Android’de oynaman gereken en iyi balon patlatma oyunları

en-iyi-balon-patlatma-oyunları

Oynaması kolay ama bir o kadar da zevkli oyunları seviyor musun? O zaman efsaneyi hatırlayalım: Bubble Shooter. Oynaman gereken en iyi balon patlatma oyunlarından harika bir liste hazırladık. Sıkıntıya birebir bal tadında en iyi Android oyunları keşfetmek için okumaya başla!

Baloncuk patlatma oyunları

Android dünyasında sayısız oyun ve oyun türü var. Ne var ki bazı oyunlar diğerlerinden çok daha popüler hale geliyor. Özellikle oynaması kolay mekaniklere ve kontrollere sahip ayrıca her cihazla uyumlu oyunlar daha çok tercih ediliyor.

Baloncuk veya balon patlatma oyunları, en sevilen oyunlardan biri. Dinamik ve oldukça renkli yapısı, her yaştan kullanıcıyı kendine çekiyor. Temel olarak aynı renkteki balona atış yapman ve üçlü eşleştirmeyi tamamlaman gerekiyor.

🍬 Dilersen Candy Crush benzeri en iyi üçlü eşleştirme oyunları listemize göz atabilirsin.

Günümüzde rengarenk, zengin grafiklere ve animasyonlara sahip hatta ev dekore etmek gibi farklı görevleri olan türleri mevcut.

En iyi balon patlatma oyunları

Keyifli zaman geçirmeni sağlayacak görselliği ile ilgini çekecek en iyi oyunlardan bir liste hazırladık. Listemizi kısaca tanıyalım. Detayları yazımızın devamında bulabilirsin.

  • Bubble Witch 3 Saga ile sihirli bir dünyada patlatmaya başla.
  • Balon Patlatma oyununda sayısız seviye ile hiç sıkılmayacaksın.
  • Panda Pop’ta balonları patlattıkça kötü yürekli babuna korku salacaksın.
  • Shoot Bubble’da sınırlı sayıda atış hakkın olacak, bunu iyi değerlendir.
  • Bubble Shooter Pop, oynarken çok dinleneceksin.

👽 Daha gerçekçi oyunlar arıyorsan en iyi yaşam simülasyonu oyunları listemizi şimdi incele.

Oyun indirme sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazla uygulama, oyun, tema ve haber sunuyor. Bu makaleyi beğendiysen sosyal ağlarında arkadaşlarınla hemen paylaş!

  1. Bubble Witch 3 Saga

    Bubble Witch 3 Saga

    Ünlü serinin devamı niteliğindeki Bubble Witch 3 Saga’da Cadı Stella geri dönüyor. En büyük düşmanı Wilbur’u yenmesi için ona yardım etmelisin. Bunun için renkli balonlardan oluşan bulmacaları en kısa sürede tamamlamalısın. Ekstra güçleri ve sihirleri kullanarak daha çok balon patlat!

  2. Bubble Rainbow

    Bubble Rainbow

    Klasik bir oyun olan Balon Patlatma, keyifli saatler geçirmeni vadeden bir oyun. Aynı renkteki baloncukları eşleştirmeli ve patlamalısın. Farklı düzenlere sahip 10.000’den fazla bulmaca seni bekliyor. Zorlu engelleri aşıp bonuslar elde ederek aynı anda çok sayıda balonu patlatabilirsin.

  3. Panda Pop

    Panda Pop

    Panda Pop, rengarenk grafiklere sahip bir balon patlatma oyunu. Pandanın yavrularını babunun elinden kurtarmasına yardım edeceksin. Her seviye giderek zorlaşacak ancak yeni elementler keşfederek balonları daha hızlı patlatabilirsin. Kombolar oluşturmak için dikkatli ol.

  4. Shoot Bubble

    Shoot Bubble

    Klasik tarzdaki Shoot Bubble’da mantıklı hareket etmelisin. Çünkü oyun tahtasını temizlemek için elindeki sınırlı sayıdaki balonu atacaksın. Ne kadar çok aynı renkteki balonu eşleştirebilirsen atış sırasında o kadar çok balon patlatabilirsin. Atışlarını güçlendiren bombalar, yakıcılar kazanabilirsin.

  5. Bubble Shooter Pop!

    Bubble Shooter Pop!

    Bubble Shooter Pop ile balonların renkli dünyasına dalacak, zorlu bulmacalar ile çok eğlenecek ve günün stresinden kurtulacaksın. Atıcındaki balonun rengine dikkat etmeli ve en az 3’lü bir eşleştirme olacak şekilde atış yapmalısın. Binlerce seviyeyi güçlendiriciler sayesinde hızlıca geçebilirsin.

Android’de oynaman gereken en iyi Roblox oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Roblox oyunları

Roblox, her yaştan oyun severin Android’de en çok oynadığı oyunların başında geliyor. Devasa dünyasında yüzlerce oyun seçeneği sunuyor. Roblox’taki en iyi oyunların yanı sıra Roblox benzeri oyunların yer aldığı bir liste hazırladık. Listemizi keşfetmek için okumaya devam et! …

Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları

Eşleştirme oyunlarını seviyor ama daha klasik oyunlar mı arıyorsun? O zaman klasik masa oyunu Mahjong tam senlik. Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları senin için listeledik. Keyifli zaman geçirmeni sağlayacak en iyi Android oyunları görmek için okumaya devam et.…