Koronavirüs Salgınında Akıl ve Ruh Sağlığı Uygulamaları ile Stresle Baş Et!

akıl-ve-ruh-sağlığı-uygulamaları

Koronavirüs salgını nedeniyle evde kalıyor, karantina hali mi yaşıyorsun? Sosyal izolasyon günlerinde akıl ve ruh sağlığı uygulamaları ile stresle baş et, sağlığını koru. Akıl ve ruh sağlığını korumak için en iyi Android uygulamalardan oluşan bir liste hazırladık, hemen okumaya başla!

En İyi Android Akıl ve Ruh Sağlığı Uygulamaları ile Rahatla

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de insanlar evde kalıyor. Haliyle dışarı çıkamamak, sosyal ilişkileri azaltmak stresi arttırıyor ve ruh sağlığını olumsuz etkiliyor.

Evde egzersiz yapmak ve dengeli beslenmek, beden sağlığını korumana yardımcı olacak. Ayrıca depresyon, kaygı ve stres belirtilerini azaltmana ve endorfin salımını arttırarak mutlu olmanı sağlayacak.

En İyi 5 Android Akıl ve Ruh Sağlığı Uygulaması

Evde kaldığın bu zorlu günlerde beden sağlığını koruduğun kadar akıl ve ruh sağlığına da dikkat etmelisin. Bu konuda sana yardımcı olabilecek Android uygulamalar mevcut.

Buradaki uygulamalar akıl ve ruh sağlığını koruman için meditasyon, hipnoz, bilişsel davranışçı terapi gibi yöntemleri kullanıyor ve İnternet üzerinden destek sunuyor.

Akıl ve ruh sağlığı uygulamaları aşağıda seni bekliyor. bu kadar kolay. Bu dönemde faydalı günlük rutinler edinmek ister misin?

Konuyla ilgili düşüncelerini Yorumlar kısmında paylaşabilirsin. Android Hikayeler‘i izle hem muhteşem oyun ve uygulamalar keşfet hem de öğreticiler ile nasıl yapılır öğren. AndroidListe‘den uygulama indir, Facebook sayfamızı takip et.

  1. Calm - Meditate, Sleep, Relax

    Calm – Meditate, Sleep, Relax

    Calm, kaygını azaltmak, uykunu iyileştirmen ve daha mutlu hissetmen için tasarlanmış bir araç. Stresle mücadele etmen ve yaşam kaliteni artırman için meditasyon programları, nefes ve rahatlama egzersizleri sunuyor. Daha kaliteli ve derin uyuyabilmeni sağlayacak öyküler ve sesler içeriyor.

  2. Headspace: Guided Meditation & Mindfulness

    Headspace: Guided Meditation & Mindfulness

    Headspace, mutlu ve huzurlu bir yaşam için kişisel rehberin olacak. Meditasyon tekniklerini, doğru nefes almayı ve stresle nasıl baş edeceğini öğreneceksin. Dikkat ve odaklanma becerilerini geliştirecek, takıntılarından kurtulacak ve daha iyi bir uyku düzenine sahip olacaksın.

  3. Moodpath App - Depression, Burnout & Stress Test

    Moodpath App – Depression, Burnout & Stress Test

    Moodpath, duygusal olarak zorlu ve sıkıntılı günler yaşıyorsan akıl ve ruh sağlığını daha iyi hale getirmen için sana rehberlik edecek. Günlük olarak ruh halini not etmene, ne gibi olumsuzluklara sahip olduğunu görmeni sağlıyor. Bunların nedenleri anlamanı sağlıyor ve yol gösteriyor.

  4. Pacifica - Stress & Anxiety

    Pacifica – Stress & Anxiety

    Sanvello, günlük stres ve kaygı ile baş edebilmen için bir dizi araç sunuyor. Sana hiçbir faydası olmayan ve seni olumsuz etkileyen duygu ve düşüncelerinden kurtulmana yardım ediyor. Stresle baş etmen için sesli dersler, aktiviteler, kanıtlanmış teknikler içeriyor.

  5. 7 Cups - Anksiyete ve stres

    7 Cups – Anksiyete ve stres

    Kendini, yalnız, kaygılı, mutsuz ve stresli hissediyorsan 7 Cups’ı deneyebilirsin. Depresyon, kaygı ve stres için çevrimiçi terapi ve duygusal destek sunuyor. Binlerce eğitimli terapist ve dinleyici 7/24 çevrimiçi olarak hazır. Sorununa ve uzmanlık alanına göre dinleyici arayabilirsin.

Telefon numarası olmadan Telegram nasıl kullanılır?
Telefon numarası olmadan Telegram nasıl kullanılır?

Telefon numaranı kullanmadan mesajlaşmak, arkadaşlarınla veya yeni tanıştığın insanlarla sohbet etmek ister misin? Kişisel telefon numarası olmadan Telegram kullanmanın yeni ve resmi bir yolu duyuruldu. Nasıl yapacağını ve haberin detaylarını keşfetmek için okumaya devam et! …

Instagram’da uzun video paylaşma nasıl yapılır?
Instagram’da uzun video paylaşma nasıl yapılır?

Artık videoların daha fazla ilgi uyandırıyor ama Instagram’da uzun video paylaşma imkanın var mı merak ediyorsan işte tam senlik bir rehber. Videolar için bir süre kısıtlaması söz konusu mu, daha uzun video paylaşmak için neler deneyebilirsin keşfetmek için okumaya devam et! …

TikTok alt yazı ekleme adım adım nasıl yapılır?
TikTok alt yazı ekleme adım adım nasıl yapılır?

Videolarının daha anlaşılır olması için alt yazı eklemek isteyebilirsin. Herhangi bir ek uygulamaya gerek kalmadan TikTok alt yazı ekleme otomatik yapılabiliyor. Hem içerik üreticiler hem de kullanıcılar açısından bu özellik nasıl kullanılır öğrenmek için okumaya devam et! Vi…

Android’de denemen gereken en iyi kısa video uygulamaları
Android’de denemen gereken en iyi kısa video uygulamaları

Kısa videoların popülerliği her geçen gün artıyor. Android’de videolarını düzenleyip paylaşım yapabileceğin en iyi kısa video uygulamalarını listeledik. Bu mobil platformlar ile sayısız insana ulaşabilir ve eğlenceli içeriklere göz atabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…