Android’de arkadaşlarınla oynayabileceğin en iyi yemek yapma oyunları

yemek-yapma-oyunları

Yemek pişirmeyi seviyor musun? Ortalığı batırmadan kendini tehlikeye atmadan keyifle yemek pişirmek ister misin? O zaman en iyi yemek yapma oyunları ile saatlerce eğlenebilir hatta arkadaşlarına meydan okuyabilirsin. En güzel Android oyunları keşfetmek için okumaya devam et!

En iyi yemek yapma oyunları

Android muhteşem oyunlarla geleceğin aşçılarına mutfağın kapılarını açıyor ve yemek yapmanın zevkini yaşatıyor. Eğer sen de mutfağa girip bir şeyler yapmaktan keyif alıyorsan bugünkü listemizde yer alan en iyi yemek yapma oyunlarını çok seveceksin.

Bu oyunlar genellikle bir restoranın mutfağında geçiyor ve müşterilerini mutlu etmek için harika lezzetler yapman gerekiyor. Kısa sürede en güzel yemeği yapmak ve herkesi doyurmak için elinden gelenin en iyisini yapmalısın.

🥙Acıktığında en iyi yemek siparişi uygulamaları listemizi dene.

En iyi yemek pişirme oyunları

Kendini bir şef gibi hissedeceğin en iyi 5 yemek pişirme oyununu listeledik. Bu oyunları AndroidListe’den ücretsiz olarak indirebilirsin. Önce bu oyunları kısaca tanıyalım ve ardından detayları paylaşalım.

  • Yemek Çılgınlığı – Şefin Oyunu ile dünyaya nam salan bir aşçı ol.
  • İyi Pizza Güzel Pizza oyununda şehrin en iyi pizzalarını sen yap.
  • Cooking City – Cooking Games, stratejik düşünmen gereken bir yemek pişirme oyunu.
  • Cooking Mama: Let’s cook! ile mutfakta adım adım yemek yap.
  • Cooking Crush: mutfak oyunları arkadaşlarınla eğlenmek için iyi bir seçim.

🤿 Sanal dünyayı keşfetmek için en iyi VR oyunları listemizi de incele.

Oyun indirme sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazla uygulama, APK, tema, rehber, öğretici ve haber sunuyor. Bu makaleyi beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş!

  1. Cooking Madness - A Chef's Restaurant Games

    Cooking Madness – A Chef’s Restaurant Games

    Yemek oyunları arasında hatırı sayılır bir popülaritesi olan Yemek Çılgınlığı oyunu, dünya mutfaklarını keşfetmeni sağlayacak. Farklı konseptlere sahip restoranlardan birini işletecek, başarılı bir şef olarak farklı kültürlerden gelen müşterilerine en iyi yemekleri yapacaksın. Malzeme seçiminden yapılışına kadar her aşamayı kontrol edeceksin.

  2. Good Pizza, Great Pizza

    Good Pizza, Great Pizza

    İyi Pizza Güzel Pizza, adından da anlayacağın üzere bir pizza yapma oyunu. Şehirdeki en lezzetli pizzaları yapan bir restoranı işleteceksin. Müşterilerin istediği siparişleri zamanında yetiştirmek için elinden geleni yapacaksın. Rakiplerinde boş durmayıp senle uğraşacak. Bol malzeme tedarik etmeli, ekipmanlarını geliştirmeleri ve en iyi pizza ustası olmalısın.

  3. Cooking City - crazy restaurant game

    Cooking City – crazy restaurant game

    Cooking City, sadece dokunarak 200’den fazla yemeği yapıp servis edeceğin, 2000’den fazla seviyesi olan yemek pişirme oyunlarından biri. Adım adım yeni tarifler, malzemeler ve ekipmanlar edinecek, müşterilerine en iyi hizmet vermek için yarışacaksın. Tariflerine ek dokunuşlar katabilir, bazı yemekleri menüden çıkarabilirsin. Artan siparişlere yetişmenin yolunu da bulmalısın.

  4. COOKING MAMA Let's Cook!

    COOKING MAMA Let’s Cook!

    Cooking Mama, kendini mutfakta gibi hissedeceğin harika bir yemek yapma simülasyonu. Malzemeleri soyup doğrayacak, ocağın başına geçip pişirecek ve baharatlar ekleyeceksin. Zamanla restoranını açmak isteyecek, kendi meyve ve sebzelerini yetiştirmeye başlayacak hatta balık tutacaksın. Yemekle ilgili 30’dan fazla mini oyunda cabası.

  5. Cooking Crush: Chef Restaurant Girls Cooking Games

    Cooking Crush: Chef Restaurant Girls Cooking Games

    Cooking Crush, mutfağa girip yemek yapman ve zamanı da iyi yönetmen gereken bir simülasyon oyunu. Huysuz müşterilerine en zorlu yemekleri en kısa sürede yapmalısın. Farklı ülkelere gidip yeni yemekler öğrenebilir, kendi restoranını dilediğin gibi dekore edebilirsin. Bir takıma katılabilir ve arkadaşlarınla eş zamanlı oynayarak hep birlikte eğlenebilirsiniz.

Android’de oynaman gereken en iyi kaçış oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi kaçış oyunları

Ne olursa olsun kesin bir çıkış yolu bulurum diyorsan kaçış oyunları tam senlik olabilir. Android’de oynaman gereken en iyi kaçış oyunlarını listeledik. Maceralara dalacağın, kötü ve korkutucu adamlarla mücadele edeceğin en iyi Android oyunları keşfetmek için okumaya devam et…

Android’de oynaman gereken en iyi av oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi av oyunları

Canlılara zarar vermeden av yapmak istiyorsan Android oyunlar ideal bir çözüm olabilir. Mobil cihazlarında oynayabileceğin en iyi av oyunlarını listeledik. Vahşi doğada farklı maceralar yaşayacağın ve çeşitli hayvanlar avlayacağın en güzel av oyunları için okumaya devam et! E…

Android’de oynaman gereken en iyi poker oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi poker oyunları

Kart oyunlarını seviyor, şansına ve yeteneklerine güveniyor musun? O zaman en iyi poker oyunları ile Android’de keyifli zaman geçirebilirsin. Hareket halindeyken de Android cihazlarında online veya çevrim dışı oynayabileceğin en güzel oyunları keşfetmek için okumaya devam et!…

Android’de oynaman gereken en iyi Roblox oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Roblox oyunları

Roblox, her yaştan oyun severin Android’de en çok oynadığı oyunların başında geliyor. Devasa dünyasında yüzlerce oyun seçeneği sunuyor. Roblox’taki en iyi oyunların yanı sıra Roblox benzeri oyunların yer aldığı bir liste hazırladık. Listemizi keşfetmek için okumaya devam et! …