper yemekler, tatlılar, pastalar yapabilirsin.

Android İçin En İyi 5 Yemek Tarifi Uygulaması

Seni, ne pişirsem diye düşünme derdinden kurtaracak yeni lezzetler keşfetmeni sağlayacak Android uygulamalar var.

Popüler yemek tarifleri sitesi zengin içeriğini Nefis Yemek Tarifleri uygulaması ile sürdürüyor.

Ne Pişirsem ile öğünlerin için yeni fikirler edinebilirsin.

Tarif Küpü ile lezzetli zeytinyağlılar, tatlılar, kurabiyeler ve kekler pişirebilirsin.

İnternetsiz Yemek Tarifleri uygulamasını çevrimdışı kullanabilir eşsiz içeriklere erişebilirsin.

Lokma ile nasıl yemek pişireceğini de öğrenebilirsin.

Karantinada aşağıdaki en iyi 5 yemek tarifi uygulaması ile şahane yemekler pişir, akıl ve ruh sağlığını da korumaya özen göster.

Konuyla ilgili düşüncelerini Yorumlar kısmında paylaşabilirsin. Android Hikayeler‘i izleyerek muhteşem oyun ve uygulamalar keşfet, öğreticiler ile nasıl yapılır öğren. AndroidListe‘den yemek tarifleri uygulaması indir, Facebook sayfamızı takip et!

  1. Nefis Yemek Tarifleri

    Nefis Yemek Tarifleri

    Nefis Yemek Tarifleri, Türk ve dünya mutfağından binlerce yemeği nasıl pişireceğini öğrenebileceğin bir yemek tarifi uygulaması. Denenmiş yemek tariflerinin yanı sıra yeni tarifler de ekleniyor. Malzemeler, resimli/videolu açıklamalar, püf noktaları, pratik bilgiler ve yorumlar yer alıyor. Bir nevi yemeğin sosyal ağı.

  2. Ne Pişirsem? Yemek Tarifleri

    Ne Pişirsem? Yemek Tarifleri

    Ne Pişirsem, evindeki malzemeler ile ne pişireceğin konusunda sana yardımcı olacak bir yemek tarifi uygulaması. Malzemeye göre tarif arama yapabilirsin. Başlangıçlar, mezeler, tavuk yemekleri, et yemekleri gibi onlarca farklı kategoride binlerce yemek tarifi sunuyor. Tarifler görseller ve videolar ile destekleniyor.

  3. Tarif Küpü

    Tarif Küpü

    Tarif Küpü, Türk mutfağının zenginliklerini keşfetmeni ve yeniden yorumlamanı sağlayacak bir yemek tarifi uygulaması. 2000’den fazla denenmiş tarife, 500’den fazla videolu tarife sahip. Hangi yemek neyle iyi gideceğini menülerden görebilirsin. Tatlılar, kurabiyeler ve sayısız lezzet seni bekliyor. Tarifleri kişiselleştirmen de mümkün.

  4. İnternetsiz Yemek Tarifleri

    İnternetsiz Yemek Tarifleri

    Yemek yapmayı seviyor ancak İnternet bağlantında sorun oluyorsa İnternetsiz Yemek Tarifleri tam senlik. Çevrimdışı çalışabilen bu uygulamayla 1000’e yakın tarifi bulacaksın. Tarifler, malzeme listesi ve nasıl yapılacağına dair resimler, pişirme süresi, yorum ve değerlendirmeler içeriyor. Kendi tariflerini de ekleyebilirsin.

  5. Lokma - Yemek Tarifleri

    Lokma – Yemek Tarifleri

    Lokma dergisini cebine taşıyan Lokma uygulaması ile mutfakta hünerlerini sergileyecek yeni bilgiler öğreneceksin. Tarifler basit ve anlaşılır şekilde ve yemek yapmayı öğrenmeni kolaylaştıracak videolar ile sunuluyor.  Acemilerden ustalara kadar herkesin evinde yapabileceği lezzetli ve denenmiş tarifler sunuyor.

Denemen Gereken En İyi Yemek Siparişi Uygulamaları
Denemen Gereken En İyi Yemek Siparişi Uygulamaları

Acıktın ama yemek yapmaya vaktin mi yok? Restorana gitmek yerine restoran ayağına gelsin! En iyi yemek siparişi uygulamaları ile acıktığında dilediğin lokantadan canının çektiği yemeği isteyebilirsin. Android hayatını kolaylaştıran önerilen sunuyor, keşfetmek için hemen oku! …