Fotoğrafa Özel Efekt Ekleme İmkanı Veren En İyi Android Uygulamalar

fotoğrafa-efekt-ekleme

Fotoğraf çekmeyi seviyor musun? Peki, çektiğin bu karelere sihirli dokunuşlar eklemek ister misin? Aslında fotoğrafa efekt ekleme hiç de sandığın kadar zor değil. Kolay bir şekilde yapmanı sağlayacak en iyi Android uygulamaları listeledik, keşfetmek için hemen okumaya başla!

En Özelinden Fotoğrafa Efekt Ekleme

Bazen bir fotoğraf karesi yüzlerce kelimeyle anlatılabilecek bir şeyi özetler ve zamanı ölümsüzleştirir. Fotoğrafa efekt ekleme, çekim kalitesini artırmasının yanı sıra daha göz alıcı bir kare elde etmeni sağlar. Bakanları fotoğraflarına hayran bırakır.

Günümüzün pek çok kamera uygulaması efekt eklemene imkan tanıyor. Bunun dışında kullanabileceğin harika fotoğraf düzenleme uygulamaları da var. Üstelik bu uygulamaları kullanmak için çok da tecrübe sahibi olmana gerek. Birkaç tıklamayla fotoğraflarına yaratıcılık katabilirsin.

Fotoğrafa Efekt Ekleme Uygulamaları

Android’in özgür dünyası, fotoğraflarını bir adım daha öteye taşımanı sağlıyor. İster sanatsal efektler ekleyebilir ister yaratıcılığını kullanarak özgün kareler elde edebilirsin. En özel efektlere sahip kullanıcı dostu uygulamalara yakından bakalım.

Listemize çok popüler bir uygulama olan ve sayısız efekt içeren B612 ile başlıyoruz. Fotoğraflarını güzelleştirmeni sağlayacak efektleriyle InShot Fotoğraf Düzenleyici listemizde. Photo Editor Pro ile profesyonel elinden çıkmışçasına fotoğrafların olsun. Remini eski fotoğraflarının kalitesini artırmana hatta yeniden renklendirmene yardımcı oluyor. Fotor Photo Editor ile yeteneklerini sergileyebilirsin.

Fotoğrafa efekt ekleme imkanı veren en iyi uygulamaları aşağıda bulabilirsin. Android’de iPhone Live Photo benzeri çekimler yapabileceğini biliyor musun?

AndroidListe‘den tema, oyun, uygulama ve APK indir, Facebook sayfamızı takip et ve bu makaleyi sosyal ağlarında paylaşmayı unutma!

  1. B612 - Selfie with the heart

    B612 – Selfie with the heart

    Fotoğraflarını daha dikkat çekici yapmanı sağlayacak birbirinden ilginç efektler ve filtreler sunan B612, ideal bir fotoğraf düzenleyici. Kendi filtrelerini oluşturabilir veya hazır efektlere sahip kamerasıyla doğrudan çekim yapabilirsin. Videoların için de özel çözümler sunuyor.

  2. Fotoğraf Düzenleyici - Kolaj, Fotoğraf Birleştirme

    Fotoğraf Düzenleyici – Kolaj, Fotoğraf Birleştirme

    InShot’ın geliştirdiği Fotoğraf Düzenleyici, ihtiyacın olacak temel düzenleme araçlarını, kullanımı kolay bir arayüzde sunuyor. Fotoğraflarını güzelleştirmek için filtreler, özel efektler, çıkartmalar, çerçeveler ekleyebilirsin. Hazır şablonları sayesinde daha hızlı düzenleme yapabilirsin.

  3. Foto editörü - Photo Editor

    Foto editörü – Photo Editor

    Photo Editor Pro, muhteşem ve benzersiz sonuçlar için telefonunla çektiğin tüm fotoğrafları efektlerle düzenlemeni sağlar. Minyatür, renk sıçraması, sıcaklık gibi birçok efekt sayılabilir. Fotoğraflarında tonlama, yön, kontrast ve doygunluk ve çok daha fazlasını ayarlayabilirsin.

  4. Remini - photo enhancer

    Remini – photo enhancer

    Remini, eskimiş, bulanık, düşük kaliteli fotoğraflarını iyileştirmene yarayan bir uygulama. Eski siyah beyaz fotoğraflarını renklendirebilir, yıpranmış kısımları yapay zekayla onarmayı deneyebilirsin. Özel efektleri sayesinde fotoğraf karelerini daha çarpıcı hale dönüştürebilirsin.

  5. Fotor Photo Editor

    Fotor Photo Editor

    Fotor, gelişmiş özellikleriyle yaratıcılığının sınırlarını zorlamanı sağlıyor. Çok geniş fotoğraf efektleri ve filtre arşivi sayesinde etkileyici düzenlemeler yapmanı sağlıyor. Noktasal seçimlerle fotoğraflarını dilediğince özelleştirebilir, arka planları değiştirebilir, harika yazılar ekleyebilir, sanatsal dokunuşlar yapabilirsin.

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…