Android’de yüksek kaliteli videolar oluşturmak için en iyi AI video editors

ai-video-editors

Android cihazlarından videolar düzenleyip sosyal ağlarında paylaşıyor musun? Düzenleme işlemlerini daha hızlı yapabilirsin. En iyi AI video editors listemizdeki uygulamaları kullanarak daha profesyonel sonuçlar alabilir, herkesi şaşırtabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!

AI video editors

YouTube, TikTok gibi sosyal medya uygulamalarında video paylaşıyorsan video düzenlemenin ne kadar meşakkatli olduğunu bilirsin. Videolarını özellikle telefon ve tablet gibi mobil cihazlarında düzenliyorsan bu daha fazla vakit alabilir veya daha profesyonel bir görünüme ihtiyaç duyabilirsin.

Günümüzün yapay zeka destekli video düzenleme uygulamaları seni birçok dertten saniyeler içinde kurtarıyor ve harika efektler ekleyerek yüksek kaliteli videolar oluşturmanı sağlıyor. AI video editors için arka planı kaldırmak, istenmeyen nesneleri yok etmek, avatarları konuşturmak oldukça kolay.

🌐 En iyi hotspot uygulamalarını keşfet daima online kal!

En iyi AI video editors listesi

Video düzenlemeni kolaylaştıracak ve şaşırtıcı videolar oluşturabileceğin en iyi yapay zeka destekli video düzenleyicileri listeledik. Bu uygulamaları AndroidListe’den ücretsiz indirebileceğini hatırlattıktan sonra listemizi kısaca tanıyalım ve detayları paylaşalım:

  • Filmora – video düzenleyici yapay zekasıyla en trend videoları oluştur.
  • Videoleap, Lightricks Editörü ile profesyonelmiş gibi video düzenle.
  • Zoomerang – AI Video Maker, ne istediğini yaz, anında videonu oluştursun.
  • Virbo – AI Video & AI Üretici, sanal karakterlerinle stüdyo kur.
  • Video AI Art Generator & Maker ile fotoğraflarından ve yazılarla video yap.

🤸‍♂️ En iyi AI fitness uygulamaları ile zinde kalmak için şimdi yazımızı incele.

Uygulama indirme sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazla APK, oyun, tema ve haber sunuyor. Bu makaleyi beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş!

  1. FilmoraGo - Video Düzenleyici

    FilmoraGo – Video Düzenleyici

    Filmora, çok fonksiyonlu, profesyonel araçlara sahip bir video düzenleyici. Aklından geçenleri yazıya döküp yapay zekadan video oluşturmasını isteyebilirsin. En trend şablonlara, efekt ve filtrelere ulaşabilirsin. Ses efektleri eklemen mümkün. Resim ve müzik oluşturabileceğin AI generator da sunar.

  2. Videoleap — Lightricks'ten Video Düzenleyici

    Videoleap — Lightricks’ten Video Düzenleyici

    Videoleap, acemilerden profesyonellere kadar herkesin kullanabileceği bir video düzenleyici. Anahtarlama ve katmanlama gibi birçok güçlü özelliğin yanı sıra anime, çizgi film, oyun, sahne değişimi gibi farklı kategorilerde yapay zeka ile videolar oluşturabilirsin. Videolarına AI destekli efektleri ustaca ekleyebilirsin.

  3. Zoomerang - TikTok effects

    Zoomerang – TikTok effects

    Zoomerang, kullanımı kolay bir AI video editor. Şablonlardan yola çıkarak basit dokunuşlarla yeni videolar oluşturabilir ve çeşitli araçlarla videolarını düzenleyebilirsin. Hayalini kelimelere döküp AI’dan yapmasını isteyebilirsin. Videolarına, animasyonlu metinler ve çıkartmalar ekleyebilirsin. Videonun arka fon müziğini değiştirebilirsin.

  4. Virbo-AI Video & AI Üreteci

    Virbo-AI Video & AI Üreteci

    Virbo, yapay zeka desteğiyle video oluşturmayı oldukça kolaylaştırıyor. Metinleri sanal karakterlere okutabilir ve videoya dönüştürebilirsin. AI desteğiyle ürün ve tanıtım videoları hazırlayabilir, farklı dillerde seslendirme yapabilir, ses tonunu değiştirebilir, müzik ekleyebilir, video efektleri ve şablonlar arasından seçim yapabilirsin.

  5. Video AI Art Generator & Maker

    Video AI Art Generator & Maker

    Video AI, yapay zeka yardımıyla yaratıcılığını ortaya çıkarman için onlarca şablon, görsel ve sesli efekt sunan eğlenceli bir düzenleyici. Fotoğraflarından ilginç videolar oluşturabilirsin. Gelişmiş algoritmaları ile yapay zeka tüm istemlerini (yazdığın açıklama metinlerini) anında videoya dönüştürüyor.

Instagram’da uzun video paylaşma nasıl yapılır?
Instagram’da uzun video paylaşma nasıl yapılır?

Artık videoların daha fazla ilgi uyandırıyor ama Instagram’da uzun video paylaşma imkanın var mı merak ediyorsan işte tam senlik bir rehber. Videolar için bir süre kısıtlaması söz konusu mu, daha uzun video paylaşmak için neler deneyebilirsin keşfetmek için okumaya devam et! …

TikTok alt yazı ekleme adım adım nasıl yapılır?
TikTok alt yazı ekleme adım adım nasıl yapılır?

Videolarının daha anlaşılır olması için alt yazı eklemek isteyebilirsin. Herhangi bir ek uygulamaya gerek kalmadan TikTok alt yazı ekleme otomatik yapılabiliyor. Hem içerik üreticiler hem de kullanıcılar açısından bu özellik nasıl kullanılır öğrenmek için okumaya devam et! Vi…

Android’de denemen gereken en iyi kısa video uygulamaları
Android’de denemen gereken en iyi kısa video uygulamaları

Kısa videoların popülerliği her geçen gün artıyor. Android’de videolarını düzenleyip paylaşım yapabileceğin en iyi kısa video uygulamalarını listeledik. Bu mobil platformlar ile sayısız insana ulaşabilir ve eğlenceli içeriklere göz atabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…