Android’de oynaman gereken en iyi gerçek zamanlı strateji (RTS) oyunları

en-iyi-gerçek-zamanlı-strateji-rts-oyunları

Hızlı ve akılcı kararlar vermen gereken, aksiyon dolu oyunları seviyor musun? O zaman kendini tam bir lider gibi hissedeceğin en iyi gerçek zamanlı strateji oyunlarını denemelisin. En iyi RTS oyunları listemizi keşfetmek ve çevrim içi savaşlara katılmak için okumaya devam et!

En iyi gerçek zamanlı strateji oyunları

RTS olarak kısaltılan, real time strategy oyunları, gerçek zamanlı strateji anlamına gelir. Esasen strateji oyunlarının bir alt türü. Sıra tabanlı strateji oyunlarının aksine taktiğini her an değiştirebilir, yeni hamleler yapabilir ve rakibinin ne yapacağını beklemene gerek kalmaz.

Bu oyunlarda genel olarak bir üs kurarak başlanır. Kaynak ve insan gücü bulman gerekir. Ordunu, birliklerini, askerlerini, üssünü, kaynaklarını, teknolojini, silah envanterini, hatta kentini geliştirmen gerekir.

⚔️ Taktiksel oyunları seviyorsan en iyi Android strateji oyunları listemizi de inceleyebilirsin.

En iyi RTS oyunları

Bu türün en iyi örneklerinden 5 tanesini seçip bir liste hazırladık. RTS oyunlarını AndroidListe’den indirebilirsin. Listemizi kısaca tanıyalım ardından detayları paylaşalım.

  • Doomsday: Last Survivors, hayatta kalmak için mücadele edeceğin gerçek zamanlı strateji.
  • Rise of Kingdoms: Lost Crusade ile medeniyetler savaşına hazır ol.
  • Rise of Empires: Ice and Fire’da küçük bir köyden imparatorluğa dönüşü gerçekleştir.
  • Top War: Battle Game’de özgür kalabilmek için en güçlü sen ol!
  • Company of Heroes ile İkinci Dünya Savaşı’nı yeniden yaşa.

👮 Polisiye türünü seviyorsan en iyi dedektif oyunları listemizi şimdi incele.

APK sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazla uygulama, oyun, tema ve haber sunuyor. Bu makaleyi beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş!

  1. Doomsday: Last Survivors

    Doomsday: Last Survivors

    Doomsday, zombilerin şafağında hayatta kalman gereken bir RTS. Zombilerin hakimiyetini kırmak için geriye kalanları toplamalı, sığınak inşa etmeli, birlikler kurup eğitmelisin. Kaynak bulmak için diğer sığınakları yağmalamalı, haritadaki puslu alanları keşfetmeli ve zombilere meydan okumalısın.

  2. Rise of Kingdoms: Lost Crusade

    Rise of Kingdoms: Lost Crusade

    Rise of Kingdoms, 13 farklı medeniyet arasından seçip yapıp zorlu savaşlara katılacağın bir RTS. Çok oyunculu oyunda ittifaklar kuracak, ordunu güçlendirecek ve medeniyetini geliştireceksin. Tarihe mal olmuş komutanları ordunun başına geçirebilirsin. Keşifler yapıp daha fazla zengin olabilirsin.

  3. Rise of Empire

    Rise of Empire

    Rise of Empirese, bir çiftçiyle başlayıp tüm dünyaya meydan okuyacağın çok oyunculu bir RTS. Kadim çağlardan başlayıp kendini köyünü kuracak, kaynak bulacak ve bir imparatorluğa dönüşeceksin. Ejderhalara, felaketlere, yağmacılara ve seni yok etmek isteyen düşmanlarına gücünü göstermelisin.

  4. Top War: Battle Game

    Top War: Battle Game

    Top War’da küçük bir adayı ele geçirilemez bir üsse dönüştüreceğin çok oyunculu bir RTS. Binalar, askeri üsler inşa edecek, robotlar başta olmak üzere birçok silah geliştireceksin. Denizde, havada ve karada yenilmez olmak için en yetenekli komutanları toplayacak ve diğerlerine saldıracaksın.

  5. Company of Heroes

    Company of Heroes

    Company of Heroes, İkinci Dünya Savaşı’ndan ilham alan PC oyunun mobil versiyonu. Klasikleşen ve güzel grafiklere sahip bu RTS’nin oynanışı kolay, hızlı ilerliyor, savaşı kazanmak için seçebileceğin sayısız strateji ve taktik sunuyor. Hikaye modunun yanı sıra yapay zekaya karşı da savaşabilirsin.

Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları

Ekranlarda severek izlediğin süper kahramanlarla oynamak ve onların eşsiz dünyasına dalmak ister misin? Birçok iyi ve kötü kahramanı barındıran en iyi Marvel oyunları ile Android’de keyifli zaman geçirebilirsin. Marvel evrenini mobil oyunlarla keşfetmek için okumaya devam et!…

Tutkunları için Android’deki en iyi bilardo oyunları
Tutkunları için Android’deki en iyi bilardo oyunları

Efsane masa oyunu bilardoyu sevenlerden misin? Oynaması kolay ama bir o kadar da keyifli olan, çok oyunculu ve çevrim dışı en iyi bilardo oyunlarını listeledik. Fiziği, oynanışı, görünümü ile oyun salonlarını aratmayan en iyi Android oyunları keşfetmek için okumaya devam et! …