Android’de eğlenebileceğin en iyi VR oyunları

en-iyi-vr-oyunları

Bir süper kahraman olup gökyüzünde uçmak ister misin? Android telefonun ile bu artık mümkün. Listemizde yer alan en iyi VR oyunları seni sanal bir dünyaya taşıyacak ama gerçekmiş gibi hissedeceksin. Saatlerce eğlenebileceğin en güzel oyunları keşfetmek için okumaya devam et!

En iyi sanal gerçeklik (VR) oyunları

VR, İngilizce virtual reality kelimesinin kısaltması ve Türkçede sanal gerçeklik anlamına geliyor. Sanal gerçeklik oyun deneyimini farklı bir noktaya taşıyor ve oyunun evreninde kendini gerçekten varmış gibi hissediyorsun.

Bilgisayara veya oyun konsoluna ihtiyaç duymadan Android’de VR keyfini yaşaman mümkün. Tek ihtiyacın olan telefonunla uyumlu bir VR gözlüğe sahip olmak. Bu sayede devasa bir ekranda oyun oynuyormuş gibi keyif alabilirsin.

En iyi Android VR oyunları

Mobil cihazlarında keyifli zaman geçirmeni sağlayacak en iyi VR oyunları listeledik. Listemizdeki oyunları AndroidListe’den indirebilirsin. Şimdi kısaca listemizi tanıyalım ve ardından detayları paylaşalım.

  • VR Thrills Roller Coaster Game ile sanal olarak hız trenine bin.
  • VR X-Racer- Aero Racing Games ile ne kadar iyi bir pilotsun ispatla.
  • Sisters seni çok korkutacak.
  • Jurassic VR Dinos on Cardboard, dinozorları keşfetmen için sanal bir fırsat sunuyor.
  • VR Noir ile sinematik bir sanal gerçeklik deneyimine hazır ol.

📖 Oynaman gereken en iyi görsel roman oyunları listemizi de incele.

APK sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazla uygulama, oyun, tema ve haber sunuyor. Bu makaleyi beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş!

  1. VR Thrills: Roller Coaster 360

    VR Thrills: Roller Coaster 360

    Lunaparkta hız trenlerini kim sevmez ki? VR Thrills Roller Coaster, Android’de adrenalin dolu bu deneyimi yaşamanı sağlıyor. Harika bir 3D modelleme ile hazırlanmış bir roller coastera bineceksin. 360 derecelik görüş açısıyla sürüş sırasında çevrene tamamen hakim olabilir ama çığlıklarını tutamayabilirsin.

  2. VR X-Racer - Aero Racing Games

    VR X-Racer – Aero Racing Games

    VR X-Racer, hız tutkunları için yarış temalı ideal bir sanal gerçeklik oyunu. Geleceğin değişen dünyasında bir uzay gemisini kontrol edecek, binaların ve engellerin arasında en hızlı bir şekilde uçmaya çalışacaksın. Sürprizlerle dolu parkurlarda düşmemek ve engellere çarpmamak için uçuş sırasında çok dikkatli olmalısın.

  3. Sisters

    Sisters

    Google CardBoard ile çalışan Sisters, VR destekli bir korku oyunu. Kendini karanlık bir evde bulacak, kafanı nereye çevirsen oldukça gerçekçi duran tüyler ürpertici şeyler göreceksin. İşkenceye maruz kalan insanlardan biri olmamak için kaçmanın ve hayatta kalmanın bir yolunu bulmalısın.

  4. Jurassic VR - Google Cardboard

    Jurassic VR – Google Cardboard

    Jurassic VR ile JURA Çağı’na geri dönecek, vahşi bir tabiatta safari tarzında bir geziye çıkacaksın. Giganotosaurus, Triceratops, T-Rex gibi en merak edilen dinozor türlerini yakından keşfedeceksin. Oldukça detaylı hazırlanmış adada farklı yerleri görmek için turlara çıkabilir, ormanın derinliklerine inebilirsin.

  5. VR Noir

    VR Noir

    VR Noir, fantastik ve sürükleyici hikayesi ile kendini kaptıracağın sinematik görsellere sahip polisiye bir VR oyunu. Oyunda para kazanmak zorunda olan özel dedektif Veronica Coltrane’nin yerine geçeceksin. Olay yerlerini inceleyecek, şüphelilerle görüşecek ve müşterilerinin sorularına cevaplar bulacaksın.

Android’de oynaman gereken en iyi kaçış oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi kaçış oyunları

Ne olursa olsun kesin bir çıkış yolu bulurum diyorsan kaçış oyunları tam senlik olabilir. Android’de oynaman gereken en iyi kaçış oyunlarını listeledik. Maceralara dalacağın, kötü ve korkutucu adamlarla mücadele edeceğin en iyi Android oyunları keşfetmek için okumaya devam et…

Android’de oynaman gereken en iyi av oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi av oyunları

Canlılara zarar vermeden av yapmak istiyorsan Android oyunlar ideal bir çözüm olabilir. Mobil cihazlarında oynayabileceğin en iyi av oyunlarını listeledik. Vahşi doğada farklı maceralar yaşayacağın ve çeşitli hayvanlar avlayacağın en güzel av oyunları için okumaya devam et! E…

Android’de oynaman gereken en iyi poker oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi poker oyunları

Kart oyunlarını seviyor, şansına ve yeteneklerine güveniyor musun? O zaman en iyi poker oyunları ile Android’de keyifli zaman geçirebilirsin. Hareket halindeyken de Android cihazlarında online veya çevrim dışı oynayabileceğin en güzel oyunları keşfetmek için okumaya devam et!…

Android’de oynaman gereken en iyi Roblox oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Roblox oyunları

Roblox, her yaştan oyun severin Android’de en çok oynadığı oyunların başında geliyor. Devasa dünyasında yüzlerce oyun seçeneği sunuyor. Roblox’taki en iyi oyunların yanı sıra Roblox benzeri oyunların yer aldığı bir liste hazırladık. Listemizi keşfetmek için okumaya devam et! …