Android’de oynaman gereken en iyi pixel art oyunları

pixel-art-oyunları

Eski tarz oyunları seviyor ve pikselli grafikleriyle oldukça ilgini mi çekiyor? Android’de oynaman gereken en iyi pixel art oyunları senin için listeledik. Modern çağa inat, nostaljik görünümleriyle saatlerce elinden düşmeyecek en iyi oyunları keşfetmek için okumaya devam et!

Pixel art oyunları

İlk bilgisayar ve video oyunları 8 veya 16 bitlik pikselli bir tasarıma sahipti. Bilgisayar teknolojileri geliştikçe oyunların grafikleri de gelişti ve daha gerçekçi bir görünüme kavuştu. Günümüzün oyunları grafikleriyle oldukça etkili bir görsellik sunuyor. Grafik kalitesi arttıkça daha iyi cihazlara ihtiyaç duyuluyor.

Bu durum cep telefonları ve tabletler için de geçerli. Günümüzün telefonları grafik kalitesi yüksek oyunları artık daha kolay çalıştırabiliyor. Ancak görsellik arttıkça cihazın özelliklerinin artması gerekiyor.

Hem maziyi hatırlamak isteyenler hem de mütevazi bir mobil cihazda oyun oynamak isteyenler pixel art oyunları tercih ediyor. Bu oyun türü, grafikler ve cihazlar gelişmiş olsa da hatırı sayılır bir kitleye hala hitap ediyor.

👾 En iyi pixel art uygulamaları listemize de göz atmayı ihmal etme.

En iyi 5 pixel art oyunu

Mobil cihazlarında severek oynayabileceğin en iyi 5 pixel art oyununu listeledik. Piksel sanatının en iyi örneklerine sahip bu oyunları AndroidListe’den indirebilirsin. Şimdi kısaca listemizi tanıyalım.

  • Sonic The Hedgehog 2 Classic, efsane atari oyunu mobil cihazlarda yaşamaya devam ediyor.
  • Minecraft, piksel sanatına ilgiyi artıran harika bir yaratıcılık ve inşa oyunu.
  • Stardew Valley ile kendi pikselli çiftliğini kurmaya hazır mısın?
  • Terraria, vazgeçilmez bir sandbox oyunu.
  • Pixel Art – Boyama oyunları, boyamayı sevenler için harika bir seçenek.

♚ Klasik oyunlardan hoşlanıyorsan en iyi satranç oyunları listemizi de incele.

Oyun indirme sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazla uygulama, APK, tema ve haber sunuyor. Bu makaleyi beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş!

  1. Sonic The Hedgehog 2 Classic

    Sonic The Hedgehog 2 Classic

    Sega’nın efsane oyunu hızlı kirpi Sonic, artık mobil cihazlarda. Sonic The Hedgehog 2 Classic’te Dr. Robotnik’in şeytani planlarını bozmak için uğraşacaksın. 2D yandan kaydırmalı bu macerada, su altından ışıklı eğlence mekanlarına kadar farklı 12 alanda oynayabilirsin. Hızını ve reflekslerini göster.

  2. Minecraft

    Minecraft

    Minecraft ile piksellerden oluşan sonsuz bir dünyada yaratıcılığını gösterecek veya hayatta kalmak için savaşacaksın. Düşmanlarını yenmek için çeşitli silahlar; yaşamak için binalar inşa edecek ve kaynaklar bulacaksın. Modlar, haritalar, eklentiler ve kaplamalar ile sonsuz bir eğlence vadediyor.

  3. Terraria

    Terraria

    Terraria, pixel art tarzında macera, keşif ve inşa gibi zorlukları sevenler için ideal bir sandbox oyunu. Saldırgan yaratıkların yaşadığı bir dünyada hayatta kalmalısın. Bunun için 3 şey yapacaksın: kazmak, inşa etmek ve savaşmak. Hayal gücünü kullanarak özgürce kendine yeni bir çevre oluşturabilirsin.

  4. Stardew Valley

    Stardew Valley

    Stardew Valley, eski bir çiftliği büyütmen ve yerel halkla etkileşim kurman gereken pixel art tarzı bir RPG. Dedesinden kalan eski çiftliğe taşınan birini canlandıracaksın. Meyve sebze ekip hayvan yetiştirecek hatta balık tutacaksın. Yeni binalar inşa et, aileni kur ve çiftliğini genişlet.

  5. Pixel Art: Build by Number Game

    Pixel Art: Build by Number Game

    Pixel Art Boyama Oyunları, her yaştan oyuncuya hitap eden, rahatlamanı ve dinlenmeni sağlayacak sanal bir boyama kitabı. Çocuklar için de oldukça eğlenceli saatler vadediyor. Zengin arşivindeki tablolardan (15.000) birini seçecek piksel piksel boyayarak saklı resmi ortaya çıkaracaksın.

Android’de oynaman gereken en iyi kaçış oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi kaçış oyunları

Ne olursa olsun kesin bir çıkış yolu bulurum diyorsan kaçış oyunları tam senlik olabilir. Android’de oynaman gereken en iyi kaçış oyunlarını listeledik. Maceralara dalacağın, kötü ve korkutucu adamlarla mücadele edeceğin en iyi Android oyunları keşfetmek için okumaya devam et…

Android’de oynaman gereken en iyi av oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi av oyunları

Canlılara zarar vermeden av yapmak istiyorsan Android oyunlar ideal bir çözüm olabilir. Mobil cihazlarında oynayabileceğin en iyi av oyunlarını listeledik. Vahşi doğada farklı maceralar yaşayacağın ve çeşitli hayvanlar avlayacağın en güzel av oyunları için okumaya devam et! E…

Android’de oynaman gereken en iyi poker oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi poker oyunları

Kart oyunlarını seviyor, şansına ve yeteneklerine güveniyor musun? O zaman en iyi poker oyunları ile Android’de keyifli zaman geçirebilirsin. Hareket halindeyken de Android cihazlarında online veya çevrim dışı oynayabileceğin en güzel oyunları keşfetmek için okumaya devam et!…

Android’de oynaman gereken en iyi Roblox oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Roblox oyunları

Roblox, her yaştan oyun severin Android’de en çok oynadığı oyunların başında geliyor. Devasa dünyasında yüzlerce oyun seçeneği sunuyor. Roblox’taki en iyi oyunların yanı sıra Roblox benzeri oyunların yer aldığı bir liste hazırladık. Listemizi keşfetmek için okumaya devam et! …