Android’de oynaman gereken en iyi birleştirme oyunları

birleştirme-oyunları

Bulmaca türündeki oyunlardan çok keyif alıyorsan sana harika bir sürprizimiz var. Merge oyunları, diğer adıyla birleştirme oyunları arasından seçim yaparak yeni bir liste hazırladık. Severek oynayabileceğin bu türdeki en güzel Android oyunları keşfetmek için okumaya devam et.

Birleştirme oyunları

Mobil oyunlar denildiğinde ilk akla gelen türler arasında bulmaca oyunları yer alır. Bu oyunlar her yaştan oyuncunun büyük ilgisini çeker ve keyifli zaman geçirmeyi sağlar.

Bulmacaların birçok alt kategorisi var. Bunlardan biri de birleştirme oyunları. Bu oyunlarda amaç benzer nesneleri bulup birleştirmek ve nihayetinde yeni bir tür elde etmek şeklinde olur. Bazı yönleriyle eşleştirme oyunlarına benzese de oynanış açısından farklıdır.

🍓 Farkı daha iyi anlamak için Candy Crush benzeri en iyi üçlü eşleştirme oyunları listemizi inceleyebilirsin.

En iyi birleştirme oyunları listesi

Macera, gizem, matematik gibi ögeler taşıması, renkli grafikleri, akıcı animasyonları ile oldukça ilgini çekecek en iyi birleştirme oyunlarını listeledik. Öncelikle listemizi kısaca tanıyalım, indirme linklerini ve detayları yazımızın devamında bulabilirsin.

  • Merge Dragons ile ejderhaların renkli dünyasına dalacaksın.
  • EverMerge’de masal karakterleriyle iş birliği yapacaksın.
  • Merge Mansion’da büyükannenin sakladığı sırrı ortaya çıkarmalısın.
  • Merge County, kendi zevkine göre bir kasaba inşa etmene imkan tanıyor.
  • 2048, sayılarla arası iyi olanlar için klasik bir oyun.

🎞️ Oyun oynamanın yeni bir yolunu öğrenmek için en iyi Netflix oyunları listemizi şimdi incele.

Oyun indirme sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazla uygulama, tema ve haber sunuyor. Bu makaleyi beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş!

  1. Merge Dragons!

    Merge Dragons!

    Merge Dragons, ejderhaların yaşadığı bir ülkeye seni götürecek. Çeşitli görevleri tamamlayarak yeni eşyalar, ejderhalar ve hazineler keşfedeceksin. En az üç ögeyi birleştirerek ejderhalar oluşturacak ve yeni topraklara doğru yola çıkacaksın. Seviyeleri daha hızlı geçmek için stratejik düşünmelisin.

  2. EverMerge

    EverMerge

    EverMerge, inşa ve macera unsurlarını birleştiren bir oyun. Sevdiğin masallardan birçok karakterle büyülü bir dünyayı keşfedeceksin. Ögeleri birleştirerek yeni binalar inşa edecek, hasat toplayacak, yeni alanlar elde edecek, ejderhalar ve bitkiler yetiştireceksin. Zombilere karşı uyanık olmalısın.

  3. Merge Mansion - Mystery Game

    Merge Mansion – Mystery Game

    Merge Mansion, ögeleri birleştirerek bir malikaneyi ve çevresini restore etmen gereken bir oyun. Büyükannenin sakladığı sırları ve ailenin geçmişini öğrenmek için gizli bölümlerin kilidini açmalısın. Evin her bir köşesini yenilerken sürprizlerle karşılaşacak ve birçok eşya keşfedeceksin.

  4. Merge County

    Merge County

    Merge County, bir kasabayı yeniden inşa etmen gereken bir birleştirme oyunu. Kasabanın gelişip büyümesi, insanların ihtiyaçlarını karşılayabilmek için ögeleri birleştirmeli, yeni araçlar ve binalar oluşturmalısın. Kasaba halkını mutlu etmek için görevleri tamamlamayı ihmal etme!

  5. 2048

    2048

    2048, her yaştan kullanıcının ilgisini çeken klasik bir sayı birleştirme oyunu. Farklı boyuttaki oyun tahtaları arasından seçim yapabilirsin. 2048’i elde etmek için aynı değere sahip sayıları hareket ettirerek birleştirmelisin. En yüksek skorları elde ederek arkadaşlarına meydan okuyabilirsin.

Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları

Eşleştirme oyunlarını seviyor ama daha klasik oyunlar mı arıyorsun? O zaman klasik masa oyunu Mahjong tam senlik. Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları senin için listeledik. Keyifli zaman geçirmeni sağlayacak en iyi Android oyunları görmek için okumaya devam et.…

Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları

Ekranlarda severek izlediğin süper kahramanlarla oynamak ve onların eşsiz dünyasına dalmak ister misin? Birçok iyi ve kötü kahramanı barındıran en iyi Marvel oyunları ile Android’de keyifli zaman geçirebilirsin. Marvel evrenini mobil oyunlarla keşfetmek için okumaya devam et!…