Android’de oynaman gereken en iyi dedektif oyunları

en-iyi-dedektif-oyunları

Sokakta hunharca bir cinayet işlendi. Akıllara gelen ilk soru: katil kim? Hislerine ve araştırmacı yönüne güveniyorsan en iyi dedektif oyunlarında herkesin merak ettiği o sorunun cevabını bul. Polisiye vakaları aydınlatacağın en güzel oyunları keşfetmek için okumaya devam et!

Dedektif oyunları Android’de seni bekliyor

Polisiye, yalnızca edebiyatta değil oyun dünyasında da ilgi uyandıran bir konu. Acayip mekanlar, gizemli cinayetler, suçlu ve masum insanlar, bitmek bilmeyen macera, ilgiyi hep canlı tutuyor. İyi kurgulanmış bir öykü insanı alıp götürüyor.

Mobil oyun dünyasında da birçok dedektiflik oyunu bulman mümkün. Bu oyunlarda bir dedektifin yerine geçecek, suç mahallini inceleyecek, delilleri toplayacak, tanıklarla görüşecek ve olayı çözeceksin.

🧱 Gözlem gücünü güveniyorsan en iyi gizli nesne bulma oyunları listemizi de inceleyebilirsin.

En iyi dedektiflik oyunları

Mobil cihazlarında severek oynayabileceğin dedektif temalı en iyi oyunları bir liste haline getirdik. Bu oyunları AndroidListe’den kolayca indirebilirsin. Şimdi listemizi kısaca tanıyalım.

  • Criminal Case, olay yerini detaylı incelemen gereken bir oyun.
  • Tiny Room Stories’te baban dahil tüm kasabalılar nereye kaybolmuş bulman gerekiyor.
  • Duskwood – Detective Story ile seni bir kızın kaybolmasından sorumlu tutsalardı ne olurdu gör.
  • Who Is The Killer? Episode 1’de katili bulmak için sezgilerini kullan.
  • Homicide Squad: Hidden Crimes‘ta gözünden hiç bir detayı kaçırma!

🏭 İş dünyasına atılacağın en iyi tycoon oyunları listemize göz atmayı unutma!

Oyun indirme sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazla uygulama, oyun, tema ve haber sunuyor. Bu makaleyi beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş!

  1. Criminal Case

    Criminal Case

    Criminal Case, bir dizi cinayeti çözmen gereken gizli nesne bulma ve dedektiflik oyunu. Farklı olay mahallerini inceleyecek, delil toplayacaksın. Katili yakalamak için tanıklarla görüşebilir, delilleri laboratuvarında analiz edebilirsin. Katilin kim olduğuna karar verdiğinde hemen tutukla.

  2. Tiny Room Stories: Town Mystery

    Tiny Room Stories: Town Mystery

    Tiny Room Stories, içinde birçok bulmaca barındıran, kendini bir dedektif gibi hissedeceğin heyecanlı bir oyun. Babanla birlikte tüm kasaba halkının nereye kaybolduğunu çözeceksin. Bunun için her yöne dönebilen 3 boyutlu odaları inceleyecek, nesnelerle etkileşime girecek ve görevleri yapacaksın.

  3. Duskwood – Episode 1, Interactive Choices Stories

    Duskwood – Episode 1, Interactive Choices Stories

    Duskwood, karakterlerle etkileşime geçmen gereken bir hikayeye sahip. Vereceğin kararlar ile kayıp Hannah’ın bulunmasına yardımcı olacak ve şüpheleri ortadan kaldıracaksın. Çünkü polis senden şüpheleniyor. Adım adım bu gizemli kayıp vakasını çözmeli ve gerçek suçluyu yakalamalısın.

  4. Who Is The Killer? Episode I

    Who Is The Killer? Episode I

    Who Is The Killer? Episode 1, olay kurgusu ile klasik polisiye romanlardan ilham alan kendini bir dedektifin yerine koyacağın bir oyun. Sezgilerini ve mantığını kullanarak katilin kim olduğunu bulacaksın. Bunun için delil toplamalı, şüphelileri soruşturmalı ve aralarındaki bağları çözmelisin.

  5. Homicide Squad: Hidden Crimes

    Homicide Squad: Hidden Crimes

    Homicide Squad, CSI’dan ilham alan her bir olayı en başından çözmen gereken bir dedektiflik oyunu. Gizli nesneleri keşfedecek, bunları cinayetleri çözmede kullanacaksın. Olayla ilgisi olabilecek her delili değerlendirecek, karakterlerle etkileşime geçecek, konuşturmanın bir yolunu bulacaksın.

Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları

Ekranlarda severek izlediğin süper kahramanlarla oynamak ve onların eşsiz dünyasına dalmak ister misin? Birçok iyi ve kötü kahramanı barındıran en iyi Marvel oyunları ile Android’de keyifli zaman geçirebilirsin. Marvel evrenini mobil oyunlarla keşfetmek için okumaya devam et!…

Tutkunları için Android’deki en iyi bilardo oyunları
Tutkunları için Android’deki en iyi bilardo oyunları

Efsane masa oyunu bilardoyu sevenlerden misin? Oynaması kolay ama bir o kadar da keyifli olan, çok oyunculu ve çevrim dışı en iyi bilardo oyunlarını listeledik. Fiziği, oynanışı, görünümü ile oyun salonlarını aratmayan en iyi Android oyunları keşfetmek için okumaya devam et! …