Android İçin En İyi 5 İş Bulma Uygulaması ile 2020’de İşsiz Kalma

en-iyi-iş-bulma-uygulaması

İşsiz misin ya da işini değiştirmek mi istiyorsun? En iyi 5 iş bulma uygulaması ile hayallerindeki işe bir an önce kavuşabilirsin. İş arama uygulamaları arasından iş bulmanı kolaylaştıracak en iyi seçenekleri listeledik. En iyi Android uygulamaları keşfetmek için hemen oku!

Koronavirüs salgını iş hayatını da olumsuz etkiledi. Bazı sektörlerde çalışan ihtiyacı artarken bazılarında azaldı.

Yeni bir iş arıyorsan iş bulman konusunda Android akıllı telefonun sana yardımcı olabilir. En iyi 5 iş bulma uygulaması ile bir liste hazırladık.

2020’nin En İyi 5 İş Bulma Uygulaması

Listemizde yer alan uygulamalar ile iş ilanlarına bakabilir, kendi yetenek ve ilgi alanlarına göre iş arayabilirsin. Özgeçmişini bırakabilir, iş verenler ile iletişime geçebilirsin. Listemizde neler bulacaksın?

İş ilanları konusunda ilk akla gelen Kariyer.net ile başlıyoruz.

İş dünyasının sosyal ağı olmasının yanı sıra yeni işlere de fırsat sunan LinkedIn listemizde.

Tüm dünya genelinde iş arama imkanı tanıyan Indeed İş Arama burada.

24 saat içinde geri dönüş özelliğiyle öne çıkan 24saatteiş, hızlı bir çözüm.

Videolu özgeçmiş hazırlamana dahi imkan tanıyan Eleman.net iyi bir alternatif.

Uzaktan çalışmak için en iyi Android uygulamaları biliyor musun?

En iyi 5 iş bulma uygulaması ile ilgili düşüncelerini Yorumlar kısmında paylaşabilirsin. Android Hikayeler‘i izle hem muhteşem oyun ve uygulamalar keşfet hem de öğreticiler ile nasıl yapılır öğren. AndroidListe‘den uygulama indir, Facebook sayfamızı takip et!

  1. Kariyer.net

    Kariyer.net

    Kariyer.net‘in resmi mobil iş bulma uygulaması. Eleman bulma konusunda Türkiye’deki pek çok firmanın tercih ettiği Kariyer.net İş İlanları ile aradığın işe kavuşabilirsin. İlanlara göz atıp başvurabilirsin. Özgeçmişini bırakarak tam/yarı zamanlı veya mevsimlik işler bulabilirsin.

  2. LinkedIn

    LinkedIn

    LinkedIn, iş dünyasına yönelik bir tür sosyal platform. Profil oluşturabilir, ağına yeni kişiler ekleyebilirsin. Profesyonellerle bağlantıya geçebilir ve çeşitli şirketleri takip edebilirsin. Özgeçmişini ekleyerek iş verenler tarafından kolayca bulunabilir veya iş ilanlarına bakıp başvurabilirsin.

  3. Indeed İş Arama

    Indeed İş Arama

    250 milyondan fazla kullanıcı, 20 milyon iş, 60 ülke ve 28 dil ile küresel bir iş arama uygulaması olan Indeed Türkiye’de de faaliyet gösteriyor. Konum bilgin ile yakın çevrendeki işlere bakabilir, günlük olarak eklenen yeni iş ilanlarını takip edebilirsin.

  4. 24 Saatte İş

    24 Saatte İş

    24saatteiş, bir gün içerisinde iş bulacağını vaat eden bir uygulama. Diğer uygulamaların aksine iş ilanı verenler başvurulara 24 saat içinde olumlu ya da olumsuz cevap vermek zorunda. Bu da seni bir iş için günlerce cevap beklemekten kurtarıyor. Biz size döneriz tarih oluyor.

  5. Eleman.net İş İlanları

    Eleman.net İş İlanları

    Eleman bulma konusunda çözümler sunan Eleman.net mobil uygulamasıyla cebinde. Özgeçmişini yazılı ve videolu oluşturabilirsin. İş ara seçeneğiyle ilanlara bakabilir, ilgini çekenlere başvurabilirsin. Yakın çevrendeki işleri arayabilir, kısa sürede dönüş sağlayabilirsin.