Hız cezalarından kaçınmak için Android’deki en iyi radar tespit uygulamaları

radar-tespit-uygulamaları

Hız limitleri senin güvenliğin için var. Araç kullanırken hız limitlerine uy ve asla aşırı hız yapma! Ancak bilmediğin yollarda sürpriz cezalardan kaçınmak istersen en iyi radar tespit uygulamaları listemize göz atabilirsin. Radar dedektörü uygulamaları için okumaya devam et!

Radar tespit uygulamaları

Yollardaki hız limitleri senin ve diğer sürücülerin can ve mal güvenliğini sağlamak adına konulmuştur. Bu hız limitlerine uymak herkesin görevi. Ancak ilk defa araç kullandığın yollarda hız limitlerini istemeden de olsa aşabilir, trafik uyarı levhalarını görmeyebilirsin. Böyle durumlarda ceza yemek kaçınılmaz.

Gideceğin yeri tarif edebilen Android uygulamalar, aynı zaman da hız limitlerinden, radarlardan, kameralarından ve kontrol noktalarından haberdar olmanı da sağlıyor.

✈️ Arabanla seyahat etmek istemiyorsan en iyi uçak bileti uygulamaları listemize de göz atabilirsin.

Android için en iyi 5 radar dedektörü

Arabanla seyahat ederken kullanabileceğin en iyi 5 radar dedektörü senin için listeledik. Bu uygulamaları AndroidListe’den ücretsiz indirebilirsin. Listemize geçmeden önce trafik kurallarına daima uyman gerektiği tekrar hatırlatalım.

  • Radarbot: Hız Kamerası ile nerede EDS var öğren.
  • Polis Dedektörü Kamerası Radar ile devriyeleri, sabit ve mobil radarları öğren.
  • RADAR GO-X: HUD, GPS, Haritalar ile seyahati daha güvenli yap.
  • Radar Haritalar, Radar Dedektör ile yolda sürpriz yaşama.
  • Radar, Speedometer, GPS, HUD ile hızını ve hız limitlerini HUD ekranından takip et.

📹 Sosyal ağlarında paylaşmak adına kaliteli videolar oluşturmak için en iyi AI video editors yazımızı incele.

Uygulama indirme sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazla uygulama, oyun, APK, tema, tutorial, rehber ve haber sunuyor. Bu makaleyi beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş!

  1. Radarbot Free - Radares España

    Radarbot Free – Radares España

    Radarbot, hız limitlerine uyarak cezalardan kaçınman ve güvenli bir şekilde araba kullanman için geliştirilmiş bir uygulama. Güzergahın üzerindeki hız limitlerini bildirir, aşman durumunda uyarır. Ayrıca yol üzerinde yer alan hız kameraları, EDS, radarlar, yol ve tünel kameraları hakkında seni bilgilendirir.

  2. Polis Dedektörü kamerası radar

    Polis Dedektörü kamerası radar

    Polis Dedektörü, kullanıcıların anlık katkılarıyla güvenli bir sürüş için şoförleri bilgilendiren bir uygulama. Geniş topluluğu sayesinde yol üzerindeki polis noktalarını, devriyeleri, hız kameralarını, sabit ve mobil radarları, trafik sıkışıklığını, yol çalışmasını, kazaları ve çok daha fazlasını bildirir.

  3. Radar GO-X: HUD, GPS, MAPAS

    Radar GO-X: HUD, GPS, MAPAS

    Radar Go-X, çok yönlü bir seyahat uygulaması. Haritalar, sesli yol tarifleri, kıble, havaalanları, uçak rotaları, uçuşlar, anlık konum gibi birçok bilgiye ulaşmanı sağlıyor. Araç sürerken hız limitlerine uyman için HUD ekranına bilgiler aktarıyor. Yolda karşılaşabileceğin radar, hız kamerası, kontrol noktası gibi birçok bilgiyi de paylaşıyor.

  4. Radar Haritalar,Radar Dedektör

    Radar Haritalar,Radar Dedektör

    Radar Haritası ile mevcut hızını HUD ekranından takip edebilir, hız limitlerini aştığında uyarılar alabilirsin. Yol üzerinde yer alan radarları, hız kameralarını, denetleme sistemlerini, kontrol noktalarını gösteriyor. Yol güzergahında olası radarlara karşı uyaran bir radar dedektörü olarak çalışır.

  5. Radar, Speedometer, GPS, HUD

    Radar, Speedometer, GPS, HUD

    Çok fonksiyonlu bir seyahat uygulaması olan Radar, çevrimdışı haritalar, hız göstergesi, yön ve kıble bulucu, radar dedektörü ve çok daha fazlasını sunar. Sürüş esnasında hızını HUD ekranından takip edebilir, limitleri aştığında sesli bildirim alabilir, hız kameralarına ve radarlara yaklaştığında uyarılar alabilirsin.

Ana ekranını daha işlevsel yapacak en iyi 5 Android widget
Ana ekranını daha işlevsel yapacak en iyi 5 Android widget

Android telefonunu açtığında ana ekranında daha işlevsel araçlar görmek ister misin? İşte ana ekranını daha kullanışlı hale getirecek en iyi 5 Android widget. Listemizdeki widgetlar ile haberlere bakabilir, notlar alabilirsin. Çok daha fazlasını yapmak için okumaya devam et! …

Android’de bilmen gereken en iyi 5 aile takip uygulaması
Android’de bilmen gereken en iyi 5 aile takip uygulaması

Çocuklarının, sevdiklerinin arkadaşlarının nerede olduğunu takip etmek mi istiyorsun? Artık nerede kaldı diye endişelenmene hiç gerek yok. Listemizdeki en iyi 5 aile takip uygulaması aracılığıyla sevdiklerinin konumunu her daim izleyebilirsin. Keşfetmek için okumaya devam et!…