Android’de oynaman gereken en iyi Lego oyunları

en-iyi-lego-oyunları

Her kuşağın özellikle çocukların severek oynadığı küp bloklar denildiğinde ilk aklına ne gelir? Tabii ki Lego. En iyi Lego oyunları, bu küpten dünyayı Android’e taşıyor. Mini figürler, ünlü süper kahramanlar ve çok daha fazlası bu oyunlarda. Keşfetmek için hemen okumaya başla!

En iyi Lego oyunları

Bazı oyuncaklar var ki tüm dünyada bilinir ve her kuşak oynar. Hatta sadece çocuklar değil, yetişkinler de oynar. Bu oyuncaklardan biri de ünlü Lego. Birçok bloktan oluşan setleriyle çocukların hayal dünyasını geliştiren firmanın Android oyunları da mevcut.

Ünlü minifigürlerin yer aldığı, süper kahramanlardan veya sevilen filmlerden ilham alan mobil oyunlara sahip. Blokları birleştirmeye devam edebilir ya da yepyeni maceralara atılabilirsin.

🦁 Kesintisiz heyecanı seviyorsan en iyi Android macera oyunları listemizi inceleyebilirsin.

En iyi Lego oyunları listesi

Android cihazına indirip oynayabileceğin en iyi oyunlardan bir seçki hazırladık. Bu oyunlardan kimisi ücretsizken kimisi ücretli. Ayrıca bazı oyunları daha iyi oynayabilmek için Lego setlerine ihtiyacın olabilir. Şimdi kısaca listemizi tanıyalım ve ardından detayları paylaşalım.

  • Lego Friends, macera dolu bir koşuya seni davet ediyor.
  • Lego Tower’da minifigürlerin için yaşam kuleleri inşa edeceksin.
  • Lego Legacy ile minifigürlerin arasındaki amansız bir savaşa dahil olacaksın.
  • Lego Batman ile Gotham City’nin gizemli dünyasına dalacaksın.
  • Lego Star Wars’ta Güç Uyanıyor filmini minifigürlerle oynayacaksın.

߷ Bulmaca türündeki oyunları seviyorsan en iyi birleştirme oyunları listemizi hemen incele.

Oyun indirme sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazla uygulama, oyun, tema ve haber sunuyor. Bu makaleyi beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş!

  1. LEGO® Friends: Heartlake Rush

    LEGO® Friends: Heartlake Rush

    Lego Friends, Heartlike City’de birçok görevi gerçekleştirmen gereken bir koşu oyunu. Benzersiz özelliklere sahip farklı karakterler arasından istediğini seçebilirsin. Koşu sırasında çeşitli araçları sürebilir, bunları özelleştirebilir, yeni arabaların kilidini açabilir ve güçlendirmeleri kazanabilirsin.

  2. LEGO® Tower

    LEGO® Tower

    LEGO Tower, eğlenceli bir kule inşa oyunu. Her türlü daire ve işletmeyi barındıran hayalindeki kuleleri inşa edeceksin. Sanal bloklarla minifigürlerin yaşayıp çalışacağı yeni katlar ekleyeceksin. Yeni minifigürler topla, arkadaşlarının kulelerini ziyaret et ve parça takası yap.

  3. LEGO® Legacy: Heroes Unboxed

    LEGO® Legacy: Heroes Unboxed

    Lego Legacy, minifigürlerin arasından kendine bir takım kurup diğer karakterlerle mücadele edeceğin sıra tabanlı bir savaş oyunu. Bu RPG’de iyi bir strateji belirlemeni, kahramanının becerilerini kullanarak rakibini alt etmelisin. Takımını geliştirebilir, çok oyunculu savaşlara katılabilirsin.

  4. LEGO Batman: DC Super Heroes

    LEGO Batman: DC Super Heroes

    Süper kahraman Batman’i ve filmlerini seviyorsan Lego Batman oyunu tam senlik. 80’den fazla oynanabilir karakter sunuyor. Engelleri aşmak, zorlu bulmacaları çözmek için süper kahramanın güçlerini kullan. Joker başta olmak üzere tüm kötü karakterleri durdurmalı ve şehir kurtarmalısın.

  5. LEGO® Star Wars™: TFA

    LEGO® Star Wars™: TFA

    LEGO Star Wars ile Güç Uyanıyor filminin macerasını Lego dünyasında yeniden yaşayacaksın. Filme benzeyen ve yeni içerikler sunan birçok bölüm var. Bulmacaları çözmen, inşaatları denetlemen gerekiyor. Çoklu oyuncu desteği sunan oyunda uzay geminle it dalaşı bile yapabilirsin.

Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları

Eşleştirme oyunlarını seviyor ama daha klasik oyunlar mı arıyorsun? O zaman klasik masa oyunu Mahjong tam senlik. Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları senin için listeledik. Keyifli zaman geçirmeni sağlayacak en iyi Android oyunları görmek için okumaya devam et.…

Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları

Ekranlarda severek izlediğin süper kahramanlarla oynamak ve onların eşsiz dünyasına dalmak ister misin? Birçok iyi ve kötü kahramanı barındıran en iyi Marvel oyunları ile Android’de keyifli zaman geçirebilirsin. Marvel evrenini mobil oyunlarla keşfetmek için okumaya devam et!…