Coinbase, Bitcoin Wallet Gibi Bugün Kullanmayı Düşünebileceğin En İyi 5 Bitcoin Uygulaması

image of coinbase bitcoin wallet gibi bugun kullanmayi dusunebilecegin iyi 5 bitcoin uygulamasi

Bitcoin gibi kripto para birimleri artık hayatımızın bir parçası. Bitcoin paralar için bugün kullanmaya başlayabileceğin en iyi Android uygulamalar neler senin için araştırdık.

Kripto paralar ilk başlarda pek kabul görmese da hatta neredeyse yeraltı dünyasının İnternet’teki parası gibi lanse edilse de bugün bakış açısı değişmiş durumda. Blockchain yani blok zincir teknolojisi kabul görmüş durumda ve giderek yaygınlaşmakta. Bu teknolojinin doğal sonuçlarından olan kripto paralar da kabul görüyor.

Kripto para birimleri arasında en yaygın olarak kullanılan Bitcoin giderek değerleniyor. Her ne kadar finans çevreleri biraz temkinli yaklaşsa da alım satımı yüksek rakamlarda gerçekleşiyor.

Android dünyası bu gelişmelere sessiz kalmadı ve Bitcoin’lerini alıp satabileceğin hesap hareketlerini görüntüleyebileceğin, Bitcoin ile ödeme yapabileceğin uygulamalar geliştirdiler. Kullanabileceğin en iyi 5 Bitcoin uygulamasını derledik, birlikte bakalım.

Bahsedeceğimiz uygulamarın indirme linklerini sayfamızda bulabilirsin. Bu konuyla ilgili farklı görüşlerin veya önereceklerin varsa Yorumlar kısmına yazabilirsin.

  1. Bitcoin Wallet - Coinbase

    Bitcoin Wallet – Coinbase

    Bu alanda güvenilir firmalardan Coinbase Firmasının uygulaması. Coinbase ile Bitcoin alabilir, satabilir, harcayabilir, yönetebilirsin. Bitcoin ödemesi de isteyebilirsin. Çalınma durumunda uzaktan telefonu engelleyebilirsin.

  2. Bitcoin Wallet

    Bitcoin Wallet

    Blochain Luxembourg’un geliştirdiği cüzdan uygulaması temel özelliklerin yanı sıra gelişmiş güvenlik, 25 dil desteği, farklı kripto para birimleri ile de işlem yapabilme imkanı sunuyor. Kullanıcı dostu bir arayüze sahip.

  3. Mycelium Bitcoin Wallet

    Mycelium Bitcoin Wallet

    İleri düzey kullanıcılara hitap eden Mycelium, kimlik doğrulama sistemi tam bir güvenlik sunuyor. Bitcoin ticareti rahatlıkla yapılabiliyor. Çoklu hesapları, Trezor, Ledger, Keepkey ve daha fazlasını destekliyor.

  4. Bitcoin Wallet

    Bitcoin Wallet

    Açık kaynak kodlu Bitcoin Wallet ile QR kodlarını okutarak güvenli bir şekilde ödeme yapabilir ve alabilirsin. Uluslararası para birimlerine çevirme yapabilirsin. Bakiyeni bir widget aracılığıyla takip edebilirsin.

  5. Xapo · Bitcoin Wallet & Vault

    Xapo · Bitcoin Wallet & Vault

    Xapo güvenli bir şekilde Bitcoin transferi sağlıyor. Bitcoin tabanlı bir bankamatik kartına da sahip. Küresel çapta kriptolu sunucular ile hizmet veriyor. Bitcoin değerinin gerçek zamanlı olarak takibini sağlıyor.

Ana ekranını daha işlevsel yapacak en iyi 5 Android widget
Ana ekranını daha işlevsel yapacak en iyi 5 Android widget

Android telefonunu açtığında ana ekranında daha işlevsel araçlar görmek ister misin? İşte ana ekranını daha kullanışlı hale getirecek en iyi 5 Android widget. Listemizdeki widgetlar ile haberlere bakabilir, notlar alabilirsin. Çok daha fazlasını yapmak için okumaya devam et! …

Küçük işletmeler için en iyi 5 e-fatura uygulaması
Küçük işletmeler için en iyi 5 e-fatura uygulaması

Serbest çalışan biriysen veya küçük bir işletmen varsa fatura kesmen gerektiğinde Android yanı başında. En iyi 5 e-fatura uygulamasını senin için listeledik. Bu uygulamalarla kağıt israf etmeden fatura kesebilir ve müşterilerine gönderebilirsin. Detaylar için okumaya devam et…

Android’de bilmen gereken en iyi borsa uygulamaları
Android’de bilmen gereken en iyi borsa uygulamaları

Finans piyasalarını takip etmek ve hisse senedi yatırımlarını daha hızlı yönetmek ister misin? Android için geliştirilen en iyi borsa uygulamaları ile anlık piyasa verilerini takip ederek hisse performanslarını öğrenebilirsin. Çok daha fazlasını yapmak için okumaya devam et! …