Android’de oynaman gereken en iyi görsel roman oyunları

görsel-roman-oyunları

Şahane görsellere sahip ve hikayesini yönlendirebileceğin oyunlar oynamak ister misin? Cevabın evetse en iyi görsel roman oyunları listemiz tam senlik olabilir. Olay kurgusuyla seni etkileyecek, kararlarına göre gidişatı değiştirebileceğin en iyi Android oyunları keşfetmek için okumaya devam et!

Görsel roman oyunları

Görsel roman oyunları, klasik oynanışa sahip olmayan ve çoğu zaman etkileşimli olan bir oyun türü. Hikayenin ve karakterlerin ön plana çıktığı bu oyun türünde anlatıcı neler yapabileceği sana anlatır. Anlatımlar sesli veya metin bazlı olabilir.

Bir nevi etkileşimli hikaye oyunları sayılan görsel roman oyunları, Japonya kökenli ve birçoğu anime ögeleri taşır. İlgi çekici hikaye, başarışı görseller ile işlenir. Çizgi roman tarzında hazırlanmış bu oyunlarda karakterin kaderini genellikle oyuncu belirler. Macera, korku, gizem gibi birçok heyecan verici unsur da yer alır.

🥷 En iyi anime oyunları listemizi de incele.

En iyi görsel roman oyunları listesi

Grafikleri ve olay örgüsü ile seni kendine bağlayacak en iyi görsel roman oyunlarından seçtiğimiz listemizi kısaca tanıyalım ve detayları aşağıda paylaşalım. Bu oyunları AndroidListe’den indirebilirsin.

  • Underworld Office’de, seni kurtaran hayaletlere çalışmaya hazır mısın?
  • Mystic Messenger’da aşka düşmemek için kendini zor tutacaksın.
  • 7 Days: Gizem Görsel Roman’da, kaderini vereceğin kararlar belirleyecek.
  • Everlasting Summer, seni geçmişte ilginç bir mekana götürecek.
  • Mysterious Forum and 7 Rumors’ta her hikaye mutlu sonla bitmeyecek.

👗 Moda tutkunları için en iyi giydirme oyunları listemiz yayında, şimdi incele.

Oyun indirme sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazla uygulama, APK, tema ve haber sunuyor. Bu makaleyi beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş!

  1. Yeraltı Ofisi: Underworld Office!

    Yeraltı Ofisi: Underworld Office!

    Underworld Office’de, hayaletler tarafından kurtarılan Eugene’nin ilginç hikayesine tanıklık edeceksin. Oyun 40 kısa film ve 150 illüstrasyondan oluşan bir dünyada geçiyor. Macera ve gizem dolu, senin kararlarına göre şekillenen 7 farklı rota seni bekliyor. Birçok şeyi keşfedecek ve deneyimleyeceksin.

  2. Mystic Messenger

    Mystic Messenger

    Mystic Messenger, metin bazlı bir görsel roman ve kendini bir mesajlaşma uygulaması kullanıyor gibi hissedeceksin. Diğer karakterlerle sohbet edecek, mesajlar alıp cevaplayacaksın. Ayrıca romantizm rüzgarına kendini kaptırabilir ve aradığın aşkı bulabilirsin. Tüm kararlar senin elinde.

  3. 7Days! - Decide your story

    7Days! – Decide your story

    7 Days, macera ve gizem unsurları içeren oldukça ilgi çekici bir etkileşimli hikaye oyunu. Vereceğin kararlar, oyunun gidişatını etkilemekle birlikte senin kaderini de belirleyecek. Metin bazlı oyunda diğer karakterlerle etkileşime girecek ve hikayenin sonuna sen karar vereceksin.

  4. Everlasting Summer

    Everlasting Summer

    Eski Sovyet Rusya’sında geçen Everlasting Summer, oldukça özgün bir görsel roman. Semyon’un otobüsle yaptığı gizemli maceraya tanık olacaksın. Geçmişe giden Semyon, Sovionok adı verilen bir kamptan kendi zamanına ve evine dönmenin yolu bulmak için kamp halkından yardım almalı ve ipuçları iyi bir şekilde değerlendirmeli.

  5. Mysterious Forum and 7 Rumors [Visual Novel]

    Mysterious Forum and 7 Rumors [Visual Novel]

    Korku ögeleri taşıyan Mysterious Forum and 7 Rumors kısa ancak heyecan verici bir görsel roman oyunu. Oyunun ilerleyişini senin kararların belirleyecek ve farklı sonuçlar doğuracak. Oyun, liseli öğrencilerin hazırladığı bir forumda geçiyor. Burada paylaşılan bazı hikayeler gerçek olacak ancak sonuçları hiç de iyi olmayacak.

Android’de oynaman gereken en iyi kaçış oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi kaçış oyunları

Ne olursa olsun kesin bir çıkış yolu bulurum diyorsan kaçış oyunları tam senlik olabilir. Android’de oynaman gereken en iyi kaçış oyunlarını listeledik. Maceralara dalacağın, kötü ve korkutucu adamlarla mücadele edeceğin en iyi Android oyunları keşfetmek için okumaya devam et…

Android’de oynaman gereken en iyi av oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi av oyunları

Canlılara zarar vermeden av yapmak istiyorsan Android oyunlar ideal bir çözüm olabilir. Mobil cihazlarında oynayabileceğin en iyi av oyunlarını listeledik. Vahşi doğada farklı maceralar yaşayacağın ve çeşitli hayvanlar avlayacağın en güzel av oyunları için okumaya devam et! E…

Android’de oynaman gereken en iyi poker oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi poker oyunları

Kart oyunlarını seviyor, şansına ve yeteneklerine güveniyor musun? O zaman en iyi poker oyunları ile Android’de keyifli zaman geçirebilirsin. Hareket halindeyken de Android cihazlarında online veya çevrim dışı oynayabileceğin en güzel oyunları keşfetmek için okumaya devam et!…

Android’de oynaman gereken en iyi Roblox oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Roblox oyunları

Roblox, her yaştan oyun severin Android’de en çok oynadığı oyunların başında geliyor. Devasa dünyasında yüzlerce oyun seçeneği sunuyor. Roblox’taki en iyi oyunların yanı sıra Roblox benzeri oyunların yer aldığı bir liste hazırladık. Listemizi keşfetmek için okumaya devam et! …