Oynaman gereken en iyi Android macera oyunları

en-iyi-android-macera-oyunları

Mobil cihazlarında macera dolu oyunlar oynamaktan keyif alıyor musun? Sürükleyici kurgusu, heyecanlı yapısıyla seni çok saracak en iyi Android macera oyunları için harika bir liste hazırladık. Hız kesmeyen, elinden düşmeyecek en iyi oyunları keşfetmek için hemen okumaya başla!

En iyi macera oyunları Android’de seni bekliyor

Oyun türleri arasında macera oyunları oldukça rağbet görenlerden biri. Dinamik yapısı, bolca sunulan aksiyon ve olay kurgusu bu oyunları öne çıkarıyor. PC oyunları arasındaki popülerliği kadar mobil dünyada da bol bol taraftar topluyor.

En iyi aksiyon oyunları listemizin ardından Android’deki en güzel macera oyunları bir araya getirdik. Konsol oyunlarını aratmayan bu oyunlara geçelim.

En iyi Android macera oyunları listesi

En iyi Android oyunlardan derlediğimiz beşli listemize geçelim. Öncelikle bu oyunları tanıyalım. Listemizin detaylarını aşağıda bulabilirsin.

  • Roblox, hayal edebileceğin her şeyi gerçekleştirebileceğin macera dolu bir dünyayı vadediyor.
  • School Party Craft, okulun maceralı hayatını sanal aleme taşıyor.
  • Dark Riddle’da mahalleni keşfetmeye hazır mısın?
  • PK XD’de karakterini seçip mini oyunların dünyasına dal.
  • Prison Escape: Stickman Adventure’da bir çöp adama hapishaneden kaçarken yardım edeceksin.

🏃‍♂️ Roblox benzeri en iyi RPG oyunları keşfetmek için şimdi listemizi incele.

Oyun indirme sitesi AndroidListe, keşfetmen için çok daha fazlasını sunuyor. Facebook sayfamızı takip et ve bu makaleyi sosyal ağlarında arkadaşlarınla paylaş!

  1. ROBLOX

    ROBLOX

    Roblox, hayal edebileceğin her şeyi yapabileceğin, yaratıcılığı ve paylaşmayı teşvik eden sanal bir evren sunuyor. Maceralar yaşayabileceğin yüzlerce dünya vadediyor. Kendi karakterini özelleştirip arkadaşların veya diğer oyuncularla bir araya gelerek bu sanal evrende farklı oyunlar oynayabilirsin.

  2. School Party Craft

    School Party Craft

    School Party Craft, Minecraft tarzı simülasyon oyunlarından biri. Disco, restoran, AVM gibi birçok mekanın olduğu bir şehri keşfedeceksin. Kendine bir ev alıp dekore edecek, alışveriş yapacak veya bir işte çalışacaksın. Ayrıca eğlenceli partilere katılıp diğer oyuncularla sohbet edebileceksin.

  3. Dark Riddle

    Dark Riddle

    Dark Riddle, Hello Neighbour tarzı bulmaca ve macerayı bir araya getiren bir oyun. Oyunda evinin karşısına taşınan gizemli komşunun sakladığı sırları ortaya çıkarman gerekiyor. Birinci şahıs bakış açısına sahip oyunda nesnelerle etkileşime girip bilmece ve bulmacaları çözmen gerekiyor.

  4. PK XD

    PK XD

    PX XD – Evrenleri Keşfet, kendi karakterini seçip sanal dünyalara dalacağın eğlenceli bir oyun. Avatarını, aksesuar ve kıyafetlerle özelleştirebilirsin. Açık dünyasa evini inşa edip dekore edeceksin. Diğer oyuncularla tanışabilir, sohbet edebilir ve birlikte mini oyunlar oynayabilirsin.

  5. Prison Escape: Stickman Adventure

    Prison Escape: Stickman Adventure

    Prison Escape: Stickman Adventure, basit mekaniklerine rağmen keyifli bir macera sunuyor. Hikayenin kahramanı çöp adamı hapishaneden kaçırmak için kafa karıştıran sorulara kıvrak zekanı kullanarak cevaplar bulmalı ve ilerlemeye devam etmelisin. Sürprizlerle dolu bir oyun seni bekliyor.

Android’de oynaman gereken en iyi kaçış oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi kaçış oyunları

Ne olursa olsun kesin bir çıkış yolu bulurum diyorsan kaçış oyunları tam senlik olabilir. Android’de oynaman gereken en iyi kaçış oyunlarını listeledik. Maceralara dalacağın, kötü ve korkutucu adamlarla mücadele edeceğin en iyi Android oyunları keşfetmek için okumaya devam et…

Android’de oynaman gereken en iyi av oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi av oyunları

Canlılara zarar vermeden av yapmak istiyorsan Android oyunlar ideal bir çözüm olabilir. Mobil cihazlarında oynayabileceğin en iyi av oyunlarını listeledik. Vahşi doğada farklı maceralar yaşayacağın ve çeşitli hayvanlar avlayacağın en güzel av oyunları için okumaya devam et! E…

Android’de oynaman gereken en iyi poker oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi poker oyunları

Kart oyunlarını seviyor, şansına ve yeteneklerine güveniyor musun? O zaman en iyi poker oyunları ile Android’de keyifli zaman geçirebilirsin. Hareket halindeyken de Android cihazlarında online veya çevrim dışı oynayabileceğin en güzel oyunları keşfetmek için okumaya devam et!…

Android’de oynaman gereken en iyi Roblox oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Roblox oyunları

Roblox, her yaştan oyun severin Android’de en çok oynadığı oyunların başında geliyor. Devasa dünyasında yüzlerce oyun seçeneği sunuyor. Roblox’taki en iyi oyunların yanı sıra Roblox benzeri oyunların yer aldığı bir liste hazırladık. Listemizi keşfetmek için okumaya devam et! …