Android’de oynaman gereken en iyi gizlilik oyunları

en-iyi-gizlilik-oyunları

İçinde gizem ve aksiyon taşıyan oyunları seviyor musun? O halde en iyi gizlilik oyunları listemiz tam senlik olabilir. Verilen görevleri büyük gizlilikle yerine getirmen gereken farklı türdeki bu oyunlara bayılacaksın. En iyi Android oyunları keşfetmek için okumaya devam et!

Stealth oyunları

Stealth games, Türkiye’de stealth oyunları veya gizlilik oyunları olarak anılıyor. Böyle bir isim verilmesinin temelinde oyuncunun görevleri tamamlamak, rakiplerini yenmek veya onlardan kurtulmak için azami ölçüde gizliliğe başvurması. Bu oyunlarda gizlice suikast işlemeli, çaktırmdan bir eşyayı çalmalı veya yakalanmadan düşmanın elinden kurtulmalısın.

Gizlilik oyunları; aksiyon, macera, RPG, FPS, korku gibi birçok ögeyi barındırıyor. Ne olursa olsun kendini gizlemenin bir yolunu bulmalısın.

🕵️ Sır çözmeyi seviyorsan en iyi dedektif oyunları listemizi inceleyebilirsin.

En iyi gizlilik oyunları listesi

Heyecanla oynayacağın en iyi gizlilik oyunlarını senin için listeledik. Aksiyonun bitmediği bu oyunlarda, komşundan kaçacak, profesyonel bir suikastçı veya hırsız olacaksın. Listemizdeki mobil oyunları AndroidListe’den indirebileceğini hatırlatalım. Önce kısaca tanıyalım ardından da detayları paylaşalım.

  • Stealth Master’da, kötülere meydan okuyan gizemli bir ninja ol.
  • Hello Neighbor’da komşunun evinde ne var yok öğren.
  • Assassin’s Creed Rebellion’da kendi suikastçı birliğini kur.
  • Card Thief, kartlarla yeteneklerini sınayacağın ilginç bir soygun macerası.
  • Robbery Madness 2’de bir türlü yakalanamayan bir hırsızın yerine geçeceksin.

👾 Nostaljiyi seviyorsan en iyi pixel art oyunları listemizi şimdi incele.

Oyun indirme sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazla uygulama, APK, tema ve haber sunuyor. Bu makaleyi beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş!

  1. Stealth Master

    Stealth Master

    Stealth Master, aksiyon dolu bir gizlilik oyunu. Bir ninja olarak gölgelere gizlenecek, düşmanlarına ve hedeflerine gizlice sokulup onları öldürecek, en çalınmaz eşyaları ustaca ele geçireceksin. Birçok farklı silah kullanarak gözü pek bir suikastçıya dönüşeceksin. Karakterini özelleştirebilir ve geliştirebilirsin.

  2. Hello Neighbor

    Hello Neighbor

    Hello Neighbor, gizlilik ögeleri taşıyan bir hayatta kalma ve korku oyunu. Komşunun evine gizlice girmenin ve odalarda dolaşmanın bir yolunu bulmalısın. Bodrumunda ne sakladığını, acımasız komşuna yakalanmadan ortaya çıkarmalısın. Ancak her yerde seni tuzaklar bekliyor olacak.

  3. Assassin's Creed Rebellion

    Assassin’s Creed Rebellion

    Assassin’s Creed Rebellion’da bir suikastçı rolünü üstlenecek, Tapınakçılara karşı kendi kardeşliği kuracak ve takımına yeni kahramanlar ekleyeceksin. Çeşitli görevler içeren bu RPG’de rakiplerini ortadan kaldıracak, ganimetleri toplayacak, kaleni ve komuta merkezini güçlendireceksin.

  4. Card Thief

    Card Thief

    Card Thief, gizlilik oyunlarına yeni bir boyut getiriyor ve Solitaire kart sistemini benzersiz bir şekilde yorumluyor. Her bir kart performansını ve yeteneklerini etkileyecek. Heyecan verici bir soygunda kartları kullanarak kendini sınayacaksın. Kartlarınla muhafızları aşarak hazineleri gizlice çalacaksın.

  5. Robbery Madness - Robber Stealth FPS Loot Grinder

    Robbery Madness – Robber Stealth FPS Loot Grinder

    Serinin devamı olan Robbery Madness 2’de profesyonel bir hırsız olarak maceraya devam edeceksin. Bu RPG’de ganimetleri ve lüks eşyaları gizlice ele geçirmelisin. Güvenlik sistemlerini alt etmeli ve nöbetçileri atlatmalısın. Müze, AVM gibi değerli eşyaların olduğu binaları sessizce soyup kaçmalısın.

Android’de oynaman gereken en iyi kaçış oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi kaçış oyunları

Ne olursa olsun kesin bir çıkış yolu bulurum diyorsan kaçış oyunları tam senlik olabilir. Android’de oynaman gereken en iyi kaçış oyunlarını listeledik. Maceralara dalacağın, kötü ve korkutucu adamlarla mücadele edeceğin en iyi Android oyunları keşfetmek için okumaya devam et…

Android’de oynaman gereken en iyi av oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi av oyunları

Canlılara zarar vermeden av yapmak istiyorsan Android oyunlar ideal bir çözüm olabilir. Mobil cihazlarında oynayabileceğin en iyi av oyunlarını listeledik. Vahşi doğada farklı maceralar yaşayacağın ve çeşitli hayvanlar avlayacağın en güzel av oyunları için okumaya devam et! E…

Android’de oynaman gereken en iyi poker oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi poker oyunları

Kart oyunlarını seviyor, şansına ve yeteneklerine güveniyor musun? O zaman en iyi poker oyunları ile Android’de keyifli zaman geçirebilirsin. Hareket halindeyken de Android cihazlarında online veya çevrim dışı oynayabileceğin en güzel oyunları keşfetmek için okumaya devam et!…

Android’de oynaman gereken en iyi Roblox oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Roblox oyunları

Roblox, her yaştan oyun severin Android’de en çok oynadığı oyunların başında geliyor. Devasa dünyasında yüzlerce oyun seçeneği sunuyor. Roblox’taki en iyi oyunların yanı sıra Roblox benzeri oyunların yer aldığı bir liste hazırladık. Listemizi keşfetmek için okumaya devam et! …