Android’de oynaman gereken en iyi Netflix oyunları

en-iyi-netflix-oyunları

Eğlenmek için abone olduğun Netflix’in sadece film ve dizi sunduğunu düşünüyorsan yanılıyorsun. Platformda keyifli zaman geçirmen için oyunlar var. En iyi Netflix oyunları için bir liste hazırladık. Android’inde oynayabileceğin en iyi oyunları keşfetmek için okumaya devam et!

En iyi Netflix oyunları

Birçok insanın film ve dizi izlemek için tercih ettiği Netflix aslında bundan daha fazlasını sunuyor. Ek bir abonelik gerektirmeden onlarca oyuna ulaşmana da imkan tanıyor. Üstelik bu oyunlar ücretsiz ve reklamsız.

Bu oyunları Android’ine indirip oynayabilirsin. Bunu Google Play veya AndroidListe gibi APK siteleri üzerinden ve Netflix uygulamasından yapabilirsin.

En iyi Netflix oyunları ile kesintisiz eğlence

Bulmaca, macera gibi birbirlerinden farklı türlerde hazırlanmış en iyi oyunları listemizde bulabilirsin. Oyunların grafik kalitesi ve mekanikleri de haliyle farklı. Önce listemizi kısaca tanıyalım, detayları ve indirme linklerini yazımızın devamında bulabilirsin.

  • Bowling Ballers’ta bir bowling topuyla koşmaya başla.
  • Krispee Street, ne kadar iyi bir gözlemcisin anlamanı sağlıyor.
  • This is a True Story’nin harika görselleriyle gerçek bir hikayeyi keşfedeceksin.
  • Wonderputt Forever, şaşırtıcı bir mini-golf oyunu.
  • Moonlighter’da gece başka gündüz başka biri olacaksın.

🎈 Basit mekaniklere sahip oyunları seviyorsan en iyi balon patlatma oyunları listemizi şimdi incele.

Güvenilir APK sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazla uygulama, oyun, tema ve haber sunuyor. Bu makaleyi beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş!

  1. Bowling Ballers

    Bowling Ballers

    Bowling Ballers, esasen bir bowling topunu kontrol etmen gereken koşu oyunu. Parkurdaki engelleri aşmalı ve olabildiğince çok labut devirmelisin. Paraları toplamalı, rampalardan zıplamalı, uçaklarla uçmalı veya kaykay kullanmalısın. Seviyeyi geçtikçe yenilerinin kilidini açabilirsin.

  2. Krispee Street

    Krispee Street

    Krispee Street, aynı isimli web çizgi romandan ilham alan bir gizli nesne bulma oyunu. Eğlenceli ses efektlerinin yanı sıra oldukça ilgi çekici karikatürize 2D grafiklere sahip. Onlarca seviyede gizlenmiş ögeleri ve karakterleri, gözlem yeteneğini kullanarak bulman gerekiyor. Günlük görevler de cabası.

  3. This is a True Story

    This is a True Story

    Hikaye temelli This is a True Story’de doğal kaynakları bulmak için mücadele eden insanların yerine kendini koyacaksın. Gerçek olaylar, röportajlar ve el çizimi harika görselleri, hikayeye eşlik ediyor. Gizli nesneleri bulman gereken bulmaca ve macera unsurlarını birleştiren harika bir oyun.

  4. Wonderputt Forever

    Wonderputt Forever

    Spor tutkunları için Wonderputt Forever, özellikle golf oynamayı sevenler için harika bir alternatif. Bu mini golf oyunu, çarpıcı detayları, geometrik şekilleri ile fanteziyle gerçekliği iyi bir şekilde harmanlıyor. Engelleri aşıp topu doğru deliğe sokmalısın. Her seviyede farklı bir saha görebilirsin.

  5. NETFLIX Moonlighter

    NETFLIX Moonlighter

    PC ve oyun konsolları için geliştirilen Moonlighter, Netflix ile Android’e geliyor. Bu aksiyon dolu RPG’de, gündüzleri dükkan çalıştıran geceleri ise zindanları keşfeden Will rolünde oynayacaksın. Hazineleri keşfedecek, düşmanlarını yok edecek, iyi satış yapacak ve dükkanını geliştireceksin.

Android’de oynaman gereken en iyi Roblox oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Roblox oyunları

Roblox, her yaştan oyun severin Android’de en çok oynadığı oyunların başında geliyor. Devasa dünyasında yüzlerce oyun seçeneği sunuyor. Roblox’taki en iyi oyunların yanı sıra Roblox benzeri oyunların yer aldığı bir liste hazırladık. Listemizi keşfetmek için okumaya devam et! …

Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları

Eşleştirme oyunlarını seviyor ama daha klasik oyunlar mı arıyorsun? O zaman klasik masa oyunu Mahjong tam senlik. Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları senin için listeledik. Keyifli zaman geçirmeni sağlayacak en iyi Android oyunları görmek için okumaya devam et.…